Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Prije par mjeseci daleko najbolji igrac Premiershipa i medju 5 na svijetu. Odveo svoju ekipu do titule i prakticno sam igrao pola sezone. Igracina.

Pa sta ako je bio? Sad je kurcina, a ne igracina.

Iako mozda bih ga pohvalio danas inekako, pokazao je malo volje na terenu ako nista, Sto se tice kvalitete, ne 20 nego 120 igraca ispred njega. Sta ti bi Edene?

Danas je Eden bio nas najbolji igrac sto jest jest.Nemam mu sta zamjeriti pogotovo sto je danas trčao vise nego i jednu utakmicu do sad.

Pa sta ako je bio? Sad je kurcina, a ne igracina.

Iako mozda bih ga pohvalio danas inekako, pokazao je malo volje na terenu ako nista, Sto se tice kvalitete, ne 20 nego 120 igraca ispred njega. Sta ti bi Edene?

Kurcina u tvojoj glavi jer ocekujes svaku utakmicu da predje pola ekipe i zabije gol, kao sto je cesto radio u prosloj sezoni.
Malo gledaj kako njega protivnici cuvaju a kako sve ostale nase igrace. Mozda vidis da kad god treba primiti loptu najmanje jedan igrac mu visi na ledjima, to rade cak i na centru kamoli negdje blize golu.
To sto vi ocekujete da u ovakvoj igri Hazard cuda radi je vas problem.
Moze mu se zamjeriti promaseni penali npr, jest i odigrao nekoliko losih utakmica, ali evo kako je danas vrhunski odigrao (bilo je jos dosta takvih partija ove sezone) pa opet ce doci neki pametnjakovic i pisati kako ne valja, nije zabio gola

Patnja od igre je to, Eden vise ne cupa Mourinha i odmah mu ne valja kao i vama svima.

Za ovaj klub najgore sto se moze desiti je da Eden ode, Mourinho ostane. Al nazalost vec se nazire, i ne bih mu nimalo zamjerio da ode negdje gdje se igra bolje, hrabrije i brze. On moze sebi birati klub ako odluci da ide.
Pa Eden je u kurcu od dizanja titule. O cemu mi pricamo ovdje Wisey? Lik je totalno van utakmica bio sve do zadnje tri hajde.. Ja ne ocekujem da dribla sve igrace redom i sam zabija golove(sto je u stanju, bio), ocekujem da vodi ovu ekipu. Ocekujem da kad dobije loptu na 16 napravi nesto s nje, a ne pogresno doda, izabere pogresan potez, traljavo osuta ili zakomolikuje da te Bog sacuva. Ocekujem da moze proc dva tri igraca i zabit neki gol. Sterilnost krilnih igraca, sjetimo se price oko Williana... Lik je totalno u haosu i upravo zbog ovog ja branim Josea. Svi ostali imaju opravdanja i razloge zasto ne mogu ili nece, a Jose je za sve kriv. No, to je vec druga tema. Nisi uopste u pravu i Hazard je totalno drugi igrac na terenu od onog prosle godine. A tu pricu kako nas je sam vodio do titule mos okacit macku o rep. I na kraju, da razjasnim za sve one koji ne mogu dokucit, ne zelim da Hazard ode po cijenu ostanka Josea. Ako bih birao, ostavio bih Edena i oko njega gradio dinastiju, kakav god kreten dodje na klupu.
Dok nemas napadackog sistema i organizovanog napada, da vidim neku akciju uigranu s treninga, da vidim prodor i sut, dupli pas i sut itd, dok god to nemas neces nikad od ovakvih igraca izvlaciti najbolje.
Pazi, danas oko 47. minute Eden dobija loptu na njihovoj polovini, kao odlican krilni igrac sto je uvijek bio a i sad je, okrece svog cuvara vec u prijemu, prelazi protivnika, ide direkt prema korneru i logicno je da uputi centarsut ili ostru loptu u sredini, povratnu.. Nema nikoga u 16 metara. Eden se okrece nazad, vraca do Oscara cini mi se, ovaj daje opet nazad u sredinu na 35 metara do Fabregasa, Fabregas desno do Ivanovica, Ivanovic se okrece, povlaci loptu i vraca Cahillu, Cahill nema rjesenja pa do Begovica koji pod pritiskom Kanea izbija u aut.

