27. oktobar 2015.10 god. comment_239252 Kako se kriza manifestira u ligi. Jednostavno. Da zbrojimo, sumiramo, saberemo: 10 kola smo odigrali 05 kola smo poraženi (50%) 02 kola smo remizirali (20%) 03 kola smo pobjedili (30%) _________________________________ Zaključak: 7 od 10 utakmica nismo pobjedili, a svaku drugu utakmicu smo izgubili! Ovo ne da je kriza, nego krizčina s obzirom da smo prošle godine bili prvaci i s obzirom da imamo i dalje momčad koja je među najjačim u Engleskoj po totalnom roasteru bez obzira što smo ljetni prijelazni rok uradili nikad gore. Još nam ostaju 2 kola da možemo komotno reći da je trećina (33%) sezone iza nas. Taman da odigramo duplo bolje preostale dvije trećine, mi ovu sezonu možemo pisati propalom što se lige tiče u svakom mogućem smislu. Od čega zavisi izlazak iz krize? U letargiji smo, ne mičemo se. Nastavljamo s negativnim nizom, a sanjari koji vjeruju da će sve samo od sebe poći na bolje u teškoj su zabludi. Izlazak iz krize isključivo zavisi od toga da ekipa doživi pozitivan šok. A da bi se pozitivan šok desio, svi znamo šta je potrebno i svi znamo tko treba napustiti klub. Da se ne ponavljam, ne pravimo se mahniti. Ako želimo istinski dobro našem klubu i ako želimo i iduće godine gledati Ligu prvaka na Stamford Bridge, Specijalac mora otići ono što je reći što prijeee. A najbolje bi bilo da nas Liverpool ponizi recimo 3-0 (što je teško ali nadati se) jer to će ekspresno Specijalca otjerati. Nijedan istinski ljubitelj Chelseaja u toj utakmici neće navijati za Chelsea jer to dugoročno znači loše po klub. Ajde sad pljujte po meni Mourinhovi advokati. Prijavi
27. oktobar 2015.10 god. comment_239253 opet nista novo nisi rekao, kao da ne znamo da smo u govnima pa ti moras da obojis slova i uperis prstom u murinja. sto u stvari i jeste razlog pisanja posta. na ove dve recenice na kraju sto si nalupetao ti necu nista reci jer znam da si trol u dusi. inace bih zaradio ban zbog vredjanja uprave foruma. Uređeno 27. oktobar 2015.10 god., autor izmjene: UziceCFC Prijavi
27. oktobar 2015.10 god. comment_239255 opet nista novo nisi rekao, kao da ne znamo da smo u govnima pa ti moras da obojis slova i uperis prstom u murinja. sto u stvari i jeste razlog pisanja posta. na ove dve recenice na kraju sto si nalupetao ti necu nista reci jer znam da si trol u dusi. inace bih zaradio ban zbog vredjanja uprave foruma. Ja ti neću zamjeriti. Reci šta ti je na duši, isprazni se. Jer znam da ti je teško što je 95% forumaša okrenulo leđa Mourinhu. I to te muči. I znam kako je kad čovjek osjeća pritisak zbog nečega. Slobodno nam otvori dušu, opsuj mi ako treba. Ne želim da se loše osjećaš <3 Prijavi
27. oktobar 2015.10 god. comment_239258 mislis da je forum toliko znacajan da treba da se potresem zbog toga? murinjo i dalje uziva podrsku tamo gde je najvaznije, na tribinama SB, kao i na WAGNH i na theshedend-u. talkchelsea je pun plastike i gloryhuntera, ne uzimam ga za ozbiljno. ni ovaj nas forum delimicno ne uzimam ozbiljno, previse je neozbiljan i balkanizovan osecam veci pritisak sto me zajebava odvod na sudoperi koji me muci vec nekoliko dana, nego sto je 95% od 20 ljudi virtuelno okrenulo ledja coveku koji je doprineo klubu vise nego cela ta masa ljudi. i cije misljenje nema nikakvu tezinu kada je donosenje odluka u klubu u pitanju. da ne bude da omalovazam, i sam spadam u tu malu grupu nevaznih likova. jbg ruzno zvuci ali kada objektivno pogledas opis je prilicno tacan. ne zelim da opsujem pa da prodjem kao i2 <4 PS smarate sa Alanom Pardew-om. nek se javi kad osvoji UCL ili barem neku od liga petice ili bar neki malo vazniji kup :) ne znam sta vidite u njemu jbt, potpuno mi je nejasno. jos malo ce svi imati Big Sam-a na avataru... Prijavi
