Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Graham Potter (2022-2023, trener)

Prognoze forumskih stučnjaka 28 članova je glasalo

1. 1. Koliko ostaje na klupi

• Do Božića 2023
      8%
      2
    • Do Februara 2023
      16%
      4
    • Do ljeta 2023
      20%
      5
    • 2 sezone
      29%
      7
    • 3 sezone +
      25%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ten Hag vratio pola ekipe u zivot, Rashford igra ko na drogama, jedan Wan Bissaka izgleda solidno, Shaw asistira, zabija. Ne bih se čudio na kraju da završe sezonu sa dva, tri trofeja.

Taj period problema trajao je svega mjesec dana ako je i toliko, sjecam se one utakmice sa Brentfordom da su se obrukali i to je to.

Nemamo mi sta gledati dalje od svoje avlije, bolje nam je da se poklopimo i gledamo sta mozemo izvuci od ove sezone.

A sto se Pottera tice, ne znam zašto ali opet pokusavam da mu dam podrsku i vremena. Znam da ce mi se to obiti o glavu, ali jebes mu mater, ionako je sezona propala. Vracaju se igrači, skoro ima cijelu ekipu na raspolaganju, pa da vidimo.

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 47,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nisam dugo pisao, ali moram napisati bar jedan post na ovoj temi.  Narocito sada kad sam procitao twit od Jacoba Steinberga u kojem kaze da majmun nece dobiti otkaz cak i ako izgubimo i od Leedsa

• Da ne bude da hejtam Pottera evo ovdje pred svima da kazem da po prvi put zelim stati iza trenera pa da vidimo na sta ce to liciti kada bude imao potrebno vrijeme. Slazem se Spaha s tobom, prerano je

• Sretno mu bilo!  Ovakav ugovor nuzno znaci i vecu obavezu odgovornost i pritisak koji je sanim tim sto je Celsi svakako prisutan.  I ja bih voleo da ovo bude projekat na duze staze ali sam i

Objavljene slike

1 hour ago, Kun Aguer0 said:

Dozovi se više bog te jebo, kakvih pola godine, ljudi u trci za titulu

Sad jesu, a kad su se mucili sa omoniom i ostalim u PLu, navijaci trazili otkaz. Samo ga pobjede izvlacile, igra bila kita. Potter cim pocne dobijati 3 boda svako kolo, nece se niko cuti od vas. Ovako i dalje pljujete i nakon odlicne igre protiv Dortmunda. Zato sam ja uvijek govorio, jebo dobru igru, najbitniji su rezultati.

Za utakmicu sa Dortmundom mu se nema šta prigovoriti, za generalno vođenje ekipe zaslužuje otkaz. Nije dorastao da vodi zvijezde, ne samo zbog autoriteta već i dodatnog pritiska medija koji sa zvijezdama dolazi. Govorio sam da smatram da je greška dovođenje tih zvijezda njemu. Sličan trener Sarriju, njegova generalna ideja o idealnom fudbalu je lijepa i siguran sam da će i trener koji naslijedi ovu ekipu biti još bolji i bit će mu olakšan posao. Ovaj klub, u svom DNK ima ziheraški fudbal, igranje na rezultat, ali to u ovom periodu nije ni blizu dovoljno da se borimo za titulu EPL. Naši igrači nemaju smisao za tika taka fudbal, svaki gol je manje više u dva tri dodavanja. Kretnja bez lopte, kad se protivnička odbrana postavi je 0, svi statični čekaju da dobiju loptu kako bi prebacili na krilo pa da se onda nabije lopta u peterac bez konkretne mete. Tako da po meni možda i ostanak Pottera do kraja sezone neće biti tolika katastrofa, ako nastavimo da igramo kao protiv Dortmunda. Ako ni igra ne bude tu konstantno, otkaz mu dati odmah i zdravo. Ako igra bude zadovoljavajuća, na kraju sezone sagledati rezultate i donijeti odluku jel imamo mi šanse za trofeje sa njim ili ne. 

