Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Krizni period kluba

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 67 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sve dok se u ovom klubu ne počne birati sastav i raspoređivati minutaža po zaslugama nećemo postati ono što želimo da budemo. Prezime na dresu ne smije biti bitnije od trenutne forme. Godine također n

• Zasluzeno nema sta. Mislim da ce ponedjeljak iskorisititi za neki team building za podizanje atmosfere, odlazak u pozoriste ili na neku operu ce ih duhovno pripremiti za nastavak sezone. Steta st

• Das ist Walter
    Das ist Walter

Lampard je već jednom dobio otkaz i ne treba mu još jedan. Zbog toga ne bi bio autoritet ali Terry možda bi. Ako ništa igrali bi zbog svojih supruga ili bi u protivnom bile jebane.

Objavljene slike

Ma ovo je uprava odlučila dovest nekoga samo da se popune eventualne rupe u obrani igrač je prosjek a dobili smo ga jeftino jer je htio ić a i ostala mu je jedna godina ugovora 

Engleska liga je specifična jer mnogo ekipa je u borbi za titulu i svi imaju brdo para. Vjerovatno je isplativije kupovati već isklesane igrače nego rizikovati sa akademcina. Pogledajte kakve samo igrače kupuju klubovi koje se ne bore za trofeje a kakve sve igrače oni koji se bore. City je kupio najboljeg igrača iz Bundeslige a mi želimo najboljeg iz Serie A.Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Kako je Ferguson radio sa mladim igračima i osvajao i mislim da mi možemo osvojiti sa njima samo mourinho treba da ima više povjerenja u mlade igrače RLC,Traore,Moses je mogao ostati ne kažem da ne pedro ne valja ali čovjek ima 28 godina za 2 godine on je penzioner a šta mislite da će svi igrači ko marin pustiti da ih se voza po posudbama mourinho mora početi okretati se mladim igračima,cae je rekao gore za mlade i u potpunosti se slažem s njim.Za hazardovu formu mislim da je problem u ishrani isto kao što je messi pretprošle godine imao problema sa kilažom pa ga je trener natjerao na dijetu,a i znamo da hazard najviše jede od svih igrača naših.To je neko moje razmišljanje.Fabregasa ostaviti na klupi par utaknica gurati RLC ili eventualno Ramiresa,Ivanovića i Terrya zakucat na klupu i ćao.Krenuti sa pravljenjem nove generacije klub ne može da živi na uspomenama osim ako hoćemo da budemo kao liverpool i arsenal pa da stalno govorimo chelsea je osvajao ...

Kako je Ferguson radio sa mladim igračima i osvajao i mislim da mi možemo osvojiti sa njima samo mourinho treba da ima više povjerenja u mlade igrače RLC,Traore,Moses je mogao ostati ne kažem da ne pedro ne valja ali čovjek ima 28 godina za 2 godine on je penzioner a šta mislite da će svi igrači ko marin pustiti da ih se voza po posudbama mourinho mora početi okretati se mladim igračima,cae je rekao gore za mlade i u potpunosti se slažem s njim.Za hazardovu formu mislim da je problem u ishrani isto kao što je messi pretprošle godine imao problema sa kilažom pa ga je trener natjerao na dijetu,a i znamo da hazard najviše jede od svih igrača naših.To je neko moje razmišljanje.Fabregasa ostaviti na klupi par utaknica gurati RLC ili eventualno Ramiresa,Ivanovića i Terrya zakucat na klupu i ćao.Krenuti sa pravljenjem nove generacije klub ne može da živi na uspomenama osim ako hoćemo da budemo kao liverpool i arsenal pa da stalno govorimo chelsea je osvajao ...

Šta ti pričaš terrya zakucat za klupu jeli to isti igrač koji je prošle sezone odigrao svaku minutu u PL, Pedro za 2 godine penzioner pa igrači danas igraju vrhunski do 33-34 godine.Slažem se da treba nešto promjenit da treba mladima dat priliku ali ovo za Terrya je i klupu je notorna glupost on je kapetan a mi trenutno nemamo vođu u rangu terrya.. 

Ivanović i Cahill ali su očajnoj formi oba a i mislim da nemaju autoritet koliko i Terry..

Šta ti pričaš terrya zakucat za klupu jeli to isti igrač koji je prošle sezone odigrao svaku minutu u PL, Pedro za 2 godine penzioner pa igrači danas igraju vrhunski do 33-34 godine.Slažem se da treba nešto promjenit da treba mladima dat priliku ali ovo za Terrya je i klupu je notorna glupost on je kapetan a mi trenutno nemamo vođu u rangu terrya..

Terry je legenda,ali on nema više nama što ponuditi treba se okrenuti novoj generaciji,kurtoa može da bude kapiten ili matić dok se malo pribere.Hvala Terryu za sve,ali ako ostane u ovoj formi mora shvatiti i sam da mu nije mjesto u prvih 11 isto i za ivanovića hvala im,ali se treba okrenuti novoj generaciji liverpool živi od stare slave nećemo zar i mi.

