26. septembar 2015.11 god. comment_235997 Celsija su se svi plasili... Sada se Celsiju svi smeju. Ne zanima me cija ce glava da leti, ali ovo brukanje kluba mora prestati. Prijavi
26. septembar 2015.11 god. comment_236001 Koja kriza? Pa pobogu pobijedili smo Maccabi i Walsall i jedva Arsenal hehe. Prijavi
26. septembar 2015.11 god. comment_236008 Sreca pa se forum ne pita uopste sto se tice vaznih pitanja u klubu :) Prijavi
26. septembar 2015.11 god. comment_236030 Sreca pa Murinjo donosi odluke a ne mi, inace bi bili 15i na tabeli i imali najgori start sezone u poslednjih 30 godina. Ali mi vec jesmo 15i i imamo najgori start sezone u posledjih 30 godina! Nmvz nije Murinjo kriv bilo bi jos gore da se mi pitamo... Prijavi
26. septembar 2015.11 god. comment_236039 Sreca pa Murinjo donosi odluke a ne mi, inace bi bili 15i na tabeli i imali najgori start sezone u poslednjih 30 godina. Ali mi vec jesmo 15i i imamo najgori start sezone u posledjih 30 godina! Nmvz nije Murinjo kriv bilo bi jos gore da se mi pitamo... Sreca pa je Murinjo redovno dolazio na forum i citao nase savete. Zato smo aktuelni prvaci Engleske, sad nesto u zadnje vreme mu forum slabo radi, dugo ucitava, valjda sto je reLo uplatio jeftiniji hosting. I to je razlog zasto smo lose krenuli u sezonu. Prijavi
27. septembar 2015.11 god. comment_236045 Newcastle je daleko najslabija ekipa uz Sunderland u prvenstvu dosad, gledao sam ih protiv Watforda i ljudi nisu 3 postena dodavanja sastavili. Vodi ih mrtvi Steve McClaren. A mi protiv njih nismo sanse stvorili na citavoj utakmici, jedne jedine prilike nismo imali. Eto pogledajte highlightse nemas sta izdvojiti. Mourinho je samo imao srece da dodje do boda jer ga nicim nije zasluzio. Jos jedna utakmica vrijedna otkaza.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
27. septembar 2015.11 god. comment_236051 Možda nam je novi sponzor na dresu donio krizu. Jeste li o tome razmišljali? Prijavi
27. septembar 2015.11 god. comment_236054 A sta, poraz smo zasluzili jel? Daj ba malo to dovedite u red vise. Primili smo dva najjeftinija gola, zbog dvije greske pojedinaca. Bane i Zouma plus Bane i Cesc. Imali smo svoje prilike i pored losije predstave. Realno i sudija nam ne ide ba ruku, nije to sefovo supljiranje, pa hazard i ne moze do kraja nikad kad ga fauliraju u svakom kontaktu. A pola od tih mu ne sviraju. Recu ti samo priliku hazarda nakon solo prodora, recu ti priliki ramiza glavom, recu ti priliku oscara, recu ti ne moze bolja prilika za pedra. Daj ba, ovo je hlqdno trebala bit pobjeda. Sve se okrenulo protiv nas. A najgore sto smo se sami protiv sebe okrenuli. Sta lpool ima od rodgersa? Pa pogledaj kako mu svi cuvaju ledja, naravno nece to b it pod svaku cijenu, al cime je to on zasluzio, vise nego nas sef... Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
27. septembar 2015.11 god. comment_236085 Celzi je zrtva Murinja,ponasa se da je veci od kluba,nista se tu nece promeniti,do NG ce dobiti Otkaz sigurno,igramo najslabiji fudbal u PL,sto kaze moj cale bolju pas igru i moderniji fudbal igra Crvena Zvezda. Prijavi
27. septembar 2015.11 god. comment_236087 Mi bismo Arsenal dobili i da smo u četvrtoj ligi. To je tako. Ali sjebano je to što nikog drugog ne možmo dobiti. Prijavi
27. septembar 2015.11 god. comment_236100 Kaže Mourinho na poluvremenu da je imao pravo na 6 izmjena, 6 igrača bi zamjenio. Ok ali zašto onda prva izmjena u 62. minuti?? Pa ovaj čovjek samo blebeta, samo gluposti priča i samo nas laže i folira. Jbm li mu kćerku onu zgurenu, zar čovjek može tako bez obraza bit, zar čovjek može bit bez imalo stida kao ovaj kreten... Proklet bio dan kad ga je Abramovic vratio. Pred svaku utakmicu priča kako su radili jako, kako su analizirali protivnika i bla bla, a u svaki tekmi sve isto, istih 11, ista formacija, ista igra, ista patnja sve isto nebitno kakav protivnik bio. Pa gdje to ima jbt... Za ovo 12 miliona zarađivati godišnje, svaka mu čast. Nek se i u upravi zapitaju šta rade, davajući ovom kretenu toliku lovu.. Prijavi
27. septembar 2015.11 god. comment_236101 Platio 20 miliona za Babu koji mu igra samo u kupovima, a mrtvi Ivanović šalje lopte na tribine. Prijavi
27. septembar 2015.11 god. comment_236108 Platio 20 miliona za Babu koji mu igra samo u kupovima, a mrtvi Ivanović šalje lopte na tribine. Sta se cudis,vidis da pravi sprdacinu od samog KLUBA,nije mi jasno kako to Abramovic tolerise! Prijavi
