Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Graham Potter (2022-2023, trener)

Prognoze forumskih stučnjaka 28 članova je glasalo

1. 1. Koliko ostaje na klupi

• Do Božića 2023
      8%
      2
    • Do Februara 2023
      16%
      4
    • Do ljeta 2023
      20%
      5
    • 2 sezone
      29%
      7
    • 3 sezone +
      25%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 47,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nisam dugo pisao, ali moram napisati bar jedan post na ovoj temi.  Narocito sada kad sam procitao twit od Jacoba Steinberga u kojem kaze da majmun nece dobiti otkaz cak i ako izgubimo i od Leedsa

• Da ne bude da hejtam Pottera evo ovdje pred svima da kazem da po prvi put zelim stati iza trenera pa da vidimo na sta ce to liciti kada bude imao potrebno vrijeme. Slazem se Spaha s tobom, prerano je

• Sretno mu bilo!  Ovakav ugovor nuzno znaci i vecu obavezu odgovornost i pritisak koji je sanim tim sto je Celsi svakako prisutan.  I ja bih voleo da ovo bude projekat na duze staze ali sam i

Objavljene slike

Ne zaslužuje ni pola sata da bude na klupi.Tuhelovska igra u širinu, gledamo 11 pojedinaca koji ni na sekundu ne izgledaju kao ekipa. Havertz opet u prvih 11 čitavu tekmu pojma, al pojma nema. Boehly dovedi Pepa za 200 miliona.

Sad ce rec diablo da su nam penal dali, bila bi 3 boda, da su nam proslu tekmu igraci zabili prilike, bila bi 3 boda.

Pottera treba protjerat prije dortmunds dok nije kasno. Samo se uvlacimo u veca govna. Novi trener da ima ovo 20ak utakmica do kraja da malo ustima ekipu i u novu sezonu krene kako treba

Ne mogu shvatiti da se ganja rezultat, povremeno šalju centaršutevi, da ima jednu izmjenu i da ne uvodi Fofanu. Zabrinjava me i ista igra i u prvoj i u devedesetoj minuti. Ne mora se stvarati panika, ali može se preuzeti više rizika. 

Nikakav napredak u ovih par utakmica, razlika je samo u kvaliteti kadra koja raste iz utakmice u utakmicu. Rekao sam do Dortmunda, eto da vidimo i to.

• Popularna objava

Ja trenera i kurca. Ovaj ne bi mogao motivirat treći razred osnovne škole na lokalnom turniru. Jebo sve svoje samo stoji sa strane, plješće i izvali onu mutavu facu.

Ne mogu da vjerujem da mu ekipa energetski izgleda ko da rade 12 sati na baušteli pa ne mogu 90 minuta pritisnuti nikad gori West Ham. Prošla utakmica se odigrala nakon 2 sedmice stanke, ova nakon sedam dana pauze, opet trka i zalaganje nula bodova. Ovi da igraju svaka tri dana ko United plazali bi po terenu. 

Svaki put pokušavam da nađem nešto na osnovu čega ga mogu podržati. Jebe mi se više, daBogda sutra otkaz dobio.

Zamislite da nas preuzme Flick, Enrike, Zidane, Bielsa ili Pochetino(iako ga mrzim), da li bi to bolje izgledalo napadacki? 

Kad razmislim i pogledam nasu postavu, pa mi imamo toliko velik napadacki potencijal a igramo toliko lose. Znaci sve imamo da igramo napadacki i da zabijamo 2-3 gola u prosjeku, sve imamo osim trenera. 

Nikakav presing ne igramo, svaki put moramo graditi napad od odbrane. Kako ne shvata da bi presingom makar 2-3 prilike za gol stvorili jer bi presjekli loptu nekad u opasnoj zoni i ufatili bi protivnika slabo pozicioniranog? Ja ne mogu da predjem preko cinjenice da nikako ne igramo presing i da nam se stoperi dodavaju vise nego ostatak ekipe.

Kun je spominjao igru u tranziciji, dakle ni to ne postoji. Bukvalno i kada imamo priliku da istrcimo kontru kada je protivniku razredjena odbrana, mi to radimo sporo i na kraju ponovo lopta zavrsi lod stopera, i onda opet ajmo jovo nanovo.

Strasno kakav potencijal ima ova ekipa ali ih trener gusi. 

Dobra stvar je sto ce ova ekipa pod drugim trenerom prodisati, samo da je docekat smjeni trenera.

Al eto, ponavljam, dajem mu jos sansu protiv Dortmunda.

Ma eno im Zidane, ubuđavio se čovjek više čekajući na angažman. Enrique, pa i Bielsa na kraju krajeva, samo neko sa zrno autoriteta i fudbalskog znanja. Ali nema od tog ništa. Dat' će njemu Boehly fore barem do kraja sezone.

Kad vidim ovo, plaće mi se. 

Mater mu jebem flegmansku, jel moguce da je ovo izjavio? Pa umjesto da napadne sudiju, VAR pa i FA kako bi napravio pritisak i mozda vec u narednoj utakmici dobili penal, pn ovako jadno izjavio, ko da je nas igrac igrao rukom a ne njihov.

Kakav debil nam je trener to nije normalno.

• Popularna objava
55 minutes ago, hamco said:

Ako ne pobjedimo Dortmund, ja sam Potter OUT. Nema vise kredita kod mene, jos Dortmund pa da vidimo.