Tibo je mlad mislim da može bit kapetan ali ne još  matić neznam baš a Terry ima još bar 1 sezonu na levelu PL

Solidan back-up, manje-više. Start prilično loš, pogotovo braniči, pik JT, respekt, al' svježa krv neophodna.

Jebem ti pičku portugalskog haskija

Slušaj ovo jebote bog 5 kola igramo kao jebeni amateri, ajd što igramo tako nego što se ništa ne mjenja jebem ti zemlju

Ancelotti je imao istrošene igrače, ali pokušavao je stalno, nešto čačkao, dovodio neke igrače, ubacivao McEachrana čak

AVB je bio ko kurac, loša igra, loši odnosi sa igračima, ali je stalno nešto mijenjao, tražio dobitnu formaciju, Oriol Romeu, 19godišnjak na DMF, bar je imao muda da ga stavi

Di Matteo posle onih poraza pri kraju, stalno govorio: Ljudi ja sam kriv, jebiga.. Prihvatao krivicu barem

Onda dođe Mourinho sada i drka kurac, pajebotebogtejebo šta je Casillasu radio u Realu, jednoj takvoj legendi a ovde ne može Terrya i Baneta poslati na tribine jebem ti sunce. Prije ove reprezentativne pauze najavljuje RADIKALNE PROMENE EJJJJ kontam zameniće pola tima i on sad na utakmicu sa Evertonom, gde ganjamo 3 boda kao jebeni gladni lav jebenu gazelu, on dođe i izmena je ova... wait for it...

JEBENI JOHN OBI MIKEL DŽON OBI MIKEL  NAJDEFANZIVNIJI IGRAČ JOŠ OD IGORA DULJAJA LIK KOJI JE ZADNJI GOL DAO NA REKREATIVNOJ UTAKMICI U NIGERIJI PRILIKOM SVEČANOG OTVARANJA PRVE DVORANE KOJA IMA VODU -......NJEGA UBACUJE ZNAČI I TO UMJESTO DESNOG OFANZIVNOG KRILA WILLIANA.

TO MU JE JEDINA PROMJENA A 2 SEDMICE REPREZENTATIVNA PAUZA TRAJALA MOGAO JE POGLEDATI JEBENE GREŠKE IGRAČA IZ PRVOG MANDATA U CHELSEA.

jebote bog doveo si Babu za 20 miliona, nisi mu još ni Cobham pokazao, ni na klupi ga nema. Držiš raspalog Ivanovića i Terrya koji su u ove 4 utakmice napravili tolko grešaka da se Dejan Lovren i Ben Haim sprdaju na njihov račun. Nemaš muda na poluvremenu napraviti promenu. NEMAŠ MUDA SINE MUDA NEMAŠ BALLLS ONO ŠTO SI PISAO NA PAPIRIĆIMA NOVINARIMA E TO TI NEMAŠ. A IMAO SI NEKAD TOLKA DA SI SE SAPLITAO O NJIH KAD HODAŠ

Kažem gore Di Matteo je znao uzeti krivicu, tebi su uvek neki drugi krivi počev od JEBENE DOKTORICE pa do sudije pa sve do tek oždrijebljenog ždrijebeta u Zaječaru. svi su krivi osim tebe. 4 utakmice igramo ko jebeni Manchester City iz 1996 godine a ti jedino što si promjenio je doktora na klupi. jebo ti on mater u pičku

Što je najgore on tvrdi da je 100% siguran i da neće napustiti klub.

Hajde Romane pokaži opet bar 5% onog starog Romana koji nije dozvoljavao ni mjesec dana bez dobrih rezultata i daj otkaz čovjeku koji je prazan i koji nema ništa više da nam ponudi.

Kriza znači nije stala nakon reprezentativne pauze. Nastavlja se.

Kriza ne može stati sama od sebe, već treba nešto raditi da bi se izašlo iz krize.

Nije to gripa pa da prođe sama ode sebe.

Meni je samo žao onih koji su mislili da ćemo mi nakon reprezentativne pauze proigrati. Kao što sam rekao, nemoguće je da ekipa sa igre koja je očajna skoči na igru koja donosi bodove. To ima samo na FIFI i PES-u. Najžalosnije je što reprezentativna pauza nije iskorištena da se neke stvari poprave, već se samo nastavilo po starom. Mourinho ko da namjerno hoće da nas uništi, jer ne znam kako objasniti činjenicu da konstantno gura igrače koji su očajni.

ma covjek moli za otkaz, tacno moli da ga roman otpusti.. ne moze jedan covjek biti toliko glup i ovako nesto radit, ne moze ba, pa svaka budala vidi ovo i oni hendikepirani gledaoci pored terena u kolicima vide da ne ide ovako, al ovaj kreten kao ne vidi.. 

ma mrs iz kluba, nek dodje neko ko zeli radit i koji ce zaradit one pare sto dobije... hej 12 miliona za nista, nevjerovatno

ma covjek moli za otkaz, tacno moli da ga roman otpusti.. ne moze jedan covjek biti toliko glup i ovako nesto radit, ne moze ba, pa svaka budala vidi ovo i oni hendikepirani gledaoci pored terena u kolicima vide da ne ide ovako, al ovaj kreten kao ne vidi.. 

ma mrs iz kluba, nek dodje neko ko zeli radit i koji ce zaradit one pare sto dobije... hej 12 miliona za nista, nevjerovatno

I ja nešto kontam. Jedan od naijnteligentnijih trenera na svijetu sa iznadprosječno visokim IQ-u, priča 5-6 jezika, zna matematiku, zna taktiku. Možda je malo izlapio, ali sumnjam da je baš lud. A uz to je ono ciganski lukav. Ponekad imam osjećaj da mu je sve dosadilo, da želi da dobije otkaz i uzme enormno obeštećenje od više desetina milijuna eura i ispali se na Madeiru. Današnju utakmicu je presjedio čitavu. A i igrači vala kao da ga bojkotiraju.

