Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Krizni period kluba

Istaknuti odgovori

A Ramiresova sansa glavom ? Sto je Krul odbranio nevjerovatno...

Pa napisao sam da smo iz prekida imali gol i sansu. U otvorenoj igri smo kreirali kurac obicni, nijedne akcije da se vidi nesto uigrano s treninga, nikakva utrcavanja, centarsutevi, nista. Kako smo jedino mogli dati golove i dali smo ih.

Prvo poluvrijeme protiv Arsenala smo igrali jako dobro, ono je licilo na nesto, imalo je smisla. Trka, presing na njihovu odbranu, direktna igra. I onda dodje Mourinho poslije utakmice i kaze da smo morali tako igrati jer smo morali pobijediti, sto ce reci da u bilo kojoj drugoj situaciji ne bismo tako igrali. I tu lezi problem, u takvom razmisljanju trenera. Isti covjek je prihvatao onakve partije u drugom dijelu prosle sezone, ma stavise cak je i hvalio ekipu kako su odlicni, a u sustini katastrofa se naslucivala i upravo se to desava jer su ekipe procitale tvoju igru. Recept je opteretiti u odbrani Hazarda, koncentrisati igrace na tu stranu, a u napadu gledati da se ostavi krilo protiv Ivanovica. U sredini se ne trci dovoljno, ne igra se nikakav presing na igrace, lopta cirkulise sporije nego na mom terminu, svaki igrac mora po 4-5 dodira imati. Jednostavno, Mourinho nema nikakve inovacije, rjesenja a cak i kad odigramo dobro vec u sljedecoj tekmi se vraca na staro.
Prvenstvo nije izgubljeno zbog ove bodovne razlike vec zbog naseg cijenjenog trenera i igre koju postavlja. Ako top 4 dodje u pitanje popusice otkaz 100%.
  • Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 67 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sve dok se u ovom klubu ne počne birati sastav i raspoređivati minutaža po zaslugama nećemo postati ono što želimo da budemo. Prezime na dresu ne smije biti bitnije od trenutne forme. Godine također n

• Zasluzeno nema sta. Mislim da ce ponedjeljak iskorisititi za neki team building za podizanje atmosfere, odlazak u pozoriste ili na neku operu ce ih duhovno pripremiti za nastavak sezone. Steta st

• Das ist Walter
    Das ist Walter

Lampard je već jednom dobio otkaz i ne treba mu još jedan. Zbog toga ne bi bio autoritet ali Terry možda bi. Ako ništa igrali bi zbog svojih supruga ili bi u protivnom bile jebane.

Objavljene slike

Ja se slazem  za ovo sto se tice nase igre.I smatram da je Murinjo najveci krivac bez dileme.Njegov najveci problem lezi u tome da on ne zna kako probiti dobro postavljenu odbranu protivnicke ekipe.To je trenutno njegova najveca boljka.Ako malo pogledate,sve utakmice ove sezone smo imali veci posjed lopte od svog protivnika.Bio to Arsenal,City ili Newcastle.Nebitno.I tu dolaze problemi.E sad,da li to on stvarno ne zna kako da rjesi ili je do igraca ja zaista ne znam.Bice da je do obje stvari.
Ja Murinja stvarno cjenjim i zaista je lik specijalan u mnogo cemu.Medjutim,nesto ne ide.Da li je njegova igra stvarno procitana,da li nam ekipe svjesno pustaju loptu u noge kao sto smo mi to radili protiv velikih ekipa,nemam pojma,ali tu nastaju problemi i to je ocigledno.Na dobro postavljenu odbranu mi nemamo rjesenje.

Sto se tice odbrane,tu Murinja ne krivim mnogo.Mi  primamo golove na individualne greske.Nisu to neke izgradjene akcije protivnika, vec bukvalno individualne greske nasih igraca.Ne znam sta se desava,ali nekada nase najjace oruzje je postale najslabije.Moze biti da je i to rezultat same igre,jer cesto nismo mi ti koji igramo na kontra napad vec smo mi primorani da se branimo na taj nacin.Nemam pojma.

Znam samo da se nesto radikalno mora mjenjati.Ako nista formacija,drugi igraci,bilo sta.Makar do januara a onda kupiti barem 3-4 igraca drugacijih atributa,sto fizickih sto taktickih.

Di Canio: "Terry and Cahill are done as players. Ivanovic seems stoned. Chelsea play like a team in relegation zone"

hahaha kakava legenda izurinirao je samo tako.

Zar izjavu jednog fašiste treba uzeti za ozbiljno? Nekad imam osjecaj da ovaj forum čini bar 80 % djece.

