31. oktobar 2015.10 god. comment_239715 Uvijek je bilo lakše promijeniti 10 igrača umjesto menadžera. Hej moj JuzikeSiEfSi... Prijavi
31. oktobar 2015.10 god. comment_239716 Uvijek je bilo lakše promijeniti 10 igrača umjesto menadžera. Hej moj JuzikeSiEfSi... Ovo što radi Užice objašnjava ono što sam pročitao na jednom stranom forumu: Mourinho je unajmio za svako područje po nekoliko botova čiji je zadatak da ga brane u svemu... Plaća im po 200 eura mjesečno. Prijavi
31. oktobar 2015.10 god. comment_239723 @kuce Zasto n_igraca=10? @relo Zasto n_evra=200? Ovo što radi Užice objašnjava ono što sam pročitao na jednom stranom forumu: Mourinho je unajmio za svako područje po nekoliko botova čiji je zadatak da ga brane u svemu... Plaća im po 200 eura mjesečno. da nije mozda talkchelsea? Prijavi
31. oktobar 2015.10 god. comment_239725 @kuce Zasto n_igraca=10? @relo Zasto n_evra=200? da nije mozda talkchelsea? Talkchelsea mjesečno dobija 2k funti od Mourinha da mu daju podršku. Prijavi
31. oktobar 2015.10 god. comment_239737 Ovo je kriza katastrofalnih razmjera. Nečije glave moraju letit. Mourinhova prva, ali ne i jedina. Prijavi
31. oktobar 2015.10 god. comment_239765 Samo posebni ne razumiju da uz Josea dosta njih treba otjerat u 3pm. Nikad zvjezdice nisu bile dio plave porodice, ne trebaju nam ni sad. Nikad. Mars u kuracPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
31. oktobar 2015.10 god. comment_239774 https://www.youtube.com/watch?v=fmtBpmLvF68 Kad ćeš ovakav gol dati ako ne igraš odbranu? - Murinjova logika. Prijavi
31. oktobar 2015.10 god. comment_239779 Eh ova ekipa je bila ekipa. Današnji Chelsea bi namiri 8-0. Prijavi
31. oktobar 2015.10 god. comment_239789 Gledam Gladbach ove sezone poceo s 4 poraza u sezoni, promijenili trenera i nakon toga vec 6. pobjeda u nizu. Prijavi
31. oktobar 2015.10 god. comment_239796 Wisey, plastične misli ti naviru. Smiri malo brate... Prijavi
31. oktobar 2015.10 god. comment_239800 Wisey, plastične misli ti naviru. Smiri malo brate... Haman da je tako jaruga, ovi sto zele dobro za klub plasticari. :D Prijavi
1. novembar 2015.10 god. comment_239808 Gledam Gladbach ove sezone poceo s 4 poraza u sezoni, promijenili trenera i nakon toga vec 6. pobjeda u nizu. Klasican primjer pozitivnog šoka sto jest jest. Eh ova ekipa je bila ekipa. Današnji Chelsea bi namiri 8-0. Ziva istina.Zaista pojedinci nisu svjesni koliko smo trenutno slabi.Recimo, ovaj gore Chelsea bi oderao ovaj danasnji Bayern ko iz pičke.Sve smo imali tad, od talenta, pozrtvovanosti, mišića,borebenosti,zelje za uspjehom, cvrsti u odbrani...SVE. Ovaj danasnji Chelsea u poredjunju s tim,je obicni BULLSHIT! Prijavi
1. novembar 2015.10 god. comment_239821 Pa jesmo obicno sranje. Ali nek se mijenja sve sto ne stima. A to nije samo trener Prijavi
1. novembar 2015.10 god. comment_239825 Gledam Gladbach ove sezone poceo s 4 poraza u sezoni, promijenili trenera i nakon toga vec 6. pobjeda u nizu. Nama ne treba kratkorocni uspeh. Roman ako odluci da hoce dinastiju, ima da je i bude pa makar se ne kvalifikovali za LS. Ako popizdi, nema je i to je to. Jos ima nade da se izvucemo iz govana. Prijavi
2. novembar 2015.10 god. comment_240006 cek mourinho igra tri gopdine s ovim igracima i sad su ga odjednom zamrzili, nakon osvajanja preema Prijavi
