Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Moram da budem objektivan maksimalno,Azar pod Murinjom traci talenat i vreme u Celziju.Fudbal koji mi igramo je staromodan on bi u Realu uvaljivao sigurno izmedju 25 do 30 golova po sezoni...Celzi mora da dovede nekog trenera koji forsira napadacki fudbal ili Azar ode na leto evidentno je da je nezadovoljan pod Murinjom.

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Chelsea forward Eden Hazard has told family, friends and some of his international teammates that he intends to leave the club at the end of the season, according to ​L'Equipe.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Treba vidjeti s Edenom je li do Mourinha to, ako potvrdi da jeste odmah potjerati Mourinha iz kluba. Znači ne mogu vjerovati da ćemo ovakvog igrača izgubiti a sami smo sebi krivi za to.

Ne brinite, zameniće specijalac Azara sa nekim svojim proverenim krilom koje će igrati u odbranu i trčati ko konj bez cilja i ideje. Možda prekomanduje Zumu ili Azpilicuetu na krilo.

Azar nece da igra defanzivu ima puno pravo,suvise je velik majstor da bi se vracao u odbranu to ne radai ni Neimar,Ronaldo...itd

Suocavamo se da se desi Roben,otkaz cika posebnom sto pre.

Chelsea forward Eden Hazard has told family, friends and some of his international teammates that he intends to leave the club at the end of the season, according to ​L'Equipe.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Ovo ni ja ne bih oprostio Murinju ako bi se desilo da Hazard napusti Chelsea zbog njega.

Sto ce u Realu koji kurac. Ako ide i ako je pametan otice u Bayern. Eventualno Barca.

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

I ja mu ne bih nikad to halalio.Ali samo ako on bude direktan krivac za to.U suprotnom ako Eden pozeli sam od sebe,jebem i njemu mamu.

Vise nego realna prica u prilog tome ide evo izjava selektora Belgije Vilmotca koji kaze da zeli da vidi Azara u Real Madridu,znaci da on nesto vec zna sumnjam da bi tek sebi dao za pravo da nesto tako izjavi.

Eto sta smo dobil sa Murinjom prvo Mata,De Bruine sad ce biti i Azar samo povoljna okolnost sto je potpisao skoro novi ugovor i sto ce Roman morati da otera ovog dzibera Murinja to je jedini nacin da Azar ostane kod nas.

Što prije Mou dobije otkaz da se ovaj što prije osvijesti da počne igrati i vrati želju za životom. U suprotnom u ovako nezdravom klubu s nezdravim trenerom i taktikom i ja bih možda na mjestu Edena razmišljao o odlasku. A od njega zvijezdu možemo napraviti.

Neka ide odma ako hoce. Zasluzio je klupu i to debelo... Ali naravno, Jose levat sto ga ostavi na klupi :D

neka ode u real, znaš kada će igrat tamo u prvom sastavu, na sveto NIKADA.. Preočajan je on za real

Nemoj da ste bilmezi,decko ne zeli da igra pod Murinjom  mi smo ekipa koja ne stvara vise od 2 do 3 sanse po utakmici za 90.min

Azar ima puno pravo sto zeli da napusti Celzi ne zeli da igra defanzivan fudbal,momak ce da procveta samo da dodje novi trener.

Neki uopće nisu svjesni koliko mi gubimo s potencijalnim odlaskom Hazarda. Jedina naša istinska uberklasa u napadu ako ode i ako spadnemo na razne Williane popušili smo ga do balčaka. Ne mreš bola velike stvari sa prosječnim igračima.

Neki uopće nisu svjesni koliko mi gubimo s potencijalnim odlaskom Hazarda. Jedina naša istinska uberklasa u napadu ako ode i ako spadnemo na razne Williane popušili smo ga do balčaka. Ne mreš bola velike stvari sa prosječnim igračima.

Samo otkaz diletenu,spasava Azarov ostanak u Celziju.

"jebena odbrana" je nesto kao "jebeni domaci zadatak". nesto sto mora da se odradi. nije to murinjo izmislio. pa i selektor belgije je izjavio da hazard mora da se poboljsa u odbrani.

oni lenji koji na kraju nece uspeti izbegavaju to. ako mu je problem da igra odbranu neka se pakuje odmah, sto se mene tice. 

ma koliko mi izgubili njegovim odlaskom. ne moze tim da se potcini jednom igracu od koga cemo svi da zavisimo a on nece da igra odbranu sa ostalih 9-10 igraca. kao neka zvezda tima, neka visa rasa. ne svidja mi se to uopste... pa i drogba je igrao odbranu kad je trebalo, protiv barse samo sto nije igrao levog beka. takve igrace volim.

Najbolje za njega da ide, dovoljno je talenta i vremena protraćio kod nadrkanog dede koji će mu zvocati za odbranu, umesto što će mu pomoći da unapredi ono što on treba da radi.

Kao kada bi student upisao recimo književnost (kreativnost, slobodnjo razmišljanje, maštovitost), a terao ga da buba materijal za pravni (suvoparno, neinspirativno).

Hvala mu na tituli u svakom slučaju, neću mu zameriti u Junajted, Siti ili Arsić da ode.

Al kako da covjek nekad ne kaze da pretjerujete.Pa ne moze Murinjo biti kriv ama bas za sve.Ako cemo iskreno,pod njim je Hazard odigrao i najbolju sezonu,mislim na proslu.Prosle godine je igrao izvanredno,dobio sve te nagrade.Po kvalitetu je bio odmah iza Mesija i Ronalda,kakav Nejmar i picka materina.

Nekad tako skučeno razmisljate da ne znam da li trolate ili ste ozbiljni.

Što se mene tiče, neka ode za neku dobru paricu. ionako je previše nekonstantan da bih ga smatrao nekim gubitkom.

Naravno nakon njegovog odlaska obavezno iskeširati bogatstvo i kupiti dobru zamjenu, a ne nekog novog Salaha ili Cuadrada.

Ako nece da pomaze u odbrani, nek se tjera iz kluba. Ako ce da bude placipicka i zvjezdica. Mozemo dva top igraca dobit

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.