Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Spoj Ronalda i Messija sestre mi.

Pa onda ce da daje 89 golova po sezoni :D 

Spoj Ronalda i Messija sestre mi.

Talenat ima Messija,a tehniku Ronalda, ali volju za trening tipa Adriano.

Da ovo zadnje ima na Ronaldo,odavno bi mrsio konce ovoj dvojici. 

Talenat ima Messija,a tehniku Ronalda, ali volju za trening tipa Adriano.

Da ovo zadnje ima na Ronaldo,odavno bi mrsio konce ovoj dvojici. 

Nije kod njega problem volja i zalaganje na treningu, da jeste njega bi Mourinho već otpisao i ne bi on u tom slučaju stigao do toga da se za njega otimaju svi najveći klubovi (govorim o perodu dok je igrao za Lille-a) već bi nakon Lille-a završio na nekoj pozajmici tipa Lorient ili Bastia, kada već pričamo o njemu i Ronaldu, jedino što njemu treba je Ronaldov ego.

Jebeš ego, nebi to bilo dobro, ovako je makar bolja osoba, zajebant, malo ozbiljnosti u nekim situacijama fali, ništa više, samo da uđe u utakmicu i glavom nekada i onda je to to

Postoje velike mogucnosti da u subotu nece moci da igra zbog povrede

Postoje velike mogucnosti da u subotu nece moci da igra zbog povrede

Kakva povreda igrao protiv BIH citavu utakmicu i nije nista pokazao.

Nije kod njega problem volja i zalaganje na treningu, da jeste njega bi Mourinho već otpisao i ne bi on u tom slučaju stigao do toga da se za njega otimaju svi najveći klubovi (govorim o perodu dok je igrao za Lille-a) već bi nakon Lille-a završio na nekoj pozajmici tipa Lorient ili Bastia, kada već pričamo o njemu i Ronaldu, jedino što njemu treba je Ronaldov ego.

jest problem,prelistaj malo temu,postalo se već o tome

prvo su to potvrdili izvori koji spadaju medju najpouzdanije a nakon toga se i Murinjo požalio na njega kako prvi beži sa treninga itd....ne trudi se kolko može

navodno se situacija sad malo popravila mada čisto sumnjam

jbg,lenj je 

jest problem,prelistaj malo temu,postalo se već o tome

prvo su to potvrdili izvori koji spadaju medju najpouzdanije a nakon toga se i Murinjo požalio na njega kako prvi beži sa treninga itd....ne trudi se kolko može

navodno se situacija sad malo popravila mada čisto sumnjam

jbg,lenj je 

Takav tip čovjeka. I belgijski izbornik je imao problema s njim. Lik bježao s treninga na hamburger.

Šteta za takvog talenta što nije ambiciozan bar upola ko CR7. Može ostvariti puno više u svojoj karijeri.

pa sad kao pokazuje neke znake da želi više,problem je u tome što je to sve još uvek samo kroz novine

iskreno,boli mene tuki za to dal neko njega smatra klasom ili ne i dal neko smatra da je bolji od ronalda

bilo je igrača i uvek će ih biti koji nisu postizali gro golova ali je tim igrao bolje zbog njih (lupam sad,figo,gigs...)

bitno je da on unapredi tim ,sad dal su to asistencije,golovo ili pak silovanje protivničkih igrača meni je sve jedno samo da tim pobedjuje pa makar on statistički bio ispod smorova mesija i ronalda 

sam azar se žali na statistiku ali ja bar,kad ga gledam ove sezone vidi se veliki napredak a u odnosu na ostale igrače je svemirski brod

Kostino prisustvo na terenu mnogo znači,daje mu prostora,pogledajte samo utakmicu sa Arsenalom kako je odvuko Mertezakera nakon čega je ostala velika rupa gde se Azar ušetao i ostalo je istorija...

uostalom ne igra jedan čovek ,nego igra tim a Čelzi nikad nije bio "one man team" uvek smo se išli svi zajedno i taj timski duh nam je i doneo titule,pogotovo onu u LŠ 

Kostino prisustvo na terenu mnogo znači,daje mu prostora,pogledajte samo utakmicu sa Arsenalom kako je odvuko Mertezakera nakon čega je ostala velika rupa gde se Azar ušetao i ostalo je istorija...

ali mu takodje i Kostino prisutvo daje prostora da ladi jaja : D vidi Kosta daje golove, sta se ja imam zamarat

Od kako je došao ima veliki uticaj na našu igru i kada ne postigne gol ili asistira, evo ove sezone i je počeo i defanzivu odrađivat puno odgovornije. Ja sam sretan što ga imam priliku gledati u Chelseaju, odličan je igrač, a sada kakav je kao osoba i kakav je karakter to mi možemo samo nagađati, jer niko ga od nas ne poznaje privatno..

btw. o kakvoj povredi govorite?

btw. o kakvoj povredi govorite?

Ja sam citao posle meca sa Bosnom, da se povrijedio, ali izgleda da to nije tacno, do sada bi se znalo o tome nesto vise.

Mourinho o Hazardu..

“I had a conversation with his father. His father told me something that I loved. I don’t think it’s a problem to tell you. He said – ‘I have a wonderful son. He is a wonderful father. He is a wonderful husband. I want him to change, because I want him to be a wonderful player. But I don’t want him to change a lot. I don’t want him to become – and he used the name of two or three players. I just want him to be the same husband, the same father, the same son, with a little but more tenacity, mental aggression, ambition, personal ego. A little bit more. And you are the guy to give it to him.’

Ono o čemu sam govorio prije par dana kada je se pričalo o tome šta mu treba..

Pa daj gol makar za Fantazi ako nemas drugog motiva :D Ima prazan prostor on je vraca pozadi i zajebava se :D Ne shvatam kako covjek nema zelje i volje davat golove ko lud, ajde Azar kreni trest mreze.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.