Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Samo za informaciju ovim doktorima iznad, povrijediti se može i tokom laganog džoginga, kamoli prilikom pada s visine od metra direktno na kuk i to u punom trku.

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Samo za informaciju ovim doktorima iznad, povrijediti se može i tokom laganog džoginga, kamoli prilikom pada s visine od metra direktno na kuk i to u punom trku.

Da, poznato je da se vrhunski sportaši povrijede svaki dan prilikom jogginga. Hazard je simulirao ozljedu jer si je dao za pravo tjerati trenera. Letjet će iz kluba i on. Baš zamišljam da Lampard ili Terry naprave ovo, ali oni su Englezi i fini ljudi, a ne ovaj Sirijac.

Sta ti Whisper nije jasno u vezi Wikipedije? Istina boli, ja ti tu ne mogu pomoci.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Vikipedija je sajt na kome svako ko ume da barata tastaturom može da napiše šta god mu volja.

Ali da se vratim na temu.

Ne sećam se da si ti, ili bilo ko drugi stao na stranu AVBa kada je on upao u krizu, a igrači se pobunili protiv njega, što je i dovelo do toga da dobije otkaz.
Kratko vam je pamćenje.

Prvo, i osnovno, ZLATNO pravilo: igrač nikad IZNAD kluba. Aludirajući ka Hazardu, tj. trenutačnoj situaciji. Beskompromisno katastrofalne ovogodišnje predstave navedenog igrača, s pravom bih rekao "razočarenje" sezone. 

Kroz medije se provlači priča "pogrešna postavka Hazarda, neprirodna pozicija", ne shvatam tematiku? Igrač je kao napadački orijentisan, a omanji transfer pozicija, i totalni kontrast, wtf? Hajka kontra šefa od početka, jasno je, ne baš prijateljski odnos, više poslovan, stoga kao što rekoh, sankcije su tu. ANTI Hazard!

Samo trener sme da bude iznad kluba, čak maltene može i u javnosti to da izgovori, navijači će i dalje da svršavaju na to kako je on "one of us". Nema veze što bi rado preuzeo neki drugi premijerligaški klub.

Pogrešno protumačen post, pretpostavljao sam. Klub IZNAD svih, iksiraj osoblje, igrače. Klub renomea kao Chelsea sudeći po historiji, ne smije dozvoliti takvo nešto, ponajviše zbog bivših igrača, ujedno legendi, što su postigli mnogo više naspram Hazarda, te pomogli klubu stopama daleko.

Nije pogrešno protumačen, nisam implicirao da si murinjoljubac.

Hoću da kažem da je Chelsea već sebi dozvolio da ima nekog ko sebe smatra većim od kluba, te ga je nekoliko puta potkopao i ucenjivao, dok navijačima prodaje priču kako je njemu najviše stalo do kluba. Isto što je pričao u Madridu. A pre toga u Interu. Treba biti glup da neko i dalje naseda na njegovu retoriku.

Ne bude li proigrao u subotu odmah, nek se nosi i on u Januaru. Sada neka krenu drasticni rezovi i ko hoce da nosi dres Chelsea ima da ga nosi sa ponosom, ko nece nek se nosi.

Molim lepo, dosta je bilo popustanja. Polusezonu je igrao kako je igrao, imao je kredita zbog prosle sezone, sad je vreme ponovo da zasluzuje postovanje.

Ne bude li proigrao u subotu odmah, nek se nosi i on u Januaru. Sada neka krenu drasticni rezovi i ko hoce da nosi dres Chelsea ima da ga nosi sa ponosom, ko nece nek se nosi.

Od rezova u januaru nema nista, iz prostog razloga jer nemamo koga da dovedemo. Razlozi za to su vise nego ocigledni, mrzi me da ih opet navodim.

Hidink je svesno pristao da bude privremeno resenje, tako da su sanse da on nesto talasa na trzistu minimalne, nikakve stavise... Klub mozda krene u pokusaj realizacije Stounsa recimo, jer je on svakom treneru kapitalac koga treba imati u ekipi. Ali i to je pod znakom pitanja. Smatram da bi Simeone(ako on bude taj) radije povukao sa sobom Himeneza, jer ga je on i stvorio... 

No, da se ne udaljavam previse... 

Doduse, isto vazi i za odnose sa igracima. Njegov boravak u klubu je kratkog veka, tako da nema potrebe da ulazi u sukobe s igracima. Pustice on njih da igraju, osetiti opet draz Premijer lige, zaraditi koju paru.. Njemu dosta.

A sto se Azara tice, ja ne ocekujem da se odmah transformise u Mesija. Nama je igra celokupnog tima bila problem. Da bi se on podigao na potreban nivo, ostatak ekipe mora to da isprati. Za pocetak je dovoljno da pokaze volju, koje mu je falilo najvise. 

Malo mi je pao u ocima Eden. Toliko da mi nece biti nimalo zao ako na leto ode u Real za masne pare.

Nista vise nece biti kao pre u vezi sa ovim covekom.

Ako se ne zalazes 100% za svoj klub bez obzira ko ti je trener, ostavljas saigrace, trenera i navijace na cedilu. Dovoljan razlog da dobijes etiketu izdajnika i da letis iz kluba. Samo se nadam da je Eden sve vreme bio posten i da se nije bavio ovim stvarima. Ako nije posten, jos jedan razlog da budem veoma tuzan danas. To bi mi bilo jedno od najvecih razocarenja u fudbalu.

Nadam se da je sve novinarska laz i da je Eden iskren igrac koji samo nije u formi i to je sve.

Sramota je da neki ovde opravdavate eventualnu izdaju kluba. Koja se mozda i nije desila i mi ovde trenutno raspravljamo o bajkama. Voleo bih da je tako.

Ako je odglumio povredu stvarno je postupio neprofesionalno, klub je ispred svih i to se mora postovati.

Zemo ljukra znaš li engleski da prevedeš šta gore piše?

Moj je komentar i prije te slike isti, ovo je komentar iz razloga sto novinari svasta pisu u zadnje vrijeme o tome.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.