3. maj 2014.12 god. comment_173907 Ne osporavam ja to, ali pazi momak je htio igrati na SP-u i zato je tražio odlazak u Everton. Ja vjerujem da bi on ostao i borio se da nije toga. Misli momak na sebe i to je ispravno. Ja sam se nadovezao u tu priču o ljubavi prema klubu samo zato što je reLo našao totalno pogrešan primjer kada je navodio igrače koji vole klub jer se ne mogu uspoređivati Romelu i Lamps i JT. E to sam ja htio reć. Ti si kontrirao sa Lampsom, što je opet pogrešno jer su tada dosta drugačije okolnosti bile. Kada je Lamps došao iz West Hama, on se također morao izboriti za svoje mjesto u ekipi, nije ništa 'dobio' od kluba tad. A pogotovo kada je Roman preuzeo Chelsea i kada je počelo masivno dovođenje igrača, tek se tada trebalo izboriti za status unutar ekipe među svim tim silnim pojačanjima. Druga stvar, ljubav Lampsa i Chelseajevih navijača počela je još od njegovog prvog gola. Čini mi se protiv Boltona kad smo dobili 4-5 prema 1, on je zabio zadnji naš gol, a svoj prvi i odmah poljubio grb. JT ne spada u ovu kategoriju, on je dijete kluba. Ja nisam uopće zamjerio Lukakuu što je otišao u Everton, zato što bih i ja na njegovom mjestu napravio vjerovatno istu stvar. Zamjerio sam navijačima koji zbog toga pljuju po Joseu. Prijavi
3. maj 2014.12 god. comment_173908 Ja nisam uopće zamjerio Lukakuu što je otišao u Everton, zato što bih i ja na njegovom mjestu napravio vjerovatno istu stvar. Zamjerio sam navijačima koji zbog toga pljuju po Joseu. Nikad ja po Joseu nisam pljunuo zbog Lukakua, istina, zamjeram Joseu što nije dao priliku ove sezone Lukakuu i što je doveo Eto'oa. Da je on žrtvovan zbog nekog drugog napadača koji je došao recimo pa hajde i nekako, ali dovedeš oronulog Eto'oa i uskratiš priliku Lukakua. There's no fuckin' logic if you ask me. Prijavi
3. maj 2014.12 god. comment_173910 Vidjećemo ga na tom SP sada, zato sam i rekao da ima priliku da se dokaže. Prijavi
3. maj 2014.12 god. comment_173952 He scores when he wants, he scores when he wants. I don't know what to rhyme with it but get him back from loan. :D Lijepo ga zavukao, nadam se da Mou gleda. :D Prijavi
3. maj 2014.12 god. comment_173953 Ma sta ce nam Lukaku imamo Torresa u najgorem slucaju mozemo i Bonija dovest . Prijavi
3. maj 2014.12 god. comment_173959 He scores when he wants, he scores when he wants. I don't know what to rhyme with it but get him back from loan. :D Lijepo ga zavukao, nadam se da Mou gleda. :D Ja se iskreno nadam da ne gleda. Odigrao je za kurac, kao i svaki put kada sam ga gledao u Evertonu. Svaka čast na golu, ali to je sve. Lopta se odbija od njega, a kretnja KATASTROFA! Ne zna naći prazan prostor, kada ga nađe tad bude u zaleđu.. Prijavi
3. maj 2014.12 god. comment_173962 Ja se iskreno nadam da ne gleda. Odigrao je za kurac, kao i svaki put kada sam ga gledao u Evertonu. Svaka čast na golu, ali to je sve. Lopta se odbija od njega, a kretnja KATASTROFA! Ne zna naći prazan prostor, kada ga nađe tad bude u zaleđu.. Da, reče čovik koji drka na Bonyja koji je skoro pa ko Lukaku, iste prednosti i iste mane ime. S tim što je stariji 5 godina. :D Prijavi
3. maj 2014.12 god. comment_173963 Pa kad pogledaš utakmicu Swansea i Bony odigra ovako slobodno kritiziraj i složit ću se s tobom. Ja jesam nekad nerealan po pitanju Bonya, ali danas smo svi gledali Evertona i vidjeli katastrofalnu utakmicu Luksa Prijavi
3. maj 2014.12 god. comment_173966 Ništa posebno danas,nije se nešto previše zalagao ali eto fino je vidjeti da ga ućera tu i tamo :D Prijavi
3. maj 2014.12 god. comment_173968 Pa kad pogledaš utakmicu Swansea i Bony odigra ovako slobodno kritiziraj i složit ću se s tobom. Ja jesam nekad nerealan po pitanju Bonya, ali danas smo svi gledali Evertona i vidjeli katastrofalnu utakmicu Luksa Pa ne blista ni Bony u Swanseaju gdje ove sezone, uz ovakvog Michua koji je više van terena nego na njemu, ni nema pravu konkurenciju. Lukaku je lani u jednom WBA postigao 17 golova i 7 asistencija u Premiershipu. Ja nisam rekao da je Lukaku odigrao sjajnu utakmicu, ali je zabio gol. A čemu onda Bonyja dovoditi kad već imamo istog ako ne i boljeg napadača (plus veći potencijal od Bonyja) pod našim ugovorom? Nema mi nekog smisla. Prijavi