2. novembar 2015.10 god. comment_240017 Vaznije je pitanje sta ce biti sa izdajnicima kluba nego sta ce biti sa trenerom. Igrac koji je izdao Murinja, izdace sutra i sledeceg trenera i opet ostaviti klub na cedilu. Ko hoce da ide neka ide. Murinjo ako hoce da ide neka ide. Sve vise cenim Williana kako odmice ova sezona. Jedini se iskreno i posteno bori za klub iako nije najbolji igrac, i kad je najteze on se ne predaje. Zna da je klub iznad njega i njegovih stavova. Postujem Williana. Prijavi
2. novembar 2015.10 god. comment_240024 Ma meni je to sve mutno, kao što netko reče, 3 mjeseca poslije titule oni ga bojkotiraju, čudno mi je to, ali dobro. Ako je istina da ode poslije Stokea, onda pohvala klubu na tajmingu, taman prije reprezentativne stanke, tako da ako je već moralo se dogoditi, onda je vrijeme dobro. Bit će mi strašno žao, nakon svega što je napravio za klub, nakon što sam se radovao kao nitko kada se vratio da sad opet odlazi, ali što da se radi, život ide dalje, klub je na prvom mjestu! :sal1: Prijavi
2. novembar 2015.10 god. comment_240026 Vaznije je pitanje sta ce biti sa izdajnicima kluba nego sta ce biti sa trenerom. Igrac koji je izdao Murinja, izdace sutra i sledeceg trenera i opet ostaviti klub na cedilu. Ko hoce da ide neka ide. Murinjo ako hoce da ide neka ide. Sve vise cenim Williana kako odmice ova sezona. Jedini se iskreno i posteno bori za klub iako nije najbolji igrac, i kad je najteze on se ne predaje. Zna da je klub iznad njega i njegovih stavova. Postujem Williana. Također trener koji ovo bude znao neće imati problema s igračima ;-)Pensioner i Uzice se vidim pomirili s tim da Mou ide. Ovo je onda definitivni rastanak s Portugalcem. Prijavi
2. novembar 2015.10 god. comment_240031 Ako Mou ne ode u narednih 10 dana, nece otici u narednih 10 godina. :) Prijavi
2. novembar 2015.10 god. comment_240032 Ma nemam se ja šta miriti s nečim. Od početka se zna da sam ja uz Mourinha, ali se isto tako zna da prvenstveno želim klubu najbolje. Baš sam pogledao analizu Jamiea, sir Franka i Garya u MNF i možda što kaže Gary ne bi bilo loše za klubu kada bi Roman promijenio ploču i ostavio Mourinha i pokušao promijeniti politiku kluba, stvoriti dinastiju, žrtvovati jednu sezonu i uvoditi mlade igrače, ostaviti trenera unatoč lošim rezultatima, probati stvoriti stabilnost. Kažem možda je to bolja odluka od otkaza. Svi misle da je to laka odluka i da se radi samo o novcima koje trebaju isplatiti Mourinhu, ali problematika je puno veća i puno više stvari povlači za sobom. Nije ništa tako prosto kako neki misle, od nogometa kao igre do vođenja kluba. Moram priznati da se zaista divim ovoj četvorci na MNF koji su analizirali našu igru i stanje u klubu, odradili su to vrhunski i pokazali puno stvari koje vjerujem da ljudi nisu vidjeli iako će naravno biti njih par koji će reći "od kad ja to govorim.." ;) Prijavi
3. novembar 2015.10 god. comment_240033 Ma nemam se ja šta miriti s nečim. Od početka se zna da sam ja uz Mourinha, ali se isto tako zna da prvenstveno želim klubu najbolje. Baš sam pogledao analizu Jamiea, sir Franka i Garya u MNF i možda što kaže Gary ne bi bilo loše za klubu kada bi Roman promijenio ploču i ostavio Mourinha i pokušao promijeniti politiku kluba, stvoriti dinastiju, žrtvovati jednu sezonu i uvoditi mlade igrače, ostaviti trenera unatoč lošim rezultatima, probati stvoriti stabilnost. Kažem možda je to bolja odluka od otkaza. Svi misle da je to laka odluka i da se radi samo o novcima koje trebaju isplatiti Mourinhu, ali problematika je puno veća i puno više stvari povlači za sobom. Nije ništa tako prosto kako neki misle, od nogometa kao igre do vođenja kluba. Moram priznati da se zaista divim ovoj četvorci na MNF koji su analizirali našu igru i stanje u klubu, odradili su to vrhunski i pokazali puno stvari koje vjerujem da ljudi nisu vidjeli iako će naravno biti njih par koji će reći "od kad ja to govorim.." ;) Problem je što je Mou obećao uvodit mlade igrače i naravno slagao. A dogovor je bio da se Roman ne miješa u njegov posao. I kako onda da Roman na to utiče? Prijavi
