Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Jako sam ljut na njega kao igrač,uradio nesto sto ce se kajati sigurno.Nije mu Murinjo krivi sta nije dao nijedan gol ove sezone.Hteo bi jos u januara da spakuje kufere i moze da ode gde hoće.

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Kritika ide i njemu, igrac njegovog kalibra ne bi smio dozvoliti sebi da ne da gol u 25 utakmica za redom.

cuj ako sad igra sve ce mu biti oprošteno

znači može praktički raditi šta hoće kako mu se ćefne

nabijem ja ovog igrača na tuki, meni je opao u očima, sasvim me briga bude li išao iz chelsea bilo to sad u januaru ili na ljeto, jer ćemo sigurno masne pare ugrabiti na njega, a i doći će simeone, tako da opet nećemo napraviti neki korak naprijed u dovođenju trenera kao ni razliku u igri.

Steve Holland confirms that Eden Hazard tried to take part in training on Friday, but could not continue due to discomfort.

Dobar ovaj glumac, ide za Oscara uskoro :D

Steve Holland confirms that Eden Hazard tried to take part in training on Friday, but could not continue due to discomfort.

Dobar ovaj glumac, ide za Oscara uskoro :D

Sa TC-a:

We have people calling Hazard a snake because he's injured / out of form. A player, who in his 3+ years at the club has never created a problem and is of good character.

This is the kind of environment Mourinho created.

I am over the moon that this cancer is out of the club.

Al Dr Murinjo zna bolje pa ga gura u igru. :D

https://twitter.com/HLNinEngeland/status/679574933899505664

Vidi ga, Guus došao pre 5 dana, a ovaj ga već izdao.

Kad su legende sabotirale AVB-a tad vam nisu bile izdajice? Vrijede dupli standardi? 

I ovde uopšte nije potvrđeno da se namjerno zbog toga nije zalagao ili da je namjerno igrao loše zbog Mourinha, kako ćete to dokazati ozbiljno?

Kad su legende sabotirale AVB-a tad vam nisu bile izdajice? Vrijede dupli standardi? 

I ovde uopšte nije potvrđeno da se namjerno zbog toga nije zalagao ili da je namjerno igrao loše zbog Mourinha, kako ćete to dokazati ozbiljno?

Kultura ovog kluba je da igraci nakon prve krize traze smjenu trenera. A uprava i vlasnik im idu uz dlaku. Po tome su Real i CFC sampioni.

Kad su legende1 sabotirale AVB-a tad vam nisu bile izdajice? Vrijede dupli standardi? 

1kljucna rec

Te iste legende su se opravdale osvajanjem LS. Ne mozes da poredis ove dve situacije. Nisu to dupli standardi, jednostavno 2 neuoporedive situacije. Ko je AVB a ko je Murinjo? I tamo su Terry, Lampard i Drogba bili vodje, ko je sada? Neuporedivo...

• Autor

1kljucna rec

Te iste legende su se opravdale osvajanjem LS. Ne mozes da poredis ove dve situacije. Nisu to dupli standardi, jednostavno 2 neuoporedive situacije. Ko je AVB a ko je Murinjo? I tamo su Terry, Lampard i Drogba bili vodje, ko je sada? Neuporedivo...

Šta će biti ako opet osvojimo LP? :D

Šta će biti ako opet osvojimo LP? :D

To bi bilo pravo... Zaboravio bih na sva sranja ove sezone. :D

Mozemo da osvojimo..

1kljucna rec

Legende koje sabotiraju trenera, jakih mi legendi onda? I otkud znaš da sad nećemo osvojiti LŠ? I jesu dupli standardi. To što ti mijenjaš argumente i politiku kojom braniš stav kako vjetar duva to je druga stvar. 

Legende koje sabotiraju trenera, jakih mi legendi onda? I otkud znaš da sad nećemo osvojiti LŠ? I jesu dupli standardi. To što ti mijenjaš argumente i politiku kojom braniš stav kako vjetar duva to je druga stvar. 

Sabotiraju trenera ali sa ciljem da osvoje Ligu Sampiona. Ne sa ciljem da igraju nekakav sexy fudbal i da nemaju obaveze u odbrani. Znamo koliko Drogba, Terry i Lampard npr vole ovaj klub. Da li Pedro i Fabregas npr vole Celzi kao Drogba? Vreme ce pokazati.

Nemam vere u osvajanje LS. Izgubio sam optimizam odlaskom Murinja. Trenutno nemamo nikakav plan. Sve od danas do sutra. Nekakve improvizacije se prave... Haos opsti.

OK, cekam kraj sezone. Ako osvoje LS oprastam sve. Ako ne urade to i npr ispadnemo od PSG, necu se nimalo uzdrzavati da kazem sta mislim o igracima. Kao i drugi navijaci. Pobuna je strasna stvar. Niko ne zeli da mu u klubu glavnu rec vode igraci a da se treneri menjaju na svakih 6 meseci. To je opste rasulo i anarhija, a to ne vodi nicemu dobrom.

Cekaj, de dogovorite se vi, jel pobuna il ne valjaju igraci? Nije mi sada jasno.

Kako da se dogovorimo oko necega sto ne znamo sta je bilo u stvari?

Samo nagadjamo kao i uvek.

Kultura ovog kluba je da igraci nakon prve krize traze smjenu trenera. A uprava i vlasnik im idu uz dlaku. Po tome su Real i CFC sampioni.

kako kultura, mislis politika

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.