Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Ne ocekujem danas ni od Coste nit Fabregasa da budu prevaga nego od ovog igraca. Red je na njemu. On je taj koji treba ciniti prevagu kad je najbitnije.

tumblr_nc5yo1ewmC1sscln5o4_500.gif

Danas po meni u nekim trenucima bio fenomenalan, eto i asistirao, ali Bogme većinu utakmice ga nema nigdje. Ne znam, fali mu ta konstanta (to govorimo otkako je došao u klub) da bi bio jedan od najboljih. Npr. za mene je Di Maria još uvijek bolji igrač od našeg Edena.

Ubili su ga fizicki danas. Kad su dobili crveni malo je vise prostora dobio i odmah je izasla njegova magija na vidjelo.

Udvajali su ga cijelu utakmicu a Willian te Ramires nista ofanzivno nisu pravili da bi mogli iskoristit rupu koju je eden pravio tako sto su po 2-3 igraca isla na njega.

Vecinu meca proveo kao sjenka, tamo posle crvenog kartona malo je proigrao ali ni to nije bilo nesto spektakularno.

mislio sam da će jebavat zabaletu vol 3 al slabije udarali su ga ko konja al opet uspio odigrati dobro i kod gola nosi najveće zasluge

Ponovo naš najbolji igrač .

Mi izgleda nismo gledali istu utakmicu. Nas ubjedljivo najbolji igrac je bio Matic.
Covjek krene kontru i par puta ima slobodne igrace da proigra, a on ide da dribla 3 igraca. Meni se njegova danasnja partija uopste nije dopala. Popravio je dojam jedino onom asistencijom i to je to.

Citam i po temi za utakmicu i sada ovde, Hazard bio najbolji? Zamislio sam se,ajde rekoh gledao sam utakmicu do 75 minuta i morao sam da odem od televizora, rekoh ako je odigrao zadnjih 15 minuta nesto...

Dok sam gledao utakmicu nista nije uradio.

Ponovo los. Nije se vidio danas. Nestao poput Ozila. Jedini dobar potez ona rabona kada je pokusao Costu da nadje. Pod hitno se mora vratiti u formu, ili malo na klupu koju utakmicu, da vidi da se mora boriti za mjesto u timu.

Kako je dva puta zalomio onog celavog steta sto niko nije naletio posle toga na loptu.

Nikako da bljesne duzi vremenski period, sve se ocekuje,ali slabo je to Edene,ti bi trebao biti prvi,predvodnik u napadu,ali dosta mrsavo. 

Bio je predvodnik prošle sezone, jedina nada u napadu od koje smo očekivali da rješava jalove i teške utakmice.

Ja ipak više volim kada cijela ekipa igra dobro, nego samo jedan igrač koji nosi cijeli teret.

U ovih dosadašnjih 6 utakmica samo Diego Costa ima bolji rating.

Bio je predvodnik prošle sezone, jedina nada u napadu od koje smo očekivali da rješava jalove i teške utakmice.

Ja ipak više volim kada cijela ekipa igra dobro, nego samo jedan igrač koji nosi cijeli teret.

U ovih dosadašnjih 6 utakmica samo Diego Costa ima bolji rating.

Ivanovic, Fabregas, Azpi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.