Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Uopce nije istina da Eden nece da igra odbranu, to je samo Mourinhova prica, ja ne vidim na terenu da se Eden ne trudi bez lopte. Cinjenica jeste da je malo pao u formi, ali ko nije? Kad par igraca nije u formi onda je to do njih al kad gotovo cijela ekipa ne moze meda onda je samo jedan krivac za to. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk
  • Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Najofucanija i najodvratnija priča svih vremena "ne igra obranu". To je tako odurno, tako mourinhovski, tako egoistično, teza koja ne zaslužuje komentar ali ipak ću ga dati: Fuj. Ko pada na te Mouove odvratne fore nek se zapita malo.

Moze li mi neko reci zasto je Hazard ovoliko los.On nije malo pao u formi,on trenutno igra katastrofalno.Price kako mu se ne igra pod Murinjom ne pije vode jer je i novi ugovor i silne nagrade prosle godine kao i pohvale sirom svijeta dobio upravo igrajuci pod Murinjom.

Ni najmanje ne branim Murinja,vec mi ne ide u glavu sta se to sa ovim deckom desava.Kakva god da je taktika na utakmiciEden ima koliko hocete prilika  da uradi neki dribling,da odigra dupli pas,da nekog pretrci,da napravi visak.Hajd da on nema prilika na utakmici za takvo nesto,vec ima.Medjutim on je u svemu tome opao.Zaista je neprepoznatljiv.

Ovo nije Hazard... ovo je neki drugi covek...

Da se ja pitam, Traore ili Kenedi bi igrao umesto Hazarda narednih par tekmi... Izgleda da ne funkcionise ova metoda forsiranja.

Uređeno , autor izmjene: UziceCFC

Iskreno 100mil se čini kao dobra ponuda za njega, ali opet ne bih ga prodavao iako igra užas ovu sezonu. Ako traži odlazak, treba ga prodati

Udarajte po Hazardu, a kako to da je ekipa kao što je Chelsea sebi dopustila da u skoro najjačem sastavu ne može dati drugi gol Stokeu u Liga kupu i da se dovede na penale?

Kad ikad sam ja govorio da onaj njegov način izvođenja penala može prolaziti dok ga jednom golman ne pročita i poslije toga je leden. Sjećam se da je reLo tada pisao kako više vjeruje Hazardu nego Lampardu da izvede zadnji penal npr. Ovako se penali ne pucaju, nego onako kako je Arnautović izveo npr. 

Inače vrhunska partija na 10-ki, sjajan je bio. Malo izgubio dah u produžecima jedino, ali sam zadovoljan sa njim. Ovog čovjeka gledati s loptom je užitak, još samo da je malo jači u završnici.

I treba da se udara, kad zasluzi. Imal kod tebe objektivnosti ikad? One koje volis iz ovog ili onog razloga, oni su nedodirljivi. Veceras je bio dosta bolji, ali realizacija je zalosno losa. Cak ni penal ne moze zabit...

Upravo to je problem pojedinaca.Imaju neke svoje ljubimce i krivce, i kako god da oni odigraju bit ce ili popljuvani ili pohvaljeni.Znaci objektivnost nula bodova.Ponekad se pitam mozda je do mene,ne zato sto ne znam o fudbalu,vec zbog toga sto se uopste upustam u raspravu sa takvim ljudima.

Bože sačuvaj.

Sto se tiče Edena,veceras je odigrao vrhunski.Pogotovo u prvom poluvremenu je letio po terenu,driblao igrace kao na igrici.On je pola ove ekipe i njegova igra u velikoj mjeri rezultira i igrom Chelsea.

Takodjer mislim da je šuplja prica da ce Eden otići,nece njega Roman dati ni za kakve pare.

Mislim da neki nisu svjesni što bi izgubili kada bi ga prodali. Hvala Bogu da nemate neku funkciju u klubu (pojedinci) jer očigledno vam treba jako malo da zaboravite sve. Više vam kaže 4-5 utakmica kada je cijela ekipa u katastrofalnoj formi već 3 vrhunske sezone.

Jedno je sigurno.Svi oni koji brane njegove veoma lose partije ove sezone navodeci da je Murinjo za to najveci krivac,su isti kao i oni koji brane Murinja bezprijekorno ne zeleci pogledati istini u oci.

Sta se sa ovim likom desava zaista ne znam.On nije bio prosjecan igrac vec najbolji igrac Premiershipa.Jedan od najboljih igraca u svijetu.Ovo sad sto pruza je na nivou ispodprosjecnog igraca,znaci nije ni na nivou prosjecnog a kamoli na nivou najboljih igraca.

Ako bojkotuje Josea na ovakav nacin izgubio je sve od postovanja koje sam imao prema njemu

Nije Jose veci od kluba, ali nije ni Hazard. Nije nijedan igrac, a pogotovo trener. Niko.

Budite objektivni, a ne licemjerni!!

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Ne bojkotuje njega niko, te price o pacovima u svlacionici su smijesne i moze ih pusiti samo neko ko ne vidi nesposobnost trenera da ekipu vrati na pravi kolosjek.

Eden nije u formi, ne igra dobro ali potpuno ga shvatam kad mora slusati price kako nije igrao dobro odbranu pa je zato sjedio na klupi protiv Ville kuci. Da nam dodje pravi trener siguran sam da bi Eden, kao Matic i cijela ekipa, vrlo brzo vratio formu i zaigrao puno bolje.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.