Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Graham Potter (2022-2023, trener)

Prognoze forumskih stučnjaka 28 članova je glasalo

1. 1. Koliko ostaje na klupi

• Do Božića 2023
      8%
      2
    • Do Februara 2023
      16%
      4
    • Do ljeta 2023
      20%
      5
    • 2 sezone
      29%
      7
    • 3 sezone +
      25%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ja sam sebi postajem dosadan sa ponavljanjem. Boeli je oterao tuhela sam, doveo potera sam, doveo sve skupe igrace sam. Sam ce orerati potera gresku nece priznati , sam ce dovesti novog trenera i verujem da ce licno traziti da neki igraci ne igraju a neki igraju. 

I ponavljacu 100 puta. Prvo on mora da se makne od fudbala, pa onda da se daju ovlascenja ljudima koji poznaju fudbal a tek onda da se otera poter. U suprotnon eto novog trenera sa rokom trajanja god dana. I eto pljuvanja po igracima eto potrosenih 300 milki na nove igrace eto jos jednom 10 to mesto I eto minusa od  200 300milki godisnje.

Ovo sve je iskljucivo posledica bolesnih ambicija iskompleksiranog kaubojca. 

Ja sam sebi postajem dosadan sa ponavljanjem. Boeli je oterao tuhela sam, doveo potera sam, doveo sve skupe igrace sam. Sam ce orerati potera gresku nece priznati , sam ce dovesti novog trenera i verujem da ce licno traziti da neki igraci ne igraju a neki igraju. 

I ponavljacu 100 puta. Prvo on mora da se makne od fudbala, pa onda da se daju ovlascenja ljudima koji poznaju fudbal a tek onda da se otera poter. U suprotnon eto novog trenera sa rokom trajanja god dana. I eto pljuvanja po igracima eto potrosenih 300 milki na nove igrace eto jos jednom 10 to mesto I eto minusa od  200 300milki godisnje.

Ovo sve je iskljucivo posledica bolesnih ambicija iskompleksiranog kaubojca. 

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 47,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nisam dugo pisao, ali moram napisati bar jedan post na ovoj temi.  Narocito sada kad sam procitao twit od Jacoba Steinberga u kojem kaze da majmun nece dobiti otkaz cak i ako izgubimo i od Leedsa

• Da ne bude da hejtam Pottera evo ovdje pred svima da kazem da po prvi put zelim stati iza trenera pa da vidimo na sta ce to liciti kada bude imao potrebno vrijeme. Slazem se Spaha s tobom, prerano je

• Sretno mu bilo!  Ovakav ugovor nuzno znaci i vecu obavezu odgovornost i pritisak koji je sanim tim sto je Celsi svakako prisutan.  I ja bih voleo da ovo bude projekat na duze staze ali sam i

Objavljene slike

Pocetina ne bi nema sanse, jednostavno prevara od trenera ko i Martinez, nije uspio s najvecim zvijezdama nesto napraviti u PSG cak ni u ligi i ne vidim da nam on nesto moze novo donijeti. Ja sam za Ancelotia po 2 put ili Zidanea.

• Autor
1 hour ago, Adi said:

Bilo bi jako da dođe novi trener i na debiju u prvu postavu stavi Azpilicuetu, Koulibalya, Ziyecha i Aubameyanga, formaciju 3-4-3 sa Sterlingom na beku. Havertz i Mount se podrazumijevaju.

Ovo ce se i desiti kad novi trener dodje. Ako dodje.

I da dođe novi trener mora da bude onakav kakvog želi Boehly.

Na stranu što trenutno ništa ne ide kako treba, mislim da on tog nema ništa, ako je već odlučio da treneru daje vrijeme onda mi se ne čini da će dati otkaz pola godine nakon što mu je dao posao.

Zamislite Bielsu ili Ancelotija da slušaju Boehlyja na Whatsappu, de uozbiljite se malo.

2 hours ago, Adi said:

Bilo bi jako da dođe novi trener i na debiju u prvu postavu stavi Azpilicuetu, Koulibalya, Ziyecha i Aubameyanga, formaciju 3-4-3 sa Sterlingom na beku. Havertz i Mount se podrazumijevaju.

Vec vidim, Koulibaly spasava siguran gol, a Azpi i Ziyech asistiraju Aubameyangu koji postize hattrick. :D

Nije nemoguce i to da se desi. Samo sto bi tu knedlu gazda tesko progutao. Bas ce dodje Zidan i Poketino da mu ovaj amer popuje o timu i formaciji. Tuhel je otisao kad je video koliko ima sati. Poter je tu dok trpi a oticice kad postane zrtva tudjih odluka sto se vec i desilo samo mu jos niko nije javio.

Tuchel je otisao sa razlogom, nije uspio kreirati napadacki stil igre. Taj isti Tuchel je dobio od Boehlyja igrace u vidu Sterlinga, Koulibalyja, Cucurrele i Aube. Necemo sada upirati prstom i za sve kriviti Boehlyja. Od Pottera sam vise ocekivao ali jos se nadam da ce do kraja sezone popraviti igru ekipe jer nasa ekipa sa trenutnim igracima moze i mora dosta bolje igrati i izgledati na terenu. Gostovanje u Dortmundu je veliki ispit za njega i tim.

