30. august 2015.11 god. comment_232067 Pa zna se. SIR ALAN PARDEW! SAP!!! Još je Englez, a ne da "ja mislim" (I think) izgovara kao "ja tonem" (I sink). Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232070 Ali kad to izgovori, svaki put je sve vise i vise u pravu :D Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232073 Hahahah kraljuuu moze sto se mene tice. Realno je medju top5 trenera, u ligi mozda i najbolji takticar. Pa bi nam konacno krila igrala krila a ne da ulaze u sredinu a da bekovi glume krila. Ovo je napisao mislim Eden Hazard i momak je u pravu. Za kratko vrijeme sam vidio par njegovih postova i ima mi logike. Hocemo totalni fudbal!! Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232074 Kako je trenutno stanje i Baka Sliskovic bi nas podigao bolje od Mourinha. Kako se covjek raspao kao trener u odnosu na prvi mandat, nevjerovatno nestoGesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232078 Nikad on i nije imao znanje vec srecu i kes. Sada je i to proslo. Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232108 Carlo Anceloti, kad su mogli vratiti Mourinha mogu i Ancelotia i ako je jos rano za otkaz. Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232114 Ovaj sastav moze samo Murinjo da vodi. Ovo je njegova selekcija, njegov krs i lom te neka ga on i popravlja. Jesam ja u afektu rekao da treba da se pakuje, ali rani otkaz bi samo znacio da bi verovatno potrosili njegovu zamenu prebrzo, ako ne uspe da ispravi stvari. Sansa, poslednja, da do kraja sezone podigne ekipu i postavi je tamo gde je Celsiju mesto. Titula je verovatno izgubljen slucaj, ali neka se na SBu ponovo igra fudbal, neka klub ne sluzi za podsmeh fudbalske javnosti. Ako ne preokrene situaciju, onda lepo otkaz. Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232120 Jos je rano za tako radikalne promjene.Medjutim,nesto ne stima i to je ocigledno.Da li je Murinjo pogubio konce?Da li ekipa nema samo srece?Da li je to skup igraca koji su zadovoljili svoje apetite osvajanjem titule,stvarno nemam pojma.Ali ako je to istina i tu trener snosi veliku krivicu.Medjutim,nije fer samo i Murinja pljuvati.Njegov intervju posle utakmice sasvim lijepo pokazuje sliku o tome kolko je on vjerovao nekim igracima.I ja sam da budem iskren.Sve kontam hajde,razigrace se neko,sad cemo pobjediti...a ono opet sve isto.Cak i neke izgledne prilike za postizanje gola mi ne zabijamo. Meni kao najveci problem svega ovoga djeluje da je ekipa nedovoljno motivisana.Tesko je u to povjerovati jer je Murinjo ako nista u tome najbolji.Ali sta drugo da pomislim kada nas je Palaca dobio samo na osnovu vece zelje i borbenosti na terenu.Svaka mrtva lopta je bila njihova.Svaki skok je bio njihov.Dok nas igrac pokusava blokirati sut sa poluispruzenom nogom,njihov se baca na glavu da izblokira.Ono WTF??? Ja sam po prvi put ostap zatečen nakon jedne utakmice.Boga mi. Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232127 https://www.youtube.com/watch?v=oxcEQrfPBOY Jos je rano za tako radikalne promjene.Medjutim,nesto ne stima i to je ocigledno.Da li je Murinjo pogubio konce?Da li ekipa nema samo srece?Da li je to skup igraca koji su zadovoljili svoje apetite osvajanjem titule,stvarno nemam pojma.Ali ako je to istina i tu trener snosi veliku krivicu.Medjutim,nije fer samo i Murinja pljuvati.Njegov intervju posle utakmice sasvim lijepo pokazuje sliku o tome kolko je on vjerovao nekim igracima.I ja sam da budem iskren.Sve kontam hajde,razigrace se neko,sad cemo pobjediti...a ono opet sve isto.Cak i neke izgledne prilike za postizanje gola mi ne zabijamo. Meni kao najveci problem svega ovoga djeluje da je ekipa nedovoljno motivisana.Tesko je u to povjerovati jer je Murinjo ako nista u tome najbolji.Ali sta drugo da pomislim kada nas je Palaca dobio samo na osnovu vece zelje i borbenosti na terenu.Svaka mrtva lopta je bila njihova.Svaki skok je bio njihov.Dok nas igrac pokusava blokirati sut sa poluispruzenom nogom,njihov se baca na glavu da izblokira.Ono WTF??? Ja sam po prvi put ostap zatečen nakon jedne utakmice.Boga mi. Jos je rano za radikalen poteze?alo druze 8 bodova vec zaostajemo za Sitijem...Ako protiv Evertona ne napravi 3-4 izmene otislo je sve u kurac! Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232155 Ma napravit će par izmjena naravno, mislim da je dao priliku očekivano prošlogodišnjoj ekipi koja je uzela premier ligu, sada kad vidi da ne ide rotirat će što je i sam najavio Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232171 Ma napravit će par izmjena naravno, mislim da je dao priliku očekivano prošlogodišnjoj ekipi koja je uzela premier ligu, sada kad vidi da ne ide rotirat će što je i sam najavio Najveci problem je Fabregas ako njega ostavi da igra u centralnom vezonm redu moze da se slika u narednim utakmicama! Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232254 Jedan od problema predstavla po meni sto smo procitanoli do bola. Protivnici tacno znaju koja nam postava igra ( sve isto, Oscar ili Mikel razlika, eventualno.Ramirez krilo kada treba bunker) svaka utakmica... To je problem, ubaci bar jednog novog igraca, promenu neku nesto i odmah ces zbuniti protivnike... medjutim uvek isto furamo, procitani smo do kraja i prepricani. Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232259 Moje mišljenje je, da je titula u ovoj situaciji nerealna igrači kao da nemaju želje ni volje nikakve igrat iznimka je Azpilicueta, gine na terenu svakog vikenda. Mou bi trebao dati više prilike RLC-u,Falcaou(napokon da starta jednu) ,Kenedyu i Traoereu kojeg hvali a prilike mu ne da od toga nema koristi neke velike uhvatit mijesto koje vodi u LP (ne kažem sad da treba sad dignut noge Cityu, Arsenalu i ostalima nada umire posljednja) vidit na koga od mlađih bi se moglo nešto računat sljedeće sezone.Ako ne uhvati LP OTKAZ, ako se svaku drugu utakmicu trebamo trest do 90 min protv ekipa u rangu WBA OTKAZ,isto tako mislim da ovi njegovi ispadi i opravdanja prelaze sve granice sudci su uvijek protiv nas, pa lječnici ne razumiju igru, penal ovdje penal ondje to nema smisla samo pravi klauna od sebe i od kluba.Ako ne ispuni uvjete adio cijenimo sve sto si napravio ali niko nije veci od kluba, ako do toga dode dovest Kloppa pa da vidimo šta on može sa svojim totalnim nogometom. Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232265 Ima još jedna stvar koja nikome nije pala na pamet. Šta ako je ova kriza rezultat tihog rata između Abramoviča i Mourinha? Evo u kojem smislu mislim. Abramovič je od dolaska u Chelsea uložio skoro 300 milijuna u klupsku akademiju, što infrastrukturalno, što ljudstvo, što timove i igrače. Valjda Abramovič napokon očekuje da te investice počnu da se vraćaju te da se ubiru plodovi ulaganja oko tog segmenta u klubu. Od njegova dolaska u klub 2003. godine Chelsea nije stvorio nijednog igrača za prvih 11 iz svoje akademije. Možda Abramovič to napokon želi da se desi i vrlo lako da je to razlog zašto se ovog ljeta nije kupovalo onoliko koliko se trebalo. Jer moglo se. Novca ima, njega ne manjka. Možda Abramovič želi žrtvovati sezonu-dvije oko trofeja i pokušati stvoriti tim za budućnost s nekoliko igrača iz akademije u prvih 11 koji će biti nositelji igre. S druge strane imamo Mourinha koji je poznat kao trener koji ne zna raditi s mladim igračima i kao trener koji će prije oronulom starcu dati šansu nego nekom mladiću s velikim talentom i potencijalom. I zamislite sad tu situaciju gdje Mourinho već neko vrijeme non stop fura istih 11, izbjegavajući mlade igrače. Pa i dalje i dalje i dalje fura isto. Ista formacija, istih 11 u sastavu. A Abramovič neće da troši jer smatra da je potrebno da se dese te promjene. U tom slučaju imamo koliziju između Mourinha koji vodi tim kako želi i Abramoviča koji kao vlasnik kluba s pravom traži da se investicije u akademiju počnu vraćati i da Chelsea u potpunosti postane samoodrživ. Skontajte da to vrlo lako može biti razlog ove krize. Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232283 Engleska liga je specifična jer mnogo ekipa je u borbi za titulu i svi imaju brdo para. Vjerovatno je isplativije kupovati već isklesane igrače nego rizikovati sa akademcina. Pogledajte kakve samo igrače kupuju klubovi koje se ne bore za trofeje a kakve sve igrače oni koji se bore. City je kupio najboljeg igrača iz Bundeslige a mi želimo najboljeg iz Serie A.Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232486 Može li se ovaj transfer Đabalalada svrstati pod krizni period kluba? Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232540 Može li se ovaj transfer Đabalalada svrstati pod krizni period kluba? Može jarane bez problema, zvanično smo otišli u tri lepe đabalalade. Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232544 Mislis Waltere engleska liga je specificna, Arsenal dovodi jedbog od top 5 golmana od lnuzog rivala, City najbolkeg igraca Nemacke, a Chelsea Djabaladada. Jedino specificno danas smo mi u engleskoj ligi :D :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.