Volio bih bas da mogu nekako pronaci ovo, uz onaj slobodnjak invalida Fabregasa, najbolja ilustracija Mourinhove igre u posjedu lopte. Od protivnickog 16-erca i potencijalno opasne prilike do svog golmana.

Kako ne ispizditi u toj situaciji, pa sreca da Eden nije temperamentniji igrac, mogu zamisliti neke druge igrace kako bi reagovali da moraju igrati u ovoj postavci i pod ovakvim naredbama trenera.

Daj prave bekove, daj mi prave vezne igrace i pravog centarfora, najvaznije daj trenera koji ce znati to sve posloziti i ima muda da zaigra kako treba (sto je Mourinho nekad bio) pa ces vidjeti kako Eden nosi ekipu.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Skrenuo si s teme. Eden je u kurcu, nismo raspravljali ni o stvarima koje jesu ili nisu razlog tome, a pogotovo nismo raspravljali o tome sta je on i kakav je majstor. O tim ostalim igracima koji ne mogu odgovorit zadatku cemo na drugim temama. Ali eto kad si vec spomenuo, sta njemu sistem igre smeta kad on dobije loptu na 20m od gola i nista ne uradi. Uz to mu svi saigraci oslobode prostor i odvuku svoje cuvare. Ne moze ili nece, pitanje je A i dobio je na kilazi sto posto, tromiji je barem za nijansu od prethodne sezone.
Nisam skrenuo s teme, jer to su sve okolnosti koje posmatrac utakmice sa kvalitetnim vidjenjem igre uzima uvijek u obzir.

Nije jednom primio sam loptu na 20 metara, uvijek mu na ledjima visi najmanje jedan a nerijetko i 2 igraca. Oslobode kitu, kad igra s Costom ovaj izlazi na lijevo krilo i smeta Edenu stalno. Uostalom, protivnici i pustaju ostale ofanzivne igrace jer nijedan od njih nije u stanju uraditi s loptom ono sto Eden jeste.
To su procitali nakon drugog dijela prosle sezone i sada je vrlo jednostavno braniti Chelseajev napad. Zatvoris Hazarda, pola posla si napravio. Jedino iz cega mozes dobiti gol je prekid.

Skrenuo si s teme. Eden je u kurcu, nismo raspravljali ni o stvarima koje jesu ili nisu razlog tome, a pogotovo nismo raspravljali o tome sta je on i kakav je majstor. O tim ostalim igracima koji ne mogu odgovorit zadatku cemo na drugim temama.Ali eto kad si vec spomenuo, sta njemu sistem igre smeta kad on dobije loptu na 20m od gola i nista ne uradi. Uz to mu svi saigraci oslobode prostor i odvuku svoje cuvare. Ne moze ili nece, pitanje jeA i dobio je na kilazi sto posto, tromiji je barem za nijansu od prethodne sezone.

Znas ti u kojem je kurcu trener. Duplo vecem nego Eden. Eden je u kurcu od pocetka sezone, a strateg od pocetka godine.
Znaci kad sljedece sezone nezahvalno sutnemo Josea, doci ce najbolji trener na svijetu, tacnije madjionicar i sa ovih par solidnih igraca napravice cudo. Hoce ali u kurcu.

On je jedini igrac svjetske klase kod nas u ovom trenutku. Ovo ostalo je smijesno... Pokusavanje nekih kratkih pasova i kombinacija na malom prostoru nije moguce ostvarit kad nemas jebeni alat za to. Jebo te ovo sto mi pokusavamo napravit od Chelsea. Otkad ja pratim, a bgm i ono sto sam procitao i gledao iz proslosti, nikad mi nismo raspolagali ovakvim profilima igraca. Jednostavno nije to to, oni nit mogu odgovorit na seksi fudbal nit mogu odgovorit na Joseov fudbal. Zapitam se gdje bi mogli igrat u prvoj kad vi sutra dobili nogu...
Bole me uvo sto on nema tim, tri godine sastavlja tim po svom, ali je uzimao Salaha, Cuadrada, Remya, FALCAOa..

Ko mu je kriv? Ja? Eva? Globalna kriza?

Nezahvalno ce dobiti otkaz? Chelsea nema igru, nema tim, nema bodove, sta je nezahvalno?

