Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ne mogu vjerovati da onaj misli kako je Hazard krivac za defanzivne probleme. Ne mogu vjerovati da jedan ovakav igrač sjedi na klupi a Pedro igra. Pa otjerat će ga Mourinho iz kluba ovako, sramotno.

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

• Autor

Ponavljaju se Mata, De Bruyne i Schurrle. Samo što će Hazard otić za masne pare.

Današnjom izjavom je potvrdio da Hazard ne igra dobro odbranu, a znamo kako završavaju takvi ljudi kod njega.

Što se mene tiče, Hazard je vrijedniji od Mourinha. Nadam se da tako i Roman razmišlja.

Mislim da ce na leto biti situacija Azar ili Murinjo i da ce Roman stati na stranu Azara...

Prosto je nemoguce da igrac koji je prosle sezone bio najbolji igrac PL sad igra ovako lose,on ocigledno ima sukob sa Murinjom samo sto ce ovog puta Murinjo izvuci deblji kraj.

Mislim da ce na leto biti situacija Azar ili Murinjo i da ce Roman stati na stranu Azara...

mogao bi da pises za daily fail ili za trece oko

Bolje u tom slučaju Hazard da ode. Mourinho kad bi otišao bili bi u minusu 45 miliona, a Hazard 120 u plusu. :D

Može i obojica, nije smak svijeta. 

Mislim  lik je izneo posle dananje utakmice da Azar nije dovoljno dobar u defanzivi? Sto Ronalda nije terao da igra defanzivu?

Igrac Azarovog kalibra se nikada ne tera da igra defanzivu to je opste poznato,zbog ovoga ce Murinjo da popije otkaz malo se zaigrao da je BOG zapravo jedini pravi BOG u Celziju pored Abramovica je Azar.

Mislim  lik je izneo posle dananje utakmice da Azar nije dovoljno dobar u defanzivi? Sto Ronalda nije terao da igra defanzivu?

Igrac Azarovog kalibra se nikada ne tera da igra defanzivu to je opste poznato,zbog ovoga ce Murinjo da popije otkaz malo se zaigrao da je BOG zapravo jedini pravi BOG u Celziju pored Abramovica je Azar.

Kada Hazard i upola bude davao golova/asistencija kao ronaldo, neka ne igra obranu slažem se. Ne pričaj gluposti stvarno, šta je hazard pokazao ove sezone u napadu, apsolutno ništa i još ne radi ništa u obrani posebno..  Slažem se da njegov zadatak nije obrana ali kada u napadu radi očajno, treba ga zamijeniti

Mourinhu bi i Messi morao igrat odbranu, jednostavno lik je poremećen i boluje od odbrane.

Messi ne bi morao, ali Hazard nije Messi :)

Hazard je miljama bolji igrač od Mate. Miljama. Mata nikad nije mogao niti će moći uraditi ono što je Hazard radio u drugom dijelu prošle sezone. Mourinho mu treba popušit kurac koliko ga je izvlačio, čitava taktika prema naprijed se sastojala od toga da se gurne lopta do Edena pa šta ovaj napravi dobro i jest. Poslije toga samo defanziva. 

Sve to stoji.Hazard je bez premca nas najbolji igrac.Medjutim ove sezone je kriminalan.Sto ne budete iskreni prema sebi pa priznate da je stvarno los trenutno.Realno ove sezone je Willian daleko bolji,to dovoljno govori o tome u kakvoj je formi Hazard.

Ono sto hocu da kazem je da ne treba niko igrati na osnovu imena ili stare slave.Kao sto zamjerite Banetu tako trebate i Hazardu na osnovu trenutne forme.
Prizeljkivali smo da malo Hazard poseti klupu da se trgne, nemojmo sada kukati i na to.

Volim objektivnost, ovaj potez ne mogu osuditi...nadam se da ce se posle ovoga Hazard malo trgnuti i vratiti u normalu.
  • Autor

Prizeljkivali smo da malo Hazard poseti klupu da se trgne, nemojmo sada kukati i na to.

Volim objektivnost, ovaj potez ne mogu osuditi...nadam se da ce se posle ovoga Hazard malo trgnuti i vratiti u normalu.