3. novembar 2015.10 god. comment_240034 Šta pričati dalje kad čovjek izbaci Loftusa na poluvremenu kod kuće protiv daleko najslabijeg protivnika koji će vjerovatno ove sezone gostovati na Bridgeu, i to još da bi ubacio defanzivnijeg igrača? Ovo je ono što cijelo vrijeme govorim, jedan dobar potez uvijek prate tri loša. Odigra dobro poluvrijeme protiv Stokea, odigra dobrih 5 minuta protiv Liverpoola, čak i povede iz izigrane akcije prvi put u sezoni i onda se zatvara ko pičketina. Prijavi
3. novembar 2015.10 god. comment_240035 Ma nemam se ja šta miriti s nečim. Od početka se zna da sam ja uz Mourinha, ali se isto tako zna da prvenstveno želim klubu najbolje. Baš sam pogledao analizu Jamiea, sir Franka i Garya u MNF i možda što kaže Gary ne bi bilo loše za klubu kada bi Roman promijenio ploču i ostavio Mourinha i pokušao promijeniti politiku kluba, stvoriti dinastiju, žrtvovati jednu sezonu i uvoditi mlade igrače, ostaviti trenera unatoč lošim rezultatima, probati stvoriti stabilnost. Kažem možda je to bolja odluka od otkaza. Svi misle da je to laka odluka i da se radi samo o novcima koje trebaju isplatiti Mourinhu, ali problematika je puno veća i puno više stvari povlači za sobom. Nije ništa tako prosto kako neki misle, od nogometa kao igre do vođenja kluba. Moram priznati da se zaista divim ovoj četvorci na MNF koji su analizirali našu igru i stanje u klubu, odradili su to vrhunski i pokazali puno stvari koje vjerujem da ljudi nisu vidjeli iako će naravno biti njih par koji će reći "od kad ja to govorim.." ;) Nemoj se molim te uvrijediti ali volio bih shvatiti kako tvoj um funkcionira kralju. To isto ko da si rekao recimo "Valjalo bi ostaviti Kim Jong-Una na vlasti, ali uvesti demokraciju i maksimalno liberalnu i slobodnu građansku klasu gdje će se moći kritizirati politički sistem" ili ko da kažeš "Valjalo bi ostaviti šerijat kao vrhovni zakon Saudijske Arabije ali legalizirati prostituciju, alkohol i kocku". Mourinho i davanje prilike mladim igračima ne ide u istu rečenicu kao što ne idu u istu rečenicu Kim Jong-Un i političe slobode ili šerijat i prostitucija/alkhol/kocka. Roman je to već odavno od Mourinha tražio, imao i one sastanke s njim. Razumljivo. Uložio je u akademiju silne milijune, želi da se to počne isplaćivati. Šta je Mou poduzeo? Par puta RLC-a ubacio u utakmicu i izbacio ga kada je najmanje trebalo, a da ne govorim koliko ga je psihički ukopavao s onim kritikama na pressicama - kritikama koje su se trebale iznijeti u četiri oka, a ne onako neprofesionalno. A da i ne govorim o Kenedyju kojeg nema ni na klupi ili o Traoreu koji i ne igra. Važno je da Mikel uvijek tu i da uvijek uskače. Smješno više. Ako ovo ne kontaš nemam ti šta dalje objašnjavati. Prijavi
3. novembar 2015.10 god. comment_240036 Roman je to već odavno od Mourinha tražio, imao i one sastanke s njim. Haha, ovo mi je najjače. Jesu li ovo informacije iznutra? Možemo li dobiti detalje tih sastanaka. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.