• Popularna objava

Slazem se vjerovao ili ne, ali davati mu otkaz kada je tek dobio ekipu je smijesno. Ima ih povrijedjenih jos, ali moze se bez njih. Mislim da ce sada poceti Chelsea igrati kako treba, samo treba raditi kao protiv Dortmunda i formu lagano dizati. Golovi su kao i uvijek problem, ali ne zbog stvaranja prilika, nego zbog zavrsnice, ali na to smo navikli.

Vidim i klipove sa treninga da treniraju zavrsnicu, sto znaci da nije Potter slijep sta je problem, ali tek je dobio normalne igrace, sada ih treba ukomponovati i praviti bodove.

Do kraja sezone cemo vidjeti ili ne kakav je fudbal, pa ako ne bude ni do tada uspostavio svoju igru, onda naravno, moralo bi se gledati prema drugim trenerima.

Realan post diabla vjerovali ili ne :D 

Slazem se sa diablom. Vise me sad zanima igra nego rezultat.

Ako prodjemo Dortmund na guzove uz 2 suta a oni imali 20+ suteva, sta nam to vrijedi? Isto tako, radije bih da ispadnemo iz lige sampiona vec sad a da do kraja sezone gledamo dobru igru sa naznakama jos bolje iduce sezone.

Nasa ekipa polako dize formu i igru, uprkos rezultatima. Prvo protiv Liverpula, vidjele su se naznake poboljsanja. Zatim protiv Fulhama je to bilo jos malo bolje, protiv Westhama jos bolje, a protiv Borusije smo igrali najbolji fudbal pod Potterom. Ima nekog napretka u igri uprkos rezultatima, mora se priznati.

Standardi su nam zaista pali i daj sta das. Igra protiv Borusije treba biti referenca kako trebamo igrati i rezultati ce doci uz takvu igru.

7 hours ago, hamco said:

Realan post diabla vjerovali ili ne :D 

Slazem se sa diablom. Vise me sad zanima igra nego rezultat.

Ako prodjemo Dortmund na guzove uz 2 suta a oni imali 20+ suteva, sta nam to vrijedi? Isto tako, radije bih da ispadnemo iz lige sampiona vec sad a da do kraja sezone gledamo dobru igru sa naznakama jos bolje iduce sezone.

Nasa ekipa polako dize formu i igru, uprkos rezultatima. Prvo protiv Liverpula, vidjele su se naznake poboljsanja. Zatim protiv Fulhama je to bilo jos malo bolje, protiv Westhama jos bolje, a protiv Borusije smo igrali najbolji fudbal pod Potterom. Ima nekog napretka u igri uprkos rezultatima, mora se priznati.

Standardi su nam zaista pali i daj sta das. Igra protiv Borusije treba biti referenca kako trebamo igrati i rezultati ce doci uz takvu igru.

Mene kao i uvijek ne zanima igra, zanima me rezultat. Mi smo zasluzili protiv Dortmunda jedno 3-1 sigurno, ali dzaba kada pise drugi rezultat. Igra sa Potterom ce se sigurno poboljsati, a da li ce rezultati, to cemo vidjeti. Mi smo navikli da svaki trener koji dodje razmislja samo trenutno i dobijali smo to. Sada kada vidimo i da trener zeli sve ukomponovati, zalimo se, plus naravno losi rezultati.

Jebes mi boga i majku, ali ja vjerujem da ce Potter odraditi ovo kako treba. Mozete ga svi pusiti, a i da ne vjerujete, Potter je pravi covjek koji ce biti sadasnjost i buducnost Chelseaja!

Idemo Chelsea! Jedva cekam svaki mec sa ovim trenerom!

Ako u nekom slucaju dodje novi trener, to ce biti sve ono sto su naucili sa Potterom, a ne zato sto je neko dosao. Covjek zna fudbal i ja jedino trazim strpljenje da vidite i vi to.

Isto što je Sarri napravio od Kantea tehnički dosta boljeg igrača, tako je moguće da ostanu i neki dobri plodovi Potterove filozofije. Ne treba se zadovoljavati samo lijepom igrom na duže staze, ali trenutno kada imamo problema sa osnovama igre u napadu, Potter kao trener i nije loša opcija i sigurno da će pomoći i budućem treneru.

Totalni promašaj, mora to sebi uprava priznati. Znam da je uvijek najtamnije pred svanuće, ali nas ovaj baš zavi u crnilo. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.