27. oktobar 2015.10 god. comment_239263 Ti si se uhvatio tog "balkanizma" ko mutav telefona, vjerujem da si rođen u Londonu pa si alergičan na taj balkanizam, kažeš da je balkanizovan forum koji se zove "Chelsea Balkan" ma nemoguće.. Taj balkanizam u većini slučajeva najviše spominju oni koji bi da izbace taj balkanizam iz sebe ali im ne ide. Prijavi
27. oktobar 2015.10 god. comment_239276 Ti si se uhvatio tog "balkanizma" ko mutav telefona, vjerujem da si rođen u Londonu pa si alergičan na taj balkanizam, kažeš da je balkanizovan forum koji se zove "Chelsea Balkan" ma nemoguće.. Taj balkanizam u većini slučajeva najviše spominju oni koji bi da izbace taj balkanizam iz sebe ali im ne ide. balkanizam je: voleo bih da veceras izgubimo jer __ __ __ _ __. izgubicemo jer igra __ ___ __. ne mozemo u top4 nikako. sve je izgubljeno. __ __ _ _ _ jebem ti majku glupu, ono bih ja pogodio. murinjo jebi se, uradio si __________ a forum je zahtevao _________ u meni ima balkanizma i to mnogo, ali ja mogu da se kontrolisem i da to ostavim za sebe. da ne zagadjujem drugima mozak. Hocu da se drzim #BALKAN. kada god primetim ukazacu na to kukavicko stanje svesti. bolje i biti optimista do imbecilnosti nego stalno kukati i plakati zbog _____. PS UPDATE: "Puca mi kurac više za njima džaba se nerviram" = BALKANIZAM Uređeno 27. oktobar 2015.10 god., autor izmjene: UziceCFC Prijavi
27. oktobar 2015.10 god. comment_239288 Ti si se uhvatio tog "balkanizma" ko mutav telefona, vjerujem da si rođen u Londonu pa si alergičan na taj balkanizam, kažeš da je balkanizovan forum koji se zove "Chelsea Balkan" ma nemoguće.. Taj balkanizam u većini slučajeva najviše spominju oni koji bi da izbace taj balkanizam iz sebe ali im ne ide. "Nisam ko vi ostali Balkanci!" Najgora vrsta #balkanizma. Prijavi
27. oktobar 2015.10 god. comment_239295 "Nisam ko vi ostali Balkanci!" Najgora vrsta #balkanizma. =D> Prijavi
27. oktobar 2015.10 god. comment_239314 Udruženje Čelsijevih pokvarenih kasetofona Balkan. Slobodno tako promijenite ime forumu i udruženju. Prijavi
27. oktobar 2015.10 god. comment_239317 Ja jesam troller i ja to ne krijem. Ali što se Mourinha tiče smrtno sam ozbiljan. Već dugo vremena mi se ne sviđa način na koji vodi klub. Zapravo ne sviđa mi se od samih početaka. To će potvrditi i Wisey jer sam se s njim kačio oko Mourinha maltene otkako se Mou vratio u klub po drugi put. A naša kačenja su kulminirala prodajom Mate. Mourinho po meni ništa pozitivno nije donio ovom klubu od povratka OSIM dvije stvari - dovođenje Coste i Fabregasa. Treba biti licemjer pa tu ne odati počast Mourinhu. On ih je doveo i zahvaljujući toj dvojici igrača osvojili smo ligu (iako glavna zahvalnica treba ići činjenici da liga i suparnici nikada nisu bili lošiji i činjenici da smo imali podosta sreće). I to je jedino pozitivno po meni od Mourinha. Sve ostalo je negativno. Lik je klubu treću sezonu, a nije uspio da stvori sustav igre, da to sliči na nešto. Pa makar da je kvalitetan bunker. Čak ni to. Meni je dovoljno vremena prošlo da zaključim da Mou više nije trener za nas. O odnosu prema akademcima da i ne govorim. Ide mi sve to na kurac i bit ću najsretniji čovjek kad dobije otkaz. Baš me briga što se to ne sviđa njegovim advokatima. Ja to želim ne zato jer mrzim Mourinha, nego zato što svim srcem volim Chelsea i ovu patnju ne mogu gledati. Psujem ko kočijaš kad je tekma. Nikad me ništa ovako nije izbijalo iz cipela kao ovaj današnjI Mou. Mou iz 2004/05 i 2005/06 je skroz druga priča. Ovo je pička a ne trener. The End. Prijavi
