18. april18. apr comment_372116 Kakva smo ekipa, dovoljna je činjenica da nam mrtvi Manchester United bježi čak 10 bodova. Otkako se otvorila ova tema, mi svaku godinu u krizi. Mislim da nas je ovo proklelo. @reLo Briši ovu temu jednom zauvijek i ne otvaraj novu. Prijavi
21. april21. apr Popularna objava comment_372173 Nije valjao Tuhel, nije valjao Poch, nije valjao Maresca. I eto karme, rekord, 5 vezanih poraza u PL bez datog gola. Da krivim Riseniora ne mogu, on jednostavno nije mogao, ali debili koji su posmenjivali sve ove trenere su najveci krivci. 90 krivice je lezao i lezi u idiotima koji vode klub i klimoglavcima u sportskom sektoru. Ja samo ne znam sta treba da se desi da neko i dalje ne vidi gde je problem. Prijavi
21. april21. apr Popularna objava comment_372178 Kanceri su sportski direktori koji su unistili ovaj klub. Stewart, Winstanley, Shields i ekipa su nasi grobari. Oni su ti koji su osmislili i prodali pricu o "projektu", skautirali igrace, trenere i dovodili ih. Prijavi
21. april21. apr Popularna objava comment_372184 Glavni i odgovorni za cijelo ovo stanje su oni definitivno. Prije tri godine su došli na proljeće kao spasioci, novi projekat ta priča novi Chelsea u turbulentnoj sezoni u kojoj smo završili na 12.poziciji na kraju. Tri godine poslije, isto proljeće još veće rasulo jer nema nikakvih naznaka da će se popraviti stanje. Uvalili su i uhljebili svoje igrače iz svojih agencija na račun kluba pod pričom projekta, glupavom Boehliju i Eghbaliju prodali priču i izmuzli novac. Isto tako ne treba zaboraviti kako su ih ostali agenti namagarčili i uvalili im otpad u vidu Neta, Garnacha, koji nikako ne mogu biti starteri, a da ne pričamo o mladim nadama, talentima iz Portugala, itd koji su dovedeni preko veza sa agentima. Ne bude li velikih rezova na ljeto prijeti nam sudbina Tottenhama u sljedećoj sezoni definitivno. Prijavi
21. april21. apr comment_372185 KAKVA STATISTIKA OCGLEDNO GRADIMO NAJBOLJI TIM NA SVETU EJ Ovo je veeca istorija nego osvajanje prve LS alo Prijavi
22. april22. apr comment_372187 Ni u najluđim snovima se ovo ne bi desilo šta se dešava na javi. A bit će još i gore! Prijavi
22. april22. apr comment_372189 Sta je Rosenior mogao da uradi i da podigne ekipi motivaciju? Mislim da su nekad neke stvari van trenerskih mogucnosti. Ovo treba zestoko financijski kazniti. Ili do kraja sezone jednostavno ubaciti vise omladine pa kako god zavrsilo, svakako nas svi pobjedjuju. Prijavi
23. april23. apr Popularna objava comment_372251 Evo pojavljuju se nove informacije. Taj neki bivši ragbista - stručnjak za motivaciju - preživljava otkaze svih trenera, a vrhunac mu je pravljenje kruga oko sudije. A stručnjaka za prekide ne treba ni spominjati. Prijavi
23. april23. apr comment_372252 Ali stručnjak za motivaciju😂 Ja bi shvatio da firme u kojima se radi za minimalac imaju tog "stručnjaka" za motivaciju, ali u situaciji gdje zarađuješ milione, gdje te svaki dan čeka čista oprema za treniranje, gdje treniraš u idealnim uslovima, igraš u najboljoj ligi svijeta, znači tvoje je samo da igraš fudbal i ti trebaš stručnjaka za motivaciju. Zanima me od koje godine/sezone se pocelo sa postojanjem te persone za motivaciju, eto samo me to zanima.. Prijavi
23. april23. apr comment_372253 21 minutes ago, King Chelsea said: Ali stručnjak za motivaciju😂 Ja bi shvatio da firme u kojima se radi za minimalac imaju tog "stručnjaka" za motivaciju, ali u situaciji gdje zarađuješ milione, gdje te svaki dan čeka čista oprema za treniranje, gdje treniraš u idealnim uslovima, igraš u najboljoj ligi svijeta, znači tvoje je samo da igraš fudbal i ti trebaš stručnjaka za motivaciju. Zanima me od koje godine/sezone se pocelo sa postojanjem te persone za motivaciju, eto samo me to zanima.. Ima tome minimalno 2 godine koliko me sjećanje služi. Ameri su jednostavno naumili prekopirati američke sportove na fudbal. A to ne ide. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.