Trebao je dobiti otkaz pre mesec dana i vise da ne budemo u ovoj situaciji.
Ima i do Murinja i njegove taktike ali i do igraca koji su u ovom klubu.Najveci problem nam je odbrana koja je tehnicki skroz slaba.Zatim imamo bekove koji su napadacki limitirani i generalno nam je odbrana veoma spora sto ima za posljedicu da ne mozemo igrati visocije i hrabrije.

Naravno da je kriv Murinjo jer je on sklapao tim, ali eto..taj tim mu je prosle godine donio titulu i njegova najveca greska je sto im je vjerovao i ove sezone.
Ja sam i sam govorio o prelaznim rokovima. I nikad nisam rekao da Jose obavlja svoj posao najbolje sto zna i najbolje moguce. Naravno da smo grijesili s transferima, ali evo nek me neko prosvjetli, Jose sve sam zavrsava s transferima? Imao je on svoje zelje daleko od tih amatera i nijednu mu nisu ispunili.

Salah zbog par dobrih tekmi u Baselu i Cuadrado nakon par dobrih poteza na Svjetskom. Naravno da sam protiv i da ne podrzavam Josea tu. Najgori moguci transferi, ali da li je to samo njegova odgovornost... Kaze neko vuko se za Stonesom citav rok. Pa naravno da ce ganjat svoju zelju, a odlucio je bez rezervne opcije jer i nije toliko primarna pozicija bila. Da su mu odrijesili kesu dosao bi on, kakav Everton i price.
Nek izvede sljedecih 11 igraca na teren bar u 3 utakmice.

Begovic (Kurton kad se vrati)
Dave Zouma Terry Rahman (Kenedy)
Matic, Loftus, Oscar
Willian Remy (Falcao) Hazard

Kad to uradi ja cu reci da je pokusao izvuci najbolje iz ekipe.

Grijesi kod Loftusa naravno. Trea bit glup pa da se ne vide takve greske. Ali genijalni potezi na terenu koje mozemo vidjet iz kola u kolo su rezultat pojedinca, a ne Joseove taktike. Ako je Jose prelos, skoro svi nasi igraci su amateri. Da nadjemo balans.
Za 12 000 000 godisnje, jebo ga Stones toliko puta, on mora imati ne jednu rezervu nego 5, amaterski je postupio, glupo cak sta vise. Pa koliko bi mi da Roman puni u kasu? Napravljena mu je takva podloga da moze da se sprda. Ima bruka dobrih igraca u klubu, na pozajmicama, pa care prodaj, dovedi sta ti treba, koliko para da se pumpa vise? Sto je prodao Bruynea, Matu? Luiza? Sto nije nadomestio njih, ne nego je prodao njih i doveo idiote umesto njih koje je poslao kasnije na pozajmice i to bez prilike.

Hamco pricas za bekove? Sto je dovodio Rahmana? Da mu Zuma igra beka? Koji djavo je dovodio Luisa, da bi ga vratio? Sta radi sa transferima?

Nije Jose kriv, namestili mu, namestili mu i Falcaoa i on ga jebao, hoce od babe devojku da pravi.

On je ljudi prolupao, ima sizofrena cepanja, njemu treba odmor, da se dozove pameti.

Niko nije veci od kluba, pa ni Jose. Neka ode vise, sjebace klub koji je ionako zakucao u kanal.

Ps. Izvinite na nekim neprimerenim recima vec mi je muka od njega, toga sto ga bez ijednog argumenta branite i zato ato ne razmisljate svojom glavom nego ste zaslepljeni njegovim starim uspesima.

Ovakav ne bi vodio ni Norwich a ne Chelsea.
Nemam ja nista protiv toga da Murinjo dobije otkaz.Ja se sa Dzanom slazem samo u jednom a to je da u ekipi imamo bar 50% levata koji ni u tom Norwicu ne bi imali mjesta u prvih 11 a ne kod nas.

I slazem se da je tu najvise kriv Murinjo al to je posljedica njegovog povjerenja u iste igrace koji su mu titulu donjeli prosle godine.Ja mu licno najvise zamjerim to sto ne igramo sa pravim bekovima vec nam igraju Bane kojeg je vrijeme pregazilo i Azpi koji se gusi na poziciji lijevog beka.
  • 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.