Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Krizni period kluba

Istaknuti odgovori

Murinjo je trener kod kojeg igraju njegovi miljenici,dovoljno je pogledati recimo posle loseg reultata,sta urade Venger,Van Gal,Rodzers ljudi nesto promene naprave po 2-3 izmene u sledecoj utakmici Murinjo forsira  jedne te iste igrace i tolerise njihovu slabu igru.

• Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 67 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sve dok se u ovom klubu ne počne birati sastav i raspoređivati minutaža po zaslugama nećemo postati ono što želimo da budemo. Prezime na dresu ne smije biti bitnije od trenutne forme. Godine također n

• Zasluzeno nema sta. Mislim da ce ponedjeljak iskorisititi za neki team building za podizanje atmosfere, odlazak u pozoriste ili na neku operu ce ih duhovno pripremiti za nastavak sezone. Steta st

• Das ist Walter
    Das ist Walter

Lampard je već jednom dobio otkaz i ne treba mu još jedan. Zbog toga ne bi bio autoritet ali Terry možda bi. Ako ništa igrali bi zbog svojih supruga ili bi u protivnom bile jebane.

Objavljene slike

Skontajte vi da je ovo 90% ista ekipa kao i na kraju prošle sezone. I tad smo igrali očajno, ali je bilo rezultata.

Dakle prošla su 3 mjeseca od tada i mi imamo ekipu koja ne može napraviti jači presing na odbranu prosječnih ekipa kakve su Swansea i Palace. Odbrana karina.

Eh šta se desilo? Kažu nije Mou kriv, godine su, jebga stari se. Pa majku mu svetu, jesu to Bane, Terry, Cahill, Fabregas i ostali ostarili za 3 mjeseca da im mozak totalno nije u vinklu?

Mora se pronaći uzrok ove krize da bi se liječije posljedice. Šta može biti uzrok? Možda nešto od ovoga:

- Loše koncipirane i odrađene pripreme (počeli smo s pripremama kad su ostali uveliko igrali)

- Loša motivacija igrača (mada male su šanse, ako iko zna motivisati to je Mou)

- Neosvježena ekipa, ljudima se smuči kad duže vrijeme igraju jedni s drugima, svaki igrač voli vidjet nekog novog u ekipi jer mu to stvara dodatnu želju za uspjesima ekipa

- Loša atmosfera u svlačionici

Mislim da su u igri sve opcije osim druge, posebno jer je Mou totalno ispao iz takta, svi su mu krivi, igrači nikad ne znaju kad će baš njih uzet na zub pa igraju sa sjekirom iza vrata. Sve u svemu, izlaz iz ove krize se ne nazire, ali sreća da su sad reprezentativne utakmice pa se možda sve ovo malo i zaboravi.

Murinjo se propicko,umjesto da dozovne baneta do aut linije i izjebe mu komplet familiju unazad do kosovskog boja,on uzima onu prolom vodu i naginje svaki sekund ko da je ljekovita.
Ne bi prizno gresku pa sve i da ga mucis pustajuci mu torresove highlajtove iz 2013 godine.
Roman treba da dodje sa tri krmcine ruske i nek ga vrate na fabricka podesavanja i to je to

Samo treba Abramovic uci u svlacionicu ko Mamic i poslati ih do djavola, od igraca do trenera i pomocnika. Ne rade svoj posao za koji su placeni.

A jebeno je i Abramovicu, lik prolazi kroz isto nerviranje kao i mi samo sto on placa i Murinja i Fabregasa i Baneta i sve hahahaha :D

Potpuno se slazem s Kaletom.. 
Dok ne udje Roman u svlacionici pa da svakome jebe familiju do prvog koljena, ovi ce isto igrat..Takodje dok se ne investira u novih pojacanja, ima da nas guzi i onaj Walsall u Capital One Cupu.. Potrebna su pojacanja, taktickih promjena i jedna prava lekcija od strane Romana, dakle da dodje na Cobhamu i da ocita bukvicu svima pocejuci od Murinja pa sve do zadnji clan akademije!

