Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Masina.Jedino mu zamjerim sto se ponekad u punom trku zaustavlja,kao da razmislja sta ce i kako,i onda dodje jos jedan igrac u odbranu i on se mora rjesiti lopte.Umjesto da odmah ide direktno na dribling,na dupli pas...ali Eden je poseban i vrijedan je svake pare ulozene na njega.Majstor.

Harry Redknapp poznat je po tome da je u Tottenham svojevremeno želio dovesti dosta odličnih fudbalera. Jedan od njih bio je i Eden Hazard.

"Proveo sam četiri sata na aerodromu sa Edenom Hazardom kada je on još uvijek igrao za Lille. Govorio sam mu, pa i molio ga da pređe kod nas, ali on to nije želio. Odabrao je Chelsea i Stamford Bridge", rekao je sadašnji menadžer QPR-a.

zamišljam tu scenu i plačem..

mamurni harry redknap moli a ovaj ga mrtav ladan ispaljuje 4 sata

rasturio danas, od njega to ocekujem bar u 80% utakmica. Bravo majstorcino. Popisao si se po njima.

https://v.cdn.vine.co/r/videos/CE0C86B5A21140396257794244608_3f7dba9e030.0.1.15936694497818676839.mp4?versionId=e3.Vw1QuLN5hDhhddNkeqBVj2AVp44Sx

eden hazard: "I was on the bench for the game against "strawberry" 

hahahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahhahahahahhahaha

zamišljam tu scenu i plačem..

mamurni harry redknap moli a ovaj ga mrtav ladan ispaljuje 4 sata

Možeš zamislit kakav je to smor da te neko četiri sata uvjerava da dođeš u Tottenham..

I na sve to...

n1XbWJw.jpg?1

Možeš zamislit kakav je to smor da te neko četiri sata uvjerava da dođeš u Tottenham..

I na sve to...

n1XbWJw.jpg?1

Ne valja se rugati ali ja ruznijeg covjeka nisam jos vidio ! :O

• Autor

Kolko Ja znam Hazz je trebao jos tokom proslog meseca potpisati novi petogodusnji ugovor.

Sta se desava??

Nije baš tokom prošlog mjeseca, ali je rečeno da se sprema da ga potpiše, a kaće to bit Bog zna.

Ako je uprava pametna staviće u novi ugovor otkupnu klauzulu od 200 miliona eura, pa bujrum Realu nek plati i neka ga vodi sebi.

Nočem niti pomislit da bi v Chelsea pripeljali katerega igralca iz Reala,ker jih ne maram.Sploh pa ne,da bi Hazarda zamenjali za Baleja ali Ronalda!!! Lahko MESSI :) 

Koliko god da gotivim Azara,odmah bi ga zamijenio za Bejla.

Ja ga ne bih menjao za 2 Ronalda i jednog Mesija u paketu. 

:dres:  HAZARD 17 = messi 10 + PENALDO 7   :dres:

na koja dva Ronalda mislis, na Zubu i Kristijana :D Nikad Azar nivo Ronalda i MEssija

Na dva Kristijana mislim, moze i Bejl umesto jednog Kristijana.

Tu drugu recenicu ces pojesti za koju godinu, sa zacinom po zelji  :D 

koliko god bili bolji Ronaldo,Messi ili Bale, ne bi ga dao... ne dao gol iz igre u PL do kraja sezone,opet sam istog misljenja 

Eden je car . 

tumblr_mfoed2nzEJ1rj27qxo2_r1_250.gif