Jebem ti pičku portugalskog haskija
Slušaj ovo jebote bog 5 kola igramo kao jebeni amateri, ajd što igramo tako nego što se ništa ne mjenja jebem ti zemlju
Ancelotti je imao istrošene igrače, ali pokušavao je stalno, nešto čačkao, dovodio neke igrače, ubacivao McEachrana čak

AVB je bio ko kurac, loša igra, loši odnosi sa igračima, ali je stalno nešto mijenjao, tražio dobitnu formaciju, Oriol Romeu, 19godišnjak na DMF, bar je imao muda da ga stavi

Di Matteo posle onih poraza pri kraju, stalno govorio: Ljudi ja sam kriv, jebiga.. Prihvatao krivicu barem
Onda dođe Mourinho sada i drka kurac, pajebotebogtejebo šta je Casillasu radio u Realu, jednoj takvoj legendi a ovde ne može Terrya i Baneta poslati na tribine jebem ti sunce. Prije ove reprezentativne pauze najavljuje RADIKALNE PROMENE EJJJJ kontam zameniće pola tima i on sad na utakmicu sa Evertonom, gde ganjamo 3 boda kao jebeni gladni lav jebenu gazelu, on dođe i izmena je ova... wait for it...
JEBENI JOHN OBI MIKEL DŽON OBI MIKEL  NAJDEFANZIVNIJI IGRAČ JOŠ OD IGORA DULJAJA LIK KOJI JE ZADNJI GOL DAO NA REKREATIVNOJ UTAKMICI U NIGERIJI PRILIKOM SVEČANOG OTVARANJA PRVE DVORANE KOJA IMA VODU -......NJEGA UBACUJE ZNAČI I TO UMJESTO DESNOG OFANZIVNOG KRILA WILLIANA.
TO MU JE JEDINA PROMJENA A 2 SEDMICE REPREZENTATIVNA PAUZA TRAJALA MOGAO JE POGLEDATI JEBENE GREŠKE IGRAČA IZ PRVOG MANDATA U CHELSEA.
jebote bog doveo si Babu za 20 miliona, nisi mu još ni Cobham pokazao, ni na klupi ga nema. Držiš raspalog Ivanovića i Terrya koji su u ove 4 utakmice napravili tolko grešaka da se Dejan Lovren i Ben Haim sprdaju na njihov račun. Nemaš muda na poluvremenu napraviti promenu. NEMAŠ MUDA SINE MUDA NEMAŠ BALLLS ONO ŠTO SI PISAO NA PAPIRIĆIMA NOVINARIMA E TO TI NEMAŠ. A IMAO SI NEKAD TOLKA DA SI SE SAPLITAO O NJIH KAD HODAŠ
Kažem gore Di Matteo je znao uzeti krivicu, tebi su uvek neki drugi krivi počev od JEBENE DOKTORICE pa do sudije pa sve do tek oždrijebljenog ždrijebeta u Zaječaru. svi su krivi osim tebe. 4 utakmice igramo ko jebeni Manchester City iz 1996 godine a ti jedino što si promjenio je doktora na klupi. jebo ti on mater u pičku

HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAH ooj oplaka sta covjek ispisa..totalno na mjedtu post u svakom slucaju.. fabregas,ivanovic,hazard,costa igraju dobro samo jos na PES-u …pedro se trudi al udje u sredinu kad gledaj,fabregas iza mikela stoji umjesto na svojoj poziciji..gol matica,za pohvalu…dojadilo liku kruziti oko 16m…kao da je zabranjeno osutati izvan 16 pa se svi guraju unutra..jos treba da nas macabbi u srijedu naguzi i to je to…murinjo je poceo kao fabio capello…otkaz nu gruhni pa nije on Bog.

Celzijev problem se zove STRUKA,ne igracki kadar,Murinjo prosto izgleda kao da je takticki najslabiji trener u PL sto je prosto bizarno,ali je tako neverovatno da covek ne menja koncpeciju,stil fudbala,ovaj fudbal preko bekova koja se transformisu u krila je provaljen u veznom redu imao rupu jako sporo se igra...Prosto  covek koji je sve u fudbalu osvoijo takticki deluje kao pocetnik...Ubedjen sam da ce Venger pobediti prvi put Murinja u PL,jos nesto samo ponasanje i govor tela fudbalera iziskuje da necim nisu zadovoljni.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.