Imam utisak da je on otisao i ranije i da on glavom nije bio kod nas i pre toga a da su ona desavanja samo to formalizovala. 

Cak mislim da je slicno i sa Poterom i da je i on svestan da kad ovaj dogovori drugog da ce leteti. A dotle je ovde. 

A sto se tice dortmunda imam utisak da cemo ih proci i to lakse nego sto se misli. Nekako po zakonu verovatnoce desi se da nas krene. 

Vrijeme je graham dosta je bilo, pokupi stvari i otiđi.. ja ga stvarno više nemogu gledat pa i mrtvi benitez mi skoro bio drazi od ovoga, najslabiji trener koji je ikad bio u klubu. Pa sa tom ekipom se normalan trener bori za top 4 bez pardona.. ko god da dodje bolje je, slabije bit nemoze. Ajde kauboj reagiraj, imao je ovaj papak dosta vremena, a ni jedan igrac nije napredovao u pola godine samo stagnacija.

Ma nesto sumnjam i u tu priču da ce proigrati do kraja sezone, da cemo nesto kao uigrati i to ce na nesto liciti. Evo neka ispadnemo protiv Dortmunda u martu, mi skoro pa da nemamo za sta igrati. Ostane ti jedino prvenstvo, a da se tu odmah ne lazemo, nema sanse da izborimo top 4. 

Kad su sad ovakve partije i zalaganje, ne mogu ni pomisliti kakve ce biti kad se ne budemo imali za sta boriti. Ali mozda nas i iscupaju ovi novi igraci, mozda se njima digne ona stvar pa izvucemo eventualno ligu evrope. 

Zato bih volio da se ozbiljno okrenu ligi prvaka. Evo pocevsi od srijede, igras na stadionu na kojem atmosfera gori, ako te to ne moze motivisati da gines na terenu, ja ne znam onda sta moze. Nije Dortmund neki bauk, vjerujem Felixu, Enzu, Mudryku i ostalim novacima da mogu napraviti prevagu. Vidi se da momci znaju fudbala.

Nadam se da ce Potter nekim cudom nesto izvuci u ligi prvaka, jer mislim da sa kvalitetom kojim raspolazemo mozemo komotno dogurati do polufinala, stvar je samo u zelji, motivaciji i bez nekog laznog respekta prema protivniku. Samo pobjeda dolazi u obzir.

• Popularna objava

Pa ne bi bio prvi trener kom bi se dalo više vremena, a pogotovo ne prvi koji je imao loš početak i gdje su ga navijači tjerali kukama i motikama pa na kraju uspio da napravi nešto.

Treba biti realan pa reći da smo mi ispucali 80% trenera u Evropi i na kraju se ispostavilo da nam nijedan nije valjao. Došli su ljudi koji vide stvari drugačije i ne čudi me zašto to rade.

Logično je da treba biti kritičan i objektivan, ali sve ovo postaje toliko negativno da imam osjećaj da ogroman broj ljudi (ne ciljam ni na kog konkretno, da se ne uvijedi) liječi frustracije gledajući omiljeni fudbalski klub.

U bilo kom poslu, godina dana je dovoljna da se vidi neki napredak. Isto kod mene na poslu, ako vidim da za godinu dana junior programer nije napravio nikakav iskorak u znanju (ne mora napredovati do mediora), nego stagnira i nije nista napredovao, onda je jasno ko dan da nije za tog posla ili da nije radio.

Tako i Potter treba da bude evaluiran. Godina dana je dovoljno vremena da se vidi ima li napretka, da li mozemo ocekivati da ce za godinu biti jos bolji, pa jos bolji i bolji...

Sve je to ok sto vlasnici pricaju ali sumnjam ja da ce oni trpjeti neuspjehe pogotovo kada se navijaci uspale pa pocnu proteste ili transparente kaciti na utakmicama.

On 2/12/2023 at 2:07 AM, lampard8 said:

aj isti Tuchel je dobio od Boehlyja igrace u vidu Sterlinga, Koulibalyja, Cucurrele i Aube

Sve flop do flopa :D

Btw slazem se da je Tuchel sam kriv što nije uspio napad organizovati kako treba.

On 2/13/2023 at 4:29 PM, diablo_bih said:

Ali nije proslo godinu dana. Potter treba vremena da sve poslozi i bit ce to vrh.

Zasad mu to odlično ide 64 različite kombinacije u prvih 11 a 0 rezultata, Ten Haag sa 2 dobra transfera potpuno osvježi i vrati klub u život.

Eto malo realnog poređenja, Chelsea dosta dublju i bolju ekipu ima, ni na jednoj poziciji United nije jači, makar na papiru kad uzmeš igrača.

Da, 64 razlicite kombinacije, zato sto je morao. Nije imao 3 utakmice sa istim igracima, a ne nesto vise. Sta si imao dublje sa pola ekipe povrijedjene, ustvari citavom ekipom povrijedjenom i rezervama igrao. Sad kad ima koliko toliko igrace, vjerujem da ce popraviti stvar. Igraci kao Felix i Reece su vec imali intervjue i pricali su koliko vjeruju treneru da ce ovo biti projekat koji ce osvajati sve.

