Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Graham Potter (2022-2023, trener)

Prognoze forumskih stučnjaka 28 članova je glasalo

1. 1. Koliko ostaje na klupi

• Do Božića 2023
      8%
      2
    • Do Februara 2023
      16%
      4
    • Do ljeta 2023
      20%
      5
    • 2 sezone
      29%
      7
    • 3 sezone +
      25%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 47,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nisam dugo pisao, ali moram napisati bar jedan post na ovoj temi.  Narocito sada kad sam procitao twit od Jacoba Steinberga u kojem kaze da majmun nece dobiti otkaz cak i ako izgubimo i od Leedsa

• Da ne bude da hejtam Pottera evo ovdje pred svima da kazem da po prvi put zelim stati iza trenera pa da vidimo na sta ce to liciti kada bude imao potrebno vrijeme. Slazem se Spaha s tobom, prerano je

• Sretno mu bilo!  Ovakav ugovor nuzno znaci i vecu obavezu odgovornost i pritisak koji je sanim tim sto je Celsi svakako prisutan.  I ja bih voleo da ovo bude projekat na duze staze ali sam i

Objavljene slike

26 minutes ago, Kun Aguer0 said:

25 utakmica 9 pobjeda 7 remija 9 poraza 25 golova datih 24 primljena

Čestitam, ovo nije niko uspio u 21-om vijeku kod nas 

500 miliona uloženih

Kad pogledas situaciju u ligi samo izgleda jos smesnije - 17 utakmica, 5 pobeda, 6 neresenih, 6 poraza, uz 15 data i 14 primljena komada. 21 bod na 17 utakmica.

image.png.2a7812a625adeaa01fe0d8f46b346a48.png

2 minutes ago, diablo_bih said:

Znaci iduci mec ide pobjeda da bude 666

Koji si ti ludak, sve kontam sprdas se ali ovo je vise od sprdanja. Pa ako ne pobijedis zadnju ekipu na tabeli koga ces?

27 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Iskreno, ovi ratings na sofa score su za nabiti na kurac. Protiv dortmunda je Havertz bio troduplo bolji od Felixa, tako da ti je ovo beze...

Na sofascore i pise da oni vuku podatke sa nekoliko sajtovao. I onda to smuckaju i dobiju satro neku ocenu. Ja nisam provalio kako oni dodeljuju te ocene. Tamo sam zaticao slucajeve da neko ima spakovanih 3 4 sanse sa ocenom 6.8 a isto tako vidis Jorginja koji 100 puta vrati nazad loptu ima 90% dodavanja i dobije 7.5. 

Nisam znao za ovo.

Ako je ova cifra tačna onda oni nisu normalni šta su uradili. Pa za ovoliko novca ne bih Guardiolu vezao ugovorom kamoli Pottera.

Lepo ja napisah danas, tesko je bilo kom coveko da polize ono sto je iskenjao, tako i Boehly. Mada se nadam da Todd u sebi ima iskricu strasti za fudbalom, rezultatima ili ne znam cim, jer u tom slucaju ce dati ovom. Pa majka mu stara, nije spucao one milijarde da bi trpeo ovog kretena.

A ovo oko Poterovog dovodjenja, pa sve je bilo amaterski. Od opravdanog otkaza Tomasu, preko kesiranja obestecenja BHA i na kraju ovoliki ugovor.

57 minutes ago, apeiron said:

Nisam znao za ovo.

Ako je ova cifra tačna onda oni nisu normalni šta su uradili. Pa za ovoliko novca ne bih Guardiolu vezao ugovorom kamoli Pottera.

Jbg neko je njemu dao petogodisnji ugovor sa ogromnom platom. Sta je tu cudno kod ove cifre. Kad je amer glup ko kurac nek ga izmuze, ko mu jebe mater. Problem je samo sto to ulazi u FFP. Tek cemo da placamo njegov bezobrazluk i izivljavanje. Poter je druga adresa naseg besa. A prva je ovaj americki bahati vepar.

Amer se zajebo samo s duzinom ugovora. 2 godine sa opcijom produzenja je sasvim dovoljno bilo. Pogotovo za trenera koji nikad na tom nivou nije trenirao.

No, Boehly i ekipa nisu toliko glupi da ne stite svoje investicije. Isplati se i odstetu platiti ako ce 600 ulozenih miliona poceti da se isplacuju.

• Popularna objava

To što će dobiti otkaz ne znači da će dobiti i 60 miliona. Dobijat će platu dok ne nađe drugi posao. A naći će ga kroz godinu dana. 

Nije problem njega otpustiti. Problem je jedino priznati sebi da si pogriješio što si ga zaposlio. A to je za egoiste jebeno, jer onda sebi priznaju da su nesposobni u procjenama. 

9 minutes ago, apeiron said:

Mislim da je hejt navijača prema Potteru ništa u odnosu hejta koji cobinho ima prema Boehlyu ahhahah. Nisam vidio posta u kojem nije prozvao Boehlya i usput mu se slatko napsovao hahah

Zato sto pripada najgoroj sorti ljudi. Nije svestan svog neznanja i ne da nije svestan jos sebi daje za pravo da u sportskom smislu vodi veliki fudbalski klub sebi dao siroka ovlascenja a da o tome pojma nema i na sve to sepuri se, bahati. I ni trena mu ne pada napamet , pa cekaj bre pa nije to tako lako, ljudi ulazu velike napore uce se godinama o tome i ne znaju sve. Ne nego dodjem ja sa parama , kazem ma sta je to sviranje kurcu za velike pare , ja cu njima da pokazem. 

Abramovicu je Murinjo reko, samo ti plati, cuti i gledaj sa strane. 

Pa leb te jebo ja sad imam milione otvorim kliniku i pocnem doktorima da dirigujem sta treba da rade kako da operisu. 

Isti je takav profil politicara na balkanu koji jasu ovaj narod. Bahati, bezobrazni, nesvesni okruzenja,  misle da sve znaju a ne znaju gde su suplji. 

Eto to je izvor mog besa prema njemu.

• Autor
5 minutes ago, Corto Maltese said:

No change in Chelsea board’s position on Graham Potter. They are still backing him. 

~ @Matt_Law_DT

E nazdravlje, cuvaj se donji dome PL.

Šuplja

Ista je bila prica i za Pottera pa je dobio nogu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.