Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Krizni period kluba

Istaknuti odgovori

Kalouda, najjaci post trenutno. Em istina, em sam oplakao za poredjenja.

Lupicu ti "svidja mi se" cim sednem za komp. Moracu.
  • Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 67 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sve dok se u ovom klubu ne počne birati sastav i raspoređivati minutaža po zaslugama nećemo postati ono što želimo da budemo. Prezime na dresu ne smije biti bitnije od trenutne forme. Godine također n

• Zasluzeno nema sta. Mislim da ce ponedjeljak iskorisititi za neki team building za podizanje atmosfere, odlazak u pozoriste ili na neku operu ce ih duhovno pripremiti za nastavak sezone. Steta st

• Das ist Walter
    Das ist Walter

Lampard je već jednom dobio otkaz i ne treba mu još jedan. Zbog toga ne bi bio autoritet ali Terry možda bi. Ako ništa igrali bi zbog svojih supruga ili bi u protivnom bile jebane.

Objavljene slike

Meni je samo žao onih koji su mislili da ćemo mi nakon reprezentativne pauze proigrati.

Žali me ali mislio sam da ćemo proigrati. Mislio sam da Bane neće dobiti šansu cijeli mjesec. Mislio sam da će Azpilicueta na desni bek. Mislio sam da će se Hazard trznuti. Svašta sam nešto mislio. Nisam ni pomislio da će nas jebeni Everton nadigrati.

Titulo, zaboravi na nas. U prvih 5 kola smo već izgubili titulu. Žalosno ali istinito. Daj Bože da završimo među prve 4 ekipe.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Krivim Murinja itekako za ove rezultate.Medjutim ne mogu da ne prozovem i nase igrace koji su u tolikom kurcu da ja to nikad nisam vidio.

Ponajveci krivac je Ivanovic.Od nasih 12 primljenih golova mislim da je sa njegove strane bilo bar 8-9 golova.Evo samo juce protiv Evertona kod prvog gola Galoway ubacuje neometano pored njega i primamo gol.Zatim drugi gol Naismita,kojeg je doduse i Bega morao odbraniti,ali prilikom suta,Bane okrece guzove svoje debele da izblokira sut? Pa jel se tako blokira sut majku mu jebem,idi glavom ako treba a ne okrecati ledja...Evo samo u jucerasnjoj utakmici da je Bane bolje odreagovao mogli smo ne primiti 2 gola.Da ne pricam o proslim utakmicama i silovanjima Montera i Bolasia...o napadackom (ne)ucinku necu ni pricati.

Zatim Fabregas- Jucerasnja statistika koju je okacio Igi sve govori.Ne mozes druze tako igrati ni za NK Cibaliju a kamoli za Chelsea.Ja nisam vidio u zivotu svom sporijeg i mekšeg igraca od njega.Od maltene nosioca nase igre do jednog od najveceg flopa.

Hazard- E na njega sam najvise ljut.Umjesto da nas on izvuce iz ove krize kao nas najbolji igrac on je svaku utakmicu samo gori i gori.Haj sto ne zabija i ne asist. vec je postao statican,sterilan,nista ne radi kada ima loptu.Juce Messi za poluvrijeme imao 8 uspjesnih driblinga a on nije imao u prvih 5 utakmica toliko.Ne pravi visak svojim driblinzima,kretnjama,duplim pasovima..kada ima loptu u nogama po 5 sekundi razmislja sta da uradi,i na kraju doda igracu prvom do sebe?Ono sto me mozda najvise brine je njegovo fizicki stanje.Ponavljam po ko zna koji put,lik je fizicki splahnuo.Nesto kao Gece.Nema ubrzanje i eksplozivnost na prvom koraku,promjene pravca su takodjer dosta sporije...iskren da budem zabrinut sam.Sta bi od onakvog igraca odjednom?!

Costa-Njegovi golovi itekako fale.Uklopio se u sivilo ekipe a s obzirom da je igrac koji zavisi od ekipe momentalno nemamo od njega neke velike koristi.Ovdje se vidi koliko znace napadaci koji su tehnicki jaki,dobri dribleri i brzi.Bas ono,kada ekipi ne ide, da on svojim jednim potezom rijesi utakmicu.Medjutim Costu ne krivim toliko vec sam samo i njega spomenuo kao nekog ko je prosle godine bio jedan od vaznijih igraca a sad nista.

još mu nisi lajkao post

Cim sednem za komp.

Medjutim, mislim da sam nasao sinoc razlog losih igara, slucajno mi je doslo u mozak sta se desilo na pocetku sezone... ali moram za komp sesti. Drugo objasnjenje nemam za ove katastrofalne igre. Uskoro ce biti ispisan post.

ma stalno sam na fonu, mrzi me da sedam za komp. 