Kako kazu, batine su iz raja izasle!

Ako nista ova kriza iznjedrila bruku dobrih postova na forumu, samo naprijed drugovi.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

ahahahahahaha isto sam pomislio. 

Dobrodosli svi, da vam pozelim ovako dok ste svi na okupu :D

. Uvek nas balkance muka spaja :D. 

Predomislio sam se :D

Ne treba da se pakuje.

On nas je uvalio u ovo s*anje, sad nek zasuce i rukave i nogavice, nek zagreje i dupe i stolicu, i nek se potrudi da nas i izvadi iz istoga.

Nastavljam post posle vecere :D

Stavili smo sezonu na kocku nakon 4 kola i za to neko mora da odgovara, ovo ne može biti zaboravljeno sa eventualno 2 dobra rezultata, ekipa je u kurcu već 6 mjeseci, znači 6 jebenih mjeseci niko ništa ne radi da bi bilo bolje nego svako ima samo jedan cilj a to je da "opere" sebe i problem baci pod tepih. Očigledno da Chelsea i Mourinho funkcionišu do postizanja velikog uspjeha nakon toga raspust, ovi igrači su u tripu da im to što su aktuelni prvaci donosi bodove i da je dovoljno da se pojave na terenu jer ih eto nazivaju fudbalerima. Titula je pokrila užasnu igru u pola prošle sezone ali svi su očekivali da ćemo do nove sezone srediti stvari, ali od prve sekinde ove sezone ništa nije bilo dobro, pripreme počeli kasno ko da se spremamo za turnir u Banovićima, u prelaznom roku se ponašamo ko da smo svijet pogazili pa smo toliko jaki, a zapravo smo pročitana i sterilna ekipa, na sve to imamo trenera koji nema pojma gdje se nalazi i šta radi, imamo igrače koji nisu ni blizu takmičarske forme, ali bitno je na instagram okačiti sliku sa večere iu skupog restorana. Igrači misle da će ih City čekati da im se digne kurac da bi počeli osvajati bodove, ljudi na terenu izgledaju ko da se u putu nisu sreli, koga boli kurac za rezultat, Hazard pokazuje zašto nikada neće biti nivo Ronalda i Messija, Fabregas živi na asistencijama iz prošle sezone, Matić ni sjena igrača iz prošle sezone, komplet odbrana ne igra ništa, Azpi i Zouma bar daju borbu, ostali igrači svi u kurcu do jednog, jedina pozitivna stvar za mene je Pedro, vidi se da je čovjek raspoložen za igru ali nema skim igrat, evo danas je i Kennedy dobro odigrao, sve ostalo treba da se poklope ušima. Mourinho je i definitivno izgubio bar moje povjerenje, čovjek ne zna gdje udara, jedino što ove sezone radi je da pravi skandale i teorije zavjere, nema uopšte šta pokazati novo, nešto što bi pokazalo zašto je dobio taj famozni nadimak "Posebni", za 6 mjeseci je dopustio da ekipa koja je igrala najbolji fudbal u PL dođe do faze kada smo goli prosjek od ekipe, osrednje ekipe lagano dolaze do bodova na SB, više nas niko ne jebe ni 2%, ni jedna ekipa više na dolazi na Bridge sa strahom od toga da će primiti laganu tricu, već igraju protiv nas utakmice na kojima pokazuju svoj sistem i svoju igru, Palace nas drži na uzici ko retarde. Mourinho je zaslužio svaku moguću kritiku, dobija 12 miliona po sezoni da bi ekipa izgledala ko skupina mladih majmuna, ali to njega ne brine, on prosipa pamet sa nekim balansom, sa izjavama koje idu uz dopunsku nastavu iz matematike "jedan bod je bolje nego 0 bodova", i sad je on kao pametan, treba mu lizati cipele jer je on to rekao ito nakon što nas je City rastavio. Samo se nadam da Mourinho nije Chelsea, ima još 4 kola da popravi situaciju inače doviđenja, iako mislim da za nas nema napredka dok se ili Mourinho ne promjeni ili dobije otkaz. Njegov otkaz je mnogo bliže nego što neki misle ako ovako nastavi, mislite da će Roman gledati kako njegova skupocjena igračka stoji u blatu, mislim da je Roman koji je tražio "sexy fudbal" sada uživa u utakmici koju smo odigrali protiv WBA, čisto sumnjam. Ni jedna jedina pozitivna stvar se ne može izdvojiti, jad i tuga, šamara nas ko stigne a ekipa se ponaša kao da hoće još, igramo protiv CP na Bridgeu i umjesto da ih dobijemo bez problema, mi igramo utakmicu u kojoj se naš napad završava tako što komplet napadački dio ekipe čeka da Cahill dođe i loptu nabije na tribine i tako završi akciju, nakon toga sam shvatio da ekipa nema pojma šta radi, o defanzivi ne treba ni pričati, dovoljno je reći 9 golova za 4 utakmice. Riječ "titula" ne treba više ni spominjati na forumu, kakva crna titula, nadati se da možemo do top 4 i to je to, ne smijemo sebi dozvoliti da nastavimo ovako jer ćemo mnogo toga dovesti u pitanje, ako dođe to toga ne treba bježati od velikih rezova.