Ten Hag igra vec 30 meceva sa istim haman sastavom, promijeni jednog igraca s vremena na vrijeme.

Diablo to sto pricas ja apsolutno razumem. I svestan sam koliko je tesko da organizujes trening, radis na raznim napadackim odbrambenim aspektima igre i da tu ne mozes da se napravi veliki iskorak. 

Za takve ekipe je karakteristicno da im forma varira, da su labilne....

Al kod nas je sve od pocetka do kraja ravna linija. Energerski isto, po koncentraciji ista, visina linija tima ista, nivo presinga isti,  kreacija ista...i na to ne uticu ni izmene, ni pauza , ni dat ili primljen pogodak. I da se razumemo nije to ni katastrofalna igra ali je daleko od top 4 nivoa. 

Jel treba da cekamo Kantea da izgara da bi ostali shvatili da treba da izgaraju, sta treba da se desi da ekipa shvati da treba da juri 3 boda, da digne linije, odigra agresivnije u presingu......

Za takve ekipe mogu da shvatim da prime neki glup gol, grese y dodavanjima zbog lose uigranosri, propustaju sanse, sporije se transformisu....ali ovo gore opisano ne mogu. 

7 hours ago, cobinho said:

Diablo to sto pricas ja apsolutno razumem. I svestan sam koliko je tesko da organizujes trening, radis na raznim napadackim odbrambenim aspektima igre i da tu ne mozes da se napravi veliki iskorak. 

Al kod nas je sve od pocetka do kraja ravna linija. Energerski isto, po koncentraciji ista, visina linija tima ista, nivo presinga isti,  kreacija ista...i na to ne uticu ni izmene, ni pauza , ni dat ili primljen pogodak. I da se razumemo nije to ni katastrofalna igra ali je daleko od top 4 nivoa. 

Jel treba da cekamo Kantea da izgara da bi ostali shvatili da treba da izgaraju, sta treba da se desi da ekipa shvati da treba da juri 3 boda, da digne linije, odigra agresivnije u presingu......

Za takve ekipe mogu da shvatim da prime neki glup gol, grese y dodavanjima zbog lose uigranosri, propustaju sanse, sporije se transformisu....ali ovo gore opisano ne mogu. 

Majke mi sve potpisujem. Ko da sebe citam/cujem. 

Mene sad vise zanima protuargument diabla, cekamo reply.

3 hours ago, hamco said:

Majke mi sve potpisujem. Ko da sebe citam/cujem. 

Mene sad vise zanima protuargument diabla, cekamo reply.

Povrede, nedovoljno kondicije usled povreda i povrede naravno :D

• Popularna objava

Meni je od svega najgore sto ga diablo opravdava i brani i onda tako znamo da ce biti obrnuto jer diablo nikad nije u pravu. Do sad sam i imao neku nadu da moze na bolje i nesto da se promeni ali sad kad citam diabla mislim da ne moze, ali nije sprdnja, nekako mi los vajb 

14 hours ago, cobinho said:

Ne bih rekao da je ravna linija, dizemo se iz tekme u tekmu, ali nedovoljno za dobre rezultate sto zbog zavrsnice, sto zbog nekih igraca.

Ne treba Kante, ali treba stabilnost i prvih 11 da odigra vise meceva zaredom. To nismo dosad mogli ocekivati, a evo i u LP necemo moci nastaviti sa istom ekipom kao iz proslog meca.

Vjerujem da cemo veoma brzo vidjeti dobre rezultate, a i igru samim tim, jer smo zabili vise golova od protivnika, pa se nece morati samo kroz statistike izvlaciti da smo bolji bili.

Fakticki smo usli tek u 5 mjesec sa njim. Previse je to brzo da se mijenja trener kojeg hvale vecina igraca javno, sto novih, sto starih.

19 minutes ago, diablo_bih said:

Ne bih rekao da je ravna linija, dizemo se iz tekme u tekmu, ali nedovoljno za dobre rezultate sto zbog zavrsnice, sto zbog nekih igraca.

Ne treba Kante, ali treba stabilnost i prvih 11 da odigra vise meceva zaredom. To nismo dosad mogli ocekivati, a evo i u LP necemo moci nastaviti sa istom ekipom kao iz proslog meca.

Vjerujem da cemo veoma brzo vidjeti dobre rezultate, a i igru samim tim, jer smo zabili vise golova od protivnika, pa se nece morati samo kroz statistike izvlaciti da smo bolji bili.

Fakticki smo usli tek u 5 mjesec sa njim. Previse je to brzo da se mijenja trener kojeg hvale vecina igraca javno, sto novih, sto starih.

Kad kazem ravna linija mislim pocetak i kraj meca. A sto se tice dizanja forme ja verujem da ce je biti kad se vrate svi. Bice nekad vezane 2 3 pobede. Al opet mislim da to nece biti fudbal na nivou top 4 kvaliteta.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.