Hajmo hamco realno, sta nam znači zapravo taj Dortmund, evo sve i da prođemo taj Dortmund sta dobijamo? Ja mislim da ne dobijamo nista osim eto tog nekog prolaska dalje uz činjenicu da ovim načinom i ovom količinom nekonstantnosti ne mozemo osvojiti ni bajramski turnir a ne LP.  Ne postoji ništa, apsolutno ništa na čemu bi se mogle gajiti neke nade, ne postoje klackalice oko nekih segmenata pa da kazes "e vidjet cemo moglo bi biti ovako ili onako", da kazes ono "igrali smo dobro ali zajebo nas sudija", sve je jasno kao dan,  bar ja takav imam utisak. Nije čovjek za ovaj zadatak, jednostavno nije, nema sposobnost da uklopi ekipu da to skocka bar u mjeri da ličimo na nesto, mi ljudi nismo u stanju nikoga pobjedit o čemu mi pričamo, ova ekipa ima kvalitetet ima potencijal pogotovo napadački. Evo gledam sastav, gledam ekipu, gledam imena pa ljudi nismo mi slabi igrački da ne mozemo pobjedit nikog, čak naprotiv mi smo sasvim solidna grupa igrača, ali nismo ekipa, da bi bili ekipa neko mora da to sve posloži. Potter nije to, priznajem ubjedio me je u Brightonu da je on to nesto specijalno ali nije.

Ono što nikada ne treba raditi je biti rob svojih pogrešnih odluka, u bilo kojem segmentu života pa tako i u ovom slučaju. Nismo se mi zakleli na vjecnu ljubav sa Potterom jer ga je eto neko vidjeo kao glavnog covjeka projekta, nismo mi prvi ni posljednji slučaj kada je veliki klub "nasjeo" na nečije uspješno vođenje manjeg kluba sa manjim ambicijama, pa u Unitedu mislili da je Moyes taj covjek koji ce uspješno nasljediti Fergusona koji je bio tu preko 20 godina pa na kraju se ispostavilo da je plafon Moyesa Everton i West Ham. Tako da apsolutno ne robovati bilo kojoj odluci, mislili smo da si to nesto međutim nisi ćao, ako ne ide ne ide.

Apsolutno računam i nadam se da će gazda ponovo pokazati smisao za biznis i rijesiti ovo što je prije moguće, hoću da gledam kako moja pobjeđuje jebe mi se ko ce biti na klupi, pa dosta je bilo ovog mrcvarenja i presipanja iz šupljeg u prazno.

@King Chelsea sve si u sridu pogodio. Pitanje je samo vremena kad ce Ameri skontati da ovo nije NBA gdje natrpas ekipu zvijezdama a oni sami melju. Fudbal je sport u kojem trener ogromnu ulogu igra, u kom dobar trener od slabe ekipe moze napraviti solidnu a od odlicne isto tako moze napraviti prosjecnu. Cim skontaju da im ulaganje ode nizbrdo letice ovaj ko tetka. 

• Popularna objava

Poch i enrique ublehe. Sta je önda potter jebem mu mamu koja ga je na svijet donijela da vodi nekad celsi.

Ja garantujem da bi terry bolje vodio  a ne neki poch.

Nisam fan pocha al kad vidim pottera jos malo pa cu se zazeljeti beniteza a ne pocha

Dortmund je utakmica kao i svaka druga. Do revanša sa Dortmundom ima još 20 dana i nekoliko utakmica. To je još vremena da se vidi ima li ikakvog napretka. Do tog Dortmunda ima priliku da dvije utakmice zaredom izvede isti sastav, skoro svi će biti zdravi. Ako se ni tada ne bude ništa vidjelo onda ne postoji nikakva opravdanost da bude trener ekipe. Tad više neće biti izgovora da je ekipa puna novih igrača i povrijeđenih.

Ja sam bez dileme za otkaz još od prve utakmice sa Fulhamom. I nije se desilo ništa spektakularno od tada. Ako ne bude valjalo ni u tom revanšu onda ni argument "treba vremena" ne vrijedi.

• Autor

Zvanicno smo dosli do onoga sto smo dugo vremena cekali, a to je da smo ispucali sve trenere.

Sad nemas niti jedno jedino ime da kazes, bas nam takav trener treba za ovu ekipu kakvu sad imamo.

Svako ime koje se povezuje nije to to.

Moja neka licna zelja je bio Bielsa, ali opet, kad vidim da lik ne zna engleski, a ako sam dobro upratio, nije ni trener koji nesto voli rotirati, vjerovatno bi onda gledali kod njega vecinom istih jedanaest vecinu utakmica.

Potter je skroz podbacio, ne kao trener, nego mentalno, jednostavno nije lik za ovog nivoa, i njegovo ponasanje sve govori. Cak i pored novih pojacanja koji su sve vrhunski igraci, nimalo njega kao trenera ne potpale da zaigra neki rizicniji fudbal, nesto malo drugacije da proba, jer ima igrace koji to mogu izvesti.

Ali opet, mozda i ima takav dogovor sa upravom, da stvari idu sporijim putem, mada ako je tako, mogli su komotno Tukela ostaviti.

Moje predvidjanje je da ima jos utakmicu protiv Dortmunda koja mu je must win, sve mimo toga bice ipak otkaz. Ovaj period je svakako i pozeljan za promjenu trenera jer smo dva puta u nasoj historiji tako i osvojili Ligu Sampiona.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.