Da si NPR. stavio izjavu Johana Cruyff-a :"With Chelsea I enjoy some individual players, but I think they have better players on the bench then playing." ,   ne bih ti ni po riječi rekao.

Nije važno šta,već ko govori.

Bas suprotno, nije vazno ko govori vec sta. Sto je ovaj fasista, ne znaci da ne moze o fudbalu reci nesto.
Taj Cruyff je toliko smijesnih stvari izjavljivao dosad, kao i Pelé, da ga vise niko ne uzina za ozbiljno iako je bio legendaran igrac.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Zar izjavu jednog fašiste treba uzeti za ozbiljno? Nekad imam osjecaj da ovaj forum čini bar 80 % djece.

Da si NPR. stavio izjavu Johana Cruyff-a :"With Chelsea I enjoy some individual players, but I think they have better players on the bench then playing." ,   ne bih ti ni po riječi rekao.

Nije važno šta,već ko govori.

Cekaj ti stavljas u prvi plan njegovo politicko uverenje,moze da bude sta hoce to ne znaci da ne moze doneti pravi zakljucak.

Sve sto je Di Kanio rekao je apsolutno tacno,Kejhil i Teri nemaju mesta vise u startnih 11...

HAHAHAHAHAHA Wisey druze,narodna poslovica kaze: "Nije vazno sta vec ko govori".
Mislim da si dovoljno pametan da shvatis sustinu ove poučne rečenice.

Naravno da njegovo političko opredjeljenje a to je FAŠIZAM ne pridonosi,barem kod mene da ga ozbiljno shvaćam bilo da je riječ o fudbalu ili bilo čemu drugom.Normalan covjek nije fašista.Nenormalnog covjeka ne shvatam ozbiljno.
Onda nisi dobro upotrijebio tu poslovicu, jer to se kaze u drugacijim situacijama. Al eto..

I nema se trenutno sta pametnije napisati osim da im treba jebati keve za ovu krizu kluba.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Al pazi nesto,da ne bude da branim Murinja ili nesto.Ono sto hocu da kazem je da su sad svi odjednom trenerske velicine i znalci,svi znaju sve i svasta kada se treba oplesti po nekom(ne mislim na nas forumase)...hej jedan Di Canio nasao mjesta i vremena da prica kontra Murinja i sta je trebalo odnosno sta nije.OK svako ima pravo glasa,ali taj Di Canio i njemu slicni nikad se ne bi javili da pohvale nekog,ali ce biti prvi u redu kada treba kritikovati.Muka mi je od takvih ljudi.Znas kako kazu,lahko je biti general posle bitke.Murinju ne ide i to se vidi iz aviona,neke stvari čak i mi vidimo i da se naslutiti sta ne valja i sta je uzrok tim problemima.Kao da drugi treneri i sportski analiticari ne znaju ono sto je 'velečasni' Di Canio izjavio,ali ljudi šute,ne prave se pametni.I sad se mi na svaku izjavu ovakvih ljudi trebamo ljepiti kao muhe na govna.Daj ba....

Sto se tiče izlaska iz ove krize,ja sam takođe skeptičan.Koliko god ja volio i cijenio Murinja,mislim da nam je ova sezona otisla u kurac i da povratka nema.

Sta se desava nasim igracima na reprezentativnom nivou. Nije im Mou sef... Samo pitam

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Otiso na kurve i janjetinu. A ove garant trema ufatila. Nez samo imal postenog odgovora, logicnog, na ovo pitanje :D

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Pa naši igrači su u kanal formi šta se tu ima odgovorat, reprezentacija niti je kada služila niti će nekada služiti za nabijanje ili popravljanje forme, svaka reprezentacija je osuđena na formu igrača iz klubova, što je i logično. Ne znam kako neko može očekivati da recimo Fabregas odigra katastrofalno u subotu za Chelsea pa da već u srijedu sam donese bodove Španiji, reprezentacija ima selektora, znači čovjek koji samo nešto bira, i sastavlja sastav prema trenutnoj formi igrača, ili bi bar trebalo biti tako, dok je trener u klubu odgovoran za formu igrača.

Mislim, ako mi ne pobjedimo Villu u sljedećem kolu bilo bi sramota da Mourinho ostane na mjestu trenera, čitao sam da Carlo nema ništa protiv povratka u PL tako da opcija ima.

Pa ko je rekao da ce mesa bazdarevic tempirat i nabijat formu pjanicu. Odnosno del bosque cescu, itd. Ja nisam. Al mi je zanimljivo da je mou kriv sto ovaj lose igra i u spaniji. Ok. Enough Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.