Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

• Autor

Boli ga kurac, da me trenira onakav šupak od trenera ni ja ne bih htio igrat. Kad skontamo da je pod Benitezom ginuo, a pod Mourinhom ga boli kurac, sve vam je jasno kakvog trenera imamo tj. kakvu šupčinu od trenera imamo. Trener je dobar, al šupak je od čovjeka... Međutim, kad si šupak od čovjeka džabe ti da si najbolji trener na svijetu, jer šupak od čovjeka nikada neće imati respect onih s kojima radi.

Boli ga kurac, da me trenira onakav šupak od trenera ni ja ne bih htio igrat. Kad skontamo da je pod Benitezom ginuo, a pod Mourinhom ga boli kurac, sve vam je jasno kakvog trenera imamo tj. kakvu šupčinu od trenera imamo. Trener je dobar, al šupak je od čovjeka... Međutim, kad si šupak od čovjeka džabe ti da si najbolji trener na svijetu, jer šupak od čovjeka nikada neće imati respect onih s kojima radi.

Pa dobro jbga ali nije ni to uredu sa njegove strane ako je to istina. Pa on je takodjer debelo placen za to. Ne igra on ovdje zato sto voli klub vec zato sto je dobro placen.Ne igra on ni zbog Murinja ni zbog Eve. Shvatam da trener moze uticati na raspolozenje, samopouzdanje, razvoj i ostalo, ali brate dragi oni dobijaju velike pare da odradjuju svoj posao. Ovo pisem iskljucivo na ovo da ne zeli da igra zbog nekog trenera.

Ko je rekao da ne želi da igra?

Momak je, ja mislim, od toliko utakmica za Chelsea tek drugi put morao izići zbog povrede. Nemojte izmišljati.

Ko je rekao da ne želi da igra?

Momak je, ja mislim, od toliko utakmica za Chelsea tek drugi put morao izići zbog povrede. Nemojte izmišljati.

Pa sad reLo govori da i njega trenira takav supak da ni on ne bi htio igrati.

Cinjenica jeste da je na Hazarda Murinjov efekat itekako uticao, ali jebemu majku, placen si od kluba da igras, nisi ovdje zato sto volis ovaj klubi i sto igras dzabe...

Jah, zato ovoliko igraca sirem svijeta koje je trenirao imaju samo rijeci hvale, svi su oni supci.

Njegovo je da igra za klub a ne za Mourinha.

A ti reLo nisi u pravu. Vise ih hvali Moua.
A sto se tice Guardiole nije baš da ne seru.

Nebitno sad to.
Hazard je plaćen da igra za CFC a ne Moua.
Ako je sabotirao tim lažiravši ozljedu treba ga odmah potjerat. Bez razmišljanja.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Ljudi moji šta ćemo ako nam ode Hazard prije Mourinha? A ja sam uvjeren ako Mou ode prije Hazarda, da će s Hazardom biti sve ok.

Pa nećemo valjda dopustiti da izgubimo i Matu i De Bruynea i Hazarda, pa na kraju i Mourinha i bit će "pojeo vuk kenjca".

Ljudi moji šta ćemo ako nam ode Hazard prije Mourinha? A ja sam uvjeren ako Mou ode prije Hazarda, da će s Hazardom biti sve ok.

Pa nećemo valjda dopustiti da izgubimo i Matu i De Bruynea i Hazarda, pa na kraju i Mourinha i bit će "pojeo vuk kenjca".

Ne brini, otići će pičkeraš, ali ostaće njegova desetka hehehehe

Nedopustivo je ovakvo ponašanje Hazarda.

Nikada niti jedan igrač nije uradio u Chelseau ovo što je on uradio protiv Leicestera. Neka ga bude sram. Nadam se da debeli neće igrati u sljedećoj utakmici jer nam trebaju igrači koji žele da igraju a jedan od njih je Pedro.

• Autor

Nedopustivo je ovakvo ponašanje Hazarda.

Nikada niti jedan igrač nije uradio u Chelseau ovo što je on uradio protiv Leicestera. Neka ga bude sram. Nadam se da debeli neće igrati u sljedećoj utakmici jer nam trebaju igrači koji žele da igraju a jedan od njih je Pedro.

Čega da ga bude sram? Što ga je Vardy razvalio i povrijedio?

Od sad igrači da se paze da ne budu povrijeđeni, jer ako se to desi mogu slobodno napustit klub.

• Autor

Zato sto nije htio igrati, kurac se povrijedio od onog starta.

To se kosi sa Mourinhovim riječima.

- Nad Hazardom je napravljeno više prekršaja nego nad bilo kojim drugim premierligaškim igračem. Chelsea najviše napada, ima najviše udaraca prema golu, dominira na svojim utakmicama, ali dobija najmanje penala, što je veoma kontradiktorno - rekao je Portugalac.

- Hazard je i dalje čist i naivan dječak, kao što je bio i u ranoj mladosti. Mora postojati veoma jak razlog da on završi na travi, a sudije ga ne štite.

- To je realnost, a ima još puno primjera vezanih za ovo.
Source: http://chelseabalkan.com/index.php/201501164551/vijesti/izjave-i-intervjui/mourinho-hazard-je-i-dalje-cist-i-naivan-djecak.html

Ne smije covjek nista ni napisati na ovom forumu odmah pametnjakovici koji misle da su najpametniji na svijetu se javljaju.

Bas to diablo ali evo ovi gore panetnjakovici znaju najbolje.

Sta ti Whisper nije jasno u vezi Wikipedije? Istina boli, ja ti tu ne mogu pomoci.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Whisper je ovdje najpametnija osoba. To smo davno skontali. Hajmo dalje Za Hazarda izmust nekog, kad vec hoce da ide u top klub kod top menadzera

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.