27. septembar 2015.11 god. comment_236110 Platio 20 miliona za Babu koji mu igra samo u kupovima, a mrtvi Ivanović šalje lopte na tribine. Hahahaha. Realno. Nego ima li izlaska iz ove krize? Prijavi
27. septembar 2015.11 god. comment_236133 Jbm li mu kćerku onu zgurenu, zar čovjek može tako bez obraza bit, zar čovjek može bit bez imalo stida kao ovaj kreten... Ne mozes u moj vocnjak :) Necemo izaci iz krize sve dok se pojedini igrace ne dovedu ured i ne pokaze im se klupa. Azpilicueta je desni bek i mora igrati desno. Ivanovic je spor i mora ici na klupu. Prijavi
27. septembar 2015.11 god. comment_236154 Toliko se obaziremo na krizu u odbrani, da uopšte ne vidimo koliki smo kurac u napadu. Prijavi
27. septembar 2015.11 god. comment_236176 A mi protiv njih nismo sanse stvorili na citavoj utakmici, jedne jedine prilike nismo imali. Eto pogledajte highlightse nemas sta izdvojiti. Mourinho je samo imao srece da dodje do boda jer ga nicim nije zasluzio. Jos jedna utakmica vrijedna otkaza. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Nismo gledali istu utakmicu, pogotovo drugo poluvreme. Uvrteo si sebi u glavu da ne mozemo da pobedimo i to je to. Falilo nam je vrlo malo da pokupimo sva tri boda pa da ovde na forumu pocne sranje "izasli smo iz krize". Izlazak iz krize je kad se domognemo 3. ili 4. mesta. A to ce biti pre nove godine. Da je Ramires ono smestio glavom u mrezu, dobili bismo, ili da je Pedro resio 1 na 1. A primili smo dva glupa gola, tako da nisam siguran da je NoviZamak dominirao. Cuj nismo imali nijednu priliku. A iz cega smo dali dva gola, iz neprilike? Prijavi
27. septembar 2015.11 god. comment_236177 Toliko se obaziremo na krizu u odbrani, da uopšte ne vidimo koliki smo kurac u napadu. Koliko smo loši u odbrani, toliko smo i u napadu. Ne znam koji kurac oni misle osim da su se pomirili za top 3. Znali su da je City izgubio od Totaca i opet seronje bez ikakvog morala idu u utakmicu i igraju X. Oni izgleda cekaju da City pobjegne nekoliko bodova gore pa da se ko fol bore s njima. Ne znam na sta ce ovo liciti Prijavi
27. septembar 2015.11 god. comment_236196 Glupost je pomisliti da mozemo odbraniti titulu sa ovom ekipom. Ova ekipa tesko da moze osigurati i ligu prvaka, nemamo kapaciteta za titulu. Prijavi
27. septembar 2015.11 god. comment_236198 Od toga moze se samo govoriti o Pedrovoj sansi, ovo ostalo nisu konkretne prilike, rijec je naravno o otvorenoj igri a ne prekidima iz kojeg smo imali gol i sansu. Jebote Newcastle je mrtva ekipa, ovo smo sto Cae kaze morali razvaliti u prvih pola sata presingom i trkom, ljudi veze s vezom nemaju ni u odbrani, a kamoli napadu.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
27. septembar 2015.11 god. comment_236215 Glupost je pomisliti da mozemo odbraniti titulu sa ovom ekipom. Ova ekipa tesko da moze osigurati i ligu prvaka, nemamo kapaciteta za titulu. Sad nemamo kapaciteta jel de? Ma nemoj, jebo teee... Usli smo svi puni kurcevog samopouzdanja. Nakon uvoda svi u misije rupe, nisu to vise favoriti. Ma kakvi favoriti, ni za lp nismo. Nismo al u kurcu, kladivo bacimo ti i ja u poziciju na kraju sezone. Koje sranje Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
27. septembar 2015.11 god. comment_236221 Od toga moze se samo govoriti o Pedrovoj sansi, ovo ostalo nisu konkretne prilike, rijec je naravno o otvorenoj igri a ne prekidima iz kojeg smo imali gol i sansu. Jebote Newcastle je mrtva ekipa, ovo smo sto Cae kaze morali razvaliti u prvih pola sata presingom i trkom, ljudi veze s vezom nemaju ni u odbrani, a kamoli napadu. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Dakle skontaj, veći problem leži u napadu nego u odbrani. Prijavi
28. septembar 2015.11 god. comment_236226 Od toga moze se samo govoriti o Pedrovoj sansi, ovo ostalo nisu konkretne prilike, rijec je naravno o otvorenoj igri a ne prekidima iz kojeg smo imali gol i sansu. Jebote Newcastle je mrtva ekipa, ovo smo sto Cae kaze morali razvaliti u prvih pola sata presingom i trkom, ljudi veze s vezom nemaju ni u odbrani, a kamoli napadu. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk A Ramiresova sansa glavom ? Sto je Krul odbranio nevjerovatno... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.