Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Pa to je to.Za formu Edena i njegovo traćenje talenta je kriv Murinjo.Majke mi prestacu da vodim diskusiju sa pojedinim ljudima samo zato sto nisu objektivni.

Odlaskom Murinja proigrat ce citava ekipa, to je sigurno.Medjutim za ove predstave Hazarde nema opravdanja ni najmanje,naglasavam ponovo, on je svjetska klasa a trenutno ne igra ni na nivou prosjecnog igraca,vec i ispod tog nivoa.

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Nemoj ba hamco, ipak je Eden velicina. Klub je ispod njega, trebamo se svi podredit njemu, njegovom talentu...

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Eden je nas najbolji igrac bez sumnje.Ne smijem ni pomisliti da ga izgubimo tj. prodamo nekom drugom.

Medjutim ovdje pricamo o (ne)objektivnosti.

Nemoj ba hamco, ipak je Eden velicina. Klub je ispod njega, trebamo se svi podredit njemu, njegovom talentu...

Samo zamijenimo Eden sa Mourinho i odjednom sarkazam nestane, jelda moj Dzane? ;)

Inače, slažem se, sramota je ovo što pokazuje. Nedavno smo ga nazivali najboljim mladim igračem svijeta. Više nije toliko mlad, a bogme nije ni među najboljima. Usrani mentalitet ima, to nije ono što ja želim gledati u klubu. 

Eden je klasičan primjer kako izgleda talentiran igrač kojemu se neće. Po meni bolje da imamo nekog manje talentiranog, ali koji će ginuti na terenu. Samim time će više i dati klubu.

Kurcobolja i Chelsea nejdu zajedno.

Samo zamijenimo Eden sa Mourinho i odjednom sarkazam nestane, jelda moj Dzane? ;)

Inače, slažem se, sramota je ovo što pokazuje. Nedavno smo ga nazivali najboljim mladim igračem svijeta. Više nije toliko mlad, a bogme nije ni među najboljima. Usrani mentalitet ima, to nije ono što ja želim gledati u klubu.

Eden je klasičan primjer kako izgleda talentiran igrač kojemu se neće. Po meni bolje da imamo nekog manje talentiranog, ali koji će ginuti na terenu. Samim time će više i dati klubu.

Kurcobolja i Chelsea nejdu zajedno.

Pa ako cemo pljuvat i kritikovat nek bude po zaslugama. Kolko je Mou los toliko je i Haz

Mali je u krizi zena,trudna...

Pere svaki dan sudove,pali ves masinu,prostire ves,seta kera,hrani decu nije mu lako jos mora i defanzivu kod Murinja da igra.

Ma njegova je Primera na ljeto, od najboljeg igrača do toga da se razvlači po klupi, nema šanse da ovo Real propusti a i Hazardu nakon ovakve sezone neće biti problem napustiti klub, Mourinho svoj autoritet pokušava osvježiti na Hazardu i to je to.

Nije zaslužio ovako ponašanje prema njemu bez obzira na formu, ima toliko igrača koji su van forme pa igraju.

Večeras opet na klupi, jasno je gdje to vodi, ima da ostanemo bez najboljeg igrača za moji mjesec.

Ne može ovaj momak nikad sjediti na klupi, kad je najgori bolji je od pola napadačkih opcija. On mora igrati ovakve utakmice, nema priče. Odmarati ga jedino u bezveznim kupovima.

Treba da igra, ali nek igra kako treba i kako moze i kako valja. Protiv Stokea je u prvoj ko jos sumnja u to? I nadam se da ce pokazat nesto vise, jer je obicna karina od pocetka sezone

Pokazi malo vise zelje, dodje na tekmu i izgleda ko da mu je pola familije umrlo

Boga mi igrao je on i ranije pa nismo pobjeđivali. Zasluženo je na klupi. Nit asistencija, niti golova, niti ikakvog napretka iz utakmice u utakmicu.

Večeras je ipak pokazao želju za boljom igrom. Nadam se njegovom povratku u formu.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

ŠTA JE EDENE JEBO TOTAC S TOLKIM GUZOVIMA IMA DA BUDEŠ KO RONA DEBELI, NE KO MESI NE KO RONALDO, JEDAN JE IL FENOMENO NAJBOLJI IKAD TO JE BIO NOGOMET PLAČE MI SE SAD KAD TE VIDIM, TI SI BELGIJSKA OVCA AKO ČITAŠ OVO EDENE ZNAJ DA SI BELGIJSKA OVCA MRŠ U BELGIJU BUDI PASTIR NISI TI LEVEL DA ODIGRAŠ 2 SEZONE MOMAČKII ČOBANE OBIČNI

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.