Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Juce sam gledao utakmicu na BT Sports i  komentator cija je loža bila odmah iza trenerskih klupa,u trenutku Edenovog loseg pasa u aut ako se ko sjeca,kaze komentator: Murinjo je bijesan i odmah je podigao Pedra sa klupe.Nakon 5 minuta izlazi Hazard a ulazi Pedro.

Juce sam gledao utakmicu na BT Sports i komentator cija je loža bila odmah iza trenerskih klupa,u trenutku Edenovog loseg pasa u aut ako se ko sjeca,kaze komentator: Murinjo je bijesan i odmah je podigao Pedra sa klupe.Nakon 5 minuta izlazi Hazard a ulazi Pedro.

Hahah bilo bi ispravno da se tako odnosi i prema svim ostalim igracima podjednako. A ovako za odredjene momke poput Edena, Loftusa ili Matica ima jedan odnos a za druge kao sto je Fabregas ili Ivanovic skroz drugi.

Edenu da lize racku posto mu je potpuno sam donio titulu u drugoj polusezoni gdje napadacki nije nista znao postaviti.

šta tom edenu fali sad da zaigra upola kao i prosle sezone? jer je dječko očajan od samog početka, sad će i januar a on nije proigrao kako treba

Losa priprema, kratka predsezona, potcjenjivanje protivnika i precjenjivanje mogucnosti nase ekipe, fizicki slabo spremljeni igraci pojedinacno, potpuna neuigranost u napadackom segmentu igre...
Eden je nosio napad potpuno sam pola sezone, tada je bilo forumasa koji su upozoravali da nece moci jos dugo tako potrajati i da bez konkretnih promjena slijedi strmoglav pad. I bili smo ismijavani a vidi sad.
Citav je tim tropa izuzev par pojedinaca.

S tim da se ne bih slozio da je Eden ocajan ili da se ne trudi, to proizilazi iz vasih ocekivanja da se nastavi ona igra kao u drugom dijelu prosle sezone - dakle drzi odbranu kako znas a naprijed daj Edenu i nadaj se da ce nesto biti. Sto je naravno nerealno i nemoguce, jer je procitano.

Nadam se da ce ostati sto duze u klubu, ovaj igrac nema vrijednost za koju bi smjeli uopce razmisljati da ga prodamo.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Eden je ocajan i lenj. Sam je kriv sto ovako lose igra. Niko drugi nego on. On i samo on. Ako zelis da budes najbolji na svetu ne smes da nestanes na 3 meseca. Eden je to upravo uradio. Ne moze se pobeci od istine.

Pretjeruje se s izgovorima za Edena. Realno nije lik Messi, a ima i dobru marketinšku vrijednost tako da treba to što prije iskoristiti. S tim parama dovesti adekvatnu zamjenu naravno, a ne nekakve sektaše tipa Cuadrado.

Ma kakvo vise branjenje, trebao je dosad da bude jedan od najboljih, a sad ne bih mogao reci ni da je u top 20, sad mogu nabrojati svih tih 20 boljih od njega. Sramotan je, koji trener, koje nesto. Lik nije zabio jednoga gola jedinog, kakva je to klasa ?

Ako je moguce uzeti tih 100 miliona, to bi bilo vrh, ili da proigra vise magicno, pun mi je kurac lika.

Ne treba ga prodati. Sacekacemo ga da proradi, previse je vredan da bismo ga prodali. Vratice se on u formu kao i ostatak ekipe. :)

Prije par mjeseci daleko najbolji igrac Premiershipa i medju 5 na svijetu. Odveo svoju ekipu do titule i prakticno sam igrao pola sezone. Igracina.
Nemoj ni ti wisey zajebavat.Mislim, glupost je uopste i spominjati njegovu prodaju, ali cinjenica je da lik nije dao ni jedan jedini gol.

Znaci nebitno ko je trener,kakva nam je taktika, igra i slicno, nedopustivo je da do sad nije dao ni jedan jedini gol.Igrac njegovog kalibra to sebi ne smije dopustiti.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.