3. maj 2014.12 god. comment_173970 Ma sve 5 u vezi Bonya i njegovog dovođenja, ja bih ga htio jer je dobar napadač, a i jako mi je drag, jedan od najdražih igrača uopće.. Naravno da bih ja bio najsretniji kada bi Lukaku igrao nagodinu u CFC i zabio 20-30 golova i razbijao obrane... Ja samo kritiziram njegovu igru, koja je danas bila nikakva i čudno mi je kako si ti to drugačije vidio Prijavi
3. maj 2014.12 god. comment_173972 A čemu onda Bonyja dovoditi kad već imamo istog ako ne i boljeg napadača (plus veći potencijal od Bonyja) pod našim ugovorom? Nema mi nekog smisla. Šta li bi rekao da klub sad dovodi Drogbu... :D Prijavi
3. maj 2014.12 god. comment_173976 Ma sve 5 u vezi Bonya i njegovog dovođenja, ja bih ga htio jer je dobar napadač, a i jako mi je drag, jedan od najdražih igrača uopće.. Naravno da bih ja bio najsretniji kada bi Lukaku igrao nagodinu u CFC i zabio 20-30 golova i razbijao obrane... Ja samo kritiziram njegovu igru, koja je danas bila nikakva i čudno mi je kako si ti to drugačije vidio Pa rekao sam da nije odigrao sjajnu utakmicu ali je zabio gol. Nisam ja nigdje reka da je odigra dobro, ali je zabio a to nama i treba. Šta li bi rekao da klub sad dovodi Drogbu... :D Didieru su vrata uvijek otvorena. :P Prijavi
3. maj 2014.12 god. comment_173980 Sad ovi nisu zadovoljni utakmicom iako je dao gol. Na Costinoj temi pišu da ne bi volili da ga vide u klubu zbog ponašanja. Šta je sljedeće, da mu se boja očiju ne uklapa sa bojom kluba (ovo se odnosi na nekog novog napadača s kojim ćemo se povezivati). Prijavi
4. maj 2014.12 god. comment_173987 Sigurno ima kvalitet za Chelsea , posebno imajući u vidu naše napadače. Ako dođe neki WC napadač neka se Lukaku bori za mjesto 1. napadača , konkurencija u timu je uvijek pozitivna stvar. Ima još nada da Romelu zaigra na Bridgeu kao naš igrač u našem dresu. Kao što je već neko spomenuo SP će biti veoma važno za njega.Sada kada Benteke propušta on će biti prvi izbor reprezentacije Belgije pa neka se dokaže i pokaže . Prijavi
4. maj 2014.12 god. comment_173992 Sad ovi nisu zadovoljni utakmicom iako je dao gol. Na Costinoj temi pišu da ne bi volili da ga vide u klubu zbog ponašanja. Šta je sljedeće, da mu se boja očiju ne uklapa sa bojom kluba (ovo se odnosi na nekog novog napadača s kojim ćemo se povezivati). Ne ovi, nego ja. Ja sam jedini ovdje izrazio nezadovoljstvo njegovom igrom. Nije odigrao dobro, zabio je gol, ali se jedva vidio na utakmici. Diego Costa (kada sam gledao) je uvijek nešto napravio, ne mora biti gol, ali neki dribling, prodor, opasni udarac, odnosno više njih, a ovaj je jednu loptu poslao preko tribine i ostale nije ni pucao... Prijavi
10. maj 2014.12 god. comment_174543 "Lukaku je imao uspešnu sezonu u Evertonu i mogu da kažem da je pozajmica bila pun pogodak. Ima mnogo fudbalera koji, kada im se završi pozajmica, imaju malo toga učinjenog. Redovno je igrao, skupio iskustvo i postigao je dosta golova. Znam šta želim u narednoj sezoni i to ću preneti klubu", rekao je Murinjo za klupski sajt. Izgleda da ima nade za Lukakua :D Prijavi
10. maj 2014.12 god. comment_174562 "Lukaku je imao uspešnu sezonu u Evertonu i mogu da kažem da je pozajmica bila pun pogodak. Ima mnogo fudbalera koji, kada im se završi pozajmica, imaju malo toga učinjenog. Redovno je igrao, skupio iskustvo i postigao je dosta golova. Znam šta želim u narednoj sezoni i to ću preneti klubu", rekao je Murinjo za klupski sajt. Izgleda da ima nade za Lukakua :D E kako će mi biti drago ako ostane u klubu. I mislim da ovaj put neće tražiti pozajmicu jer ne mora igrati kako bi otišao na SP pa eto može riskirati i ostati u klubu boriti se za svoje mjesto. Prijavi
11. maj 2014.12 god. comment_174602 Romelu Lukaku PL stats: 12/13 - 17 goals in 35 apps for WBA 13/14 - 15 goals in 31 apps for Everton Prijavi
11. maj 2014.12 god. comment_174617 zabi covjek vise golova na posudbama nego torres za citavo vrijeme provedeno u chelsiu Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.