Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Vratice se u sastav vec sljedecu tekmu. Zasluzio je malo hladjenja... I to je sve, ali eto situacija je takva da se sad sve gleda

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Preumoran poslije ovih utakmica reprezentacije, neka se malo odmori, svojim partijama je to i zaslužio. Eden je igrač sa najviše kredita u klubu sigurno.
Svašta je Jose izjavljivao pa tako nije bilo, od transfera, davanja prilika mlađima pa evo sada i ovo.

JA sam ubejdne da ce on na leto da zatrazi transfer u Real,on po meni igra bez motiva od pocetka sezone sramota je da igrac njegovog kalibra nema postignut gol u PL,sta rade Sances,Sterling u zadnje 3 utakmice ljudi uvalili 4-5 komada

Ok, ne mora ova vest da bude tacna, ali to je modus operandi Reala.  Na taj nacin ce oni vrsiti pritisak i na klub i na samog igraca. I uglavnom im to prolazi.

Ovo je realna stvar,Azar ne zeli da igra defanzivu po meni ima pravo,tako je pokusao sa Ronaldom ovaj ga odjebao samo tako...Na leto ce biti situacija Azar ili Murinjo zivi bili pa videli.

Nema igrača poput Hazarda, momak je majstor i užitak ga je gledati. Ovakvog igrača je Chelsea zadnji put imao kad je Zola bio tu, znači jednom u 15 godina da možeš doživjeti takvog genijalca u plavom dresu. Ne smijemo dopustiti da ga Mourinho istjera na ovakav način, zato što 'ne učestvuje dovoljno u defanzivi'. Druga je priča ako on sam odluči otići uprkos dobrim igrama tima.

U redu je to Whisp, ali dok god se ne bude radilo prema zaslugama na terenu uvijek ću kritikovati. Što će reći, postoji dosta igrača ispred Edena ili Matića koji su zaslužili klupu.

Druga stvar, ta dvojica i kad su najlošiji opet su daleko najvažniji i najbolji igrači Chelseaja.

Matic najbolji? Ja nezz sta ti gledas al s njim ove sezone smo velika rupa i sprdnja u sredini, zasluzeno izbacen iz prvog sastava od strane ramiresa, odvratno je kako je los. A Eden nije nis napravio ove sezone, je da nije nesto losiji od pedra ili fabregasa, ali to mu nije opravdanje da igra ispod svoje razine jer znamo da su njegovi kapaciteti veci od spomenutog dvojca. U krajnjem slucaju i prima najvecu placu, ocekujemo onda i od njega vise..Neka malo ohladi, valjda ce se vratiti boljim igrama

Azar u Celziju nikada nece dosegnuti nivo Ronalda i Mesija iskljucivo zbog defanzivnog fudbala koji forsira Murinjo,decko pod Murinjom traci svoj talenat kao i svi igraci Celzija.

Ma neka ga, umjesto njega kupimo Konpljanku i onog štopera što igra u napadu Valencije i onda će Mou imati kompletan tim po mjeri. 

znači prošle sezone nam titulu donese, ližete mu kurac svi, veže nekoliko utakmica bez gola, prodaji ga nema od njega ništa...

slicno kao sa bunkerinjom

Ako zeli otici neka ode, volio bih da ostane naravno ali ne trebaju nam igraci koji bi igrali negdje drugdje prije nego za nas...

znači prošle sezone nam titulu donese, ližete mu kurac svi, veže nekoliko utakmica bez gola, prodaji ga nema od njega ništa...

Niko nije rekao, da želi, da ga se reši, ali, realnost je, da će, kako stvari stoje, napustiti klub, sooner, rather than later.

Niko nije rekao, da želi, da ga se reši, ali, realnost je, da će, kako stvari stoje, napustiti klub, sooner, rather than later.

Sprdati se, sa osobom, koja, želi da stilski, obdari svoju misao, nije, ali, zaista, nije, lijepo.

Mourinho, gubi konce, also know as, metofa, gubljenja stanja, a rezultat, kao gubitak posla. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.