Jedina pozitivna stvar je što smo vjerovatno dotakli dno što znači da ne može biti ništa lošije nego što je sada.

Jedina pozitivna stvar je što smo vjerovatno dotakli dno što znači da ne može biti ništa lošije nego što je sada.

Polako, sledeće utakmice igramo sa i Evertonom i Arsenalom.

Evo prilike za Arsenal da nam se osveti za 6-0 :D

Evo prilike za Arsenal da nam se osveti za 6-0 :D

pored ovakve igre i odbrane, ne bi me cudilo, ni najmanje.

Mislio sam da smo dotakli dno sa igrom, a što se rezultata tiče ako ovako nastavimo to će biti živi pjesak, pa možemo da propadamo koliko nam volja...

Sistem banjenja je ocajan,treba da se zgusnemo na sredini,kod nas se igraci povuku u dve linije i stoje na 25 metara od svog gola nije ni cudo sto nas pune u prva 4 kola.

Jos je dobro sto je konkurencija izuzev city losa, (ars, liv i utd) zajedno jedan gol dali vise od nas, mogla bi ovo biti sezona malih klubova ali vidit cemo

Zajebi ti to sve kada oni imaju više bodova od nas, sve te golove možemo u šupak zabit

Ma pogle npr liverpool coutinhova bomba i gol iz zaleda benteka im donio 6 bodova sretno. Sezona bi mogla biti ista kao prosle godine samo sto city umjesto cfca ide silovito od prvog kola, a cfcu borba za top 4
Jedina Mourinhova što forsira iste igrače baneta,fabregasa,hazarda i williana zakucat na klupu barem privremeno pustit kenedya,cheeka i babu da igraju azpilicueta kad je bio na banetovoj strani protiv wba kod drugog gola poslao loptu mnogi se bekovi ibrete kad vide,danas kenedy vjerujte mi da ne znam nikog iz chelsea reko bih ovaj momak je najbolji u čitavoj ekipi,cheek koristi mozak u igri i ima sjajan pregled ako ne dovedemo pogbu volio bih da on bude prvi izbor na mjestu zadnjeg veznog zajedno sa matićem,ne znam kako će mou da nas izvadi ali ukoliko želi da nastavi brisat guzicu abramovičevim parama morat će da učini nešto.

Postoji jedno, racionalno, stavise ocigledno objasnjenje za ovo sto se desava...

Pukla je svlacionica !!!

Desilo mu se u Realu, desava mu se opet. 

Razlozi za to ce biti poznati tek kad bude prekasno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.