Nego, nasao sam razlog losih igraca na pocetku sezone. Neverovatan pad pojedinih igraca je toliko neverovatan da se ne moze recima opisati. Bane je postao rupa, a do pre 2 meseca je bio jedan od najboljih bekova lige, a i sire. Hazard, igrac PL prosle godine, danas neprepoznatljiv, talenat koji svoj dar trosi na bez veze, a ima priliku da postane br.1. Terry, stub odbrane, nepogresiv, danas tuga, ocajan. Fabregas, delio lopte prosle godine kao lud, nije prosla utakmica da nije stvorio sansu saigracima ili zabelezio asistenciju, a danas, ne moze da pretrci pola terena kao fudbaler, cak mislim da bih ga ja dobio u trci na 100m iako potrcim svake prestupne godine. Diego Costa, masina za golove, uvek nos, pravo vreme, pravo mesto, golova kao u prici. Danas ne moze da napravi potez dostojan centarfora, a ne gol da postigne. Na kraju Mourinho. covek kako je rekao Kalouda, imao je muda do poda, saplitao se o njih, bio zustar, lucidan, imao osecaj sta i kako, danas depresivan, senka coveka koji je bio pre 5,6 godina. Bez bolje, bez zara i elana vodi ekipu. 

Ovo su neki najtezi slucajevi, naravno svi komplet su katastrofalni, ali ovo su da kazem stubovi tima. 

E sada sta se desilo, juce mi je odjednom palo na pamet sta se moglo dogoditi i kada pogledam, vrlo moguce je da je to to. Nema drugog objasnjenja, igraci su pogubili svoje znanje, profesionalci, a igraju kao amateri.

Jedino je ovo moglo da se desi :

Space_Jam_17.jpg

Dosli su ovi likovi, i ukrali su im talente, znanje i treba da igraju fudbal protiv neke ekipe u zemlji crtanog filma, a u nasima su oduzeli znanje koje su imali. Dogodio se Fudbal Jam.

Logicno objasnjenje ne postoji, kako je ekipa od onakvog tima prosle godine (prvog dela sezone) dosla do ovog stadijuma, kada ne znaju lopt da sutnu i pretrcavaju igrace.

Bolje objasnjenje ne postoji.

A sada da se molimo da ce neki Jordan iz fudbala pobediti ih, vratiti talente u loptu, doneti magicnu loptu na trening plavaca i vratiti njihovo znanje i moc dok ne bude kasno. 

Krivim Murinja itekako za ove rezultate.Medjutim ne mogu da ne prozovem i nase igrace koji su u tolikom kurcu da ja to nikad nisam vidio.

Ponajveci krivac je Ivanovic.

Ponajveći krivac je Mourinho, a ne Ivanović. Mourinho je taj koji ga non-stop stavlja u prvih 11. Koji bi to ludi trener uradio, a Baba je kupljen?

A mozda cika ROman ceka leto, i svog miljenika....

Bice da je sve ovo planski odradjeno.Trojni pakt je napravljen na relaciji Murinjo-Roman-Gvardilo.

1.Produzen ugovor Murinju
2.Murinjo sjebe sezonu
3.Dobije otkaz(niko nista ne sumnja)
4.Murinjo pokupio veliku svotu para
5.Dolazi Guardiola
6.Chelsea igra sexy fudbal
.
.
.
.
.

1. Poznato je da je Roman poštovalac Gvardiolinog rada;
2. Kad je Murinjo potpisao novi ugovor, niko nije ni slutio ovakav početak sezone;
3. Ako(ključna reč AKO) razmišlja o promeni trenera, sasvim je realno očekivati da prvo sačeka da vidi hoće li čovek koga je već želeo na klupi svog tima sada hteti da je preuzme, pa tek onda pogleda druge opcije.
Sve pod uslovom da se situacija ne promeni.
Moja teorija zavere je sasvim validna :D

1. Poznato je da je Roman poštovalac Gvardiolinog rada;
2. Kad je Murinjo potpisao novi ugovor, niko nije ni slutio ovakav početak sezone;
3. Ako(ključna reč AKO) razmišlja o promeni trenera, sasvim je realno očekivati da prvo sačeka da vidi hoće li čovek koga je već želeo na klupi svog tima sada hteti da je preuzme, pa tek onda pogleda druge opcije.
Sve pod uslovom da se situacija ne promeni.
Moja teorija zavere je sasvim validna :D

4. Roman je znao da Murinjo neće ostati duže od 3 sezone, namerno mu produžio ugovor da bi mu na kraju dao otkaz i tako ubedio Gvardila da dođe da nas izvuče iz krize i za sva vremena dokaže da je on bolji trener. :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.