28. oktobar 2015.10 god. comment_239408 Ma dzabe kada se tebi 90 minuta nije svidjalo protiv Stokea, savrsena igra. Tako da ljudi moraju pomisliti da trollas :D Prijavi
28. oktobar 2015.10 god. comment_239410 Murinjo je toliko oborio standarde kvalitetnog fudbala da je diablu ono od sinoć bilo savršeno... :D =)) Prijavi
29. oktobar 2015.10 god. comment_239539 Zanimljivost: Chelsea se nalazi na 15. poziciji Premiershipa sa samo 11 bodova iz deset kola, a statistika kaže da nijedan tim nije završio na prva četiri mjesta na kraju sezone ako je nakon deset kola imao manje od 13 bodova. Prijavi
29. oktobar 2015.10 god. comment_239540 Kao što sam rekao i u shoutboxu, ako možemo do 4.mjesta onda kakva je trenutna situacija na tablici možemo i do naslova, a ako napokon krenemo igrati kako treba i pobijedimo Liverpoola, a uz to nas sreća malo pomazi kod ostalih rezultata onda to nije nemoguće. Prijavi
29. oktobar 2015.10 god. comment_239541 Kao što sam rekao i u shoutboxu, ako možemo do 4.mjesta onda kakva je trenutna situacija na tablici možemo i do naslova, a ako napokon krenemo igrati kako treba i pobijedimo Liverpoola, a uz to nas sreća malo pomazi kod ostalih rezultata onda to nije nemoguće. A to se može odjednom krenut igrat? Ono, kao na PES-u... Smanjiš level i proigraš? Prijavi
29. oktobar 2015.10 god. comment_239558 Pa ako vjerujete u top4 onda ovo gore što sam rekao je moguće, to se odnosilo na one koji govore da idemo u top4 Prijavi
29. oktobar 2015.10 god. comment_239561 nisam se predavao 2012. necu ni sada. nista nije nemoguce za CFC. never say die Prijavi
30. oktobar 2015.10 god. comment_239582 Uzice brate moj, 2012. nam je upravo krenulo na bolje kad je menadzer dobio otkaz. Prijavi
30. oktobar 2015.10 god. comment_239597 Uzice brate moj, 2012. nam je upravo krenulo na bolje kad je menadzer dobio otkaz. tada je obican menadzer dobio otkaz, a sada imamo #1 menadzera. to nije isto, poyy Prijavi
30. oktobar 2015.10 god. comment_239611 Bogami, bolje nam je išlo pod običnim nego #1 menađerom. :D Prijavi
30. oktobar 2015.10 god. comment_239620 tada je obican menadzer dobio otkaz, a sada imamo #1 menadzera. to nije isto, poyy Nema logike da je #1 menadzer ustvari #15 u #3 ligi po kvalitetu. Prijavi
30. oktobar 2015.10 god. comment_239639 Nema logike da je #1 menadzer ustvari #15 u #3 ligi po kvalitetu. to je sve deo plana! Prijavi
31. oktobar 2015.10 god. comment_239705 Dugo nisam gledao losiji Chelsea nego ove sezone,ustvari nisam gledao nikad gori Chelsea a navijam za njih od 1999.godine pa vi vidite. Nije Murinjo jedini krivac,krivi su i igraci koji su bar duplo losiji nego lani.Medjutim konce svega vuce trener htjeli mi to priznati ili ne. Jednostavno nema drugog rjesenja nego dati nekome otkaz.S obzirom da je lakse dati otkaz jednom covjeku(citaj Murinju) nego 10-rici igraca,zna se sta je logican slijed. Ocekujem da Murinjo ovih dana dobije otkaz,sto je po meni trenutno najbolje rjesenje. Prijavi
31. oktobar 2015.10 god. comment_239714 Ima resenja. Dovesti nove igrace a ove sto nece da igraju prodati. Osim ako se svi igraci ne izjasne da ne vole Murinja, njegov modni stil i na kraju stil fudbala, e onda Abramovic pali jahtu i trazi novog trenera. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.