Ma sve je to OK, ja sam prvi prizivao da malo ode na klupu. Samo ne mogu nikakvu prevarit razlog njegovog sjedenja na klupi. Da je Mou rekao: OK, momak nije u formi pa će malo na klupu... Ali ne, on govori da ga je stavio na klupu jer loše igra odbranu. U kurac više i on i odbrana.

Izbacio ga Pedro iz sastava. Šta sada kukate? Čovjek je već davno zaslužio klupu.
Inače, ovo je prvi put u 18 mjeseci da utakmicu počinje sa klupe.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Ma sve je to OK, ja sam prvi prizivao da malo ode na klupu. Samo ne mogu nikakvu prevarit razlog njegovog sjedenja na klupi. Da je Mou rekao: OK, momak nije u formi pa će malo na klupu... Ali ne, on govori da ga je stavio na klupu jer loše igra odbranu. U kurac više i on i odbrana.

Ma to su Mourinhove standardne gluposti, vise bi ne obracam paznju na to.

Ma da, Azar je kriv što smo primili 20 golova za dva meseca. Dok oni koji treba da budu zaduženi za odbranu igraju iz nedelje u nedelju.

Ma Hazard je ostao na klupi zbog lose forme u napadu.Da li on dere prema gore ko sto zna,nikad on ne bi na klupu otisao.To je Murinjo izjavio onako bezze,kakva ba odbrana,zna se sto je na klupi.Covjek realno nije ni sjena igraca kakav je bio.

Ma nije ni u napadu ništa uradio, budimo realni. Ne interesuju me Murinjovi komentari. Njegove izjave su mi uvijek pod upitnikom. Čovjek je mnogo puta uradio suprotno od onoga što je izjavio. Hazard je zaslužio da bude na klupi. Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Najgore je sam sebi kopati rupu... Da igra lose - igra. Ako su svi ostali zbog lose forme zasluzili klupu, zasto on nije ? Jer je bio najbolji prosle sezone ? Partije iz prosle sezone nam u ovoj ne mogu doneti bodove. Jer ce traziti transfer? Zar svi ovde ne propagirate pricu da za Celsi treba da igra samo onaj ko to stvarno zeli, i koji nece kukati za Realom, Barselonom i sl ? 

A i ovo je samo jedna utakmica, posle ko zna koliko vremena, da je on usao sa klupe, tako da nema potrebe da se dize tolika prasina.

A i to sto ne igra odbranu, ni to nije od juce. Nikad je nije igrao. Takvi igraci vrlo retko imaju disciplinu u igri. Ai stvari na nivou ekipe moraju funkcionisati kao u prvom deluu prosle sezone, da se to ne bi osetilo, i da bi on mogao da koristi tu napadacku slobodu.

Utkmica protiv Njukasla, Jarnmat ili kako vec nam celu utakmicu radio sta je hteo po toj strani, jer ga Azar nije pratio nijednom, al ne videh da se iko bunio oko toga, Ne bi ni sada, da Murinjo to nije spomenuo.

Postoji nacin da Eden igra odbranu, i to vrlo efikasno, a da mu to ne umanji napadacke mogucnosti. Ali, u drugom sistemu, sa drugim trenerom.

Whisper je najrealniji lik na forumu,100 %.Osim kada su u pitanju Srpski fudbaleri :P hehe salim se naravno.

Bezveze se povlači ova prica oko Hazarda jer vec ga ocekujem protiv Kijeva u startnoj.Za Matića već nisam siguran jer je Ramires opet odigrao solidno,ali sam siguran da ce Hazard zaigrati u prvoj.Ovo je bilo samo malo podsjecanje Edenu da ne moze hladiti muda a svaku igrati u prvoj.Ja Murinju zamjerim samo sto to nije ucinio i Fabregasu koji je to odavno zasluzio.

U redu je to Whisp, ali dok god se ne bude radilo prema zaslugama na terenu uvijek ću kritikovati. Što će reći, postoji dosta igrača ispred Edena ili Matića koji su zaslužili klupu.

Druga stvar, ta dvojica i kad su najlošiji opet su daleko najvažniji i najbolji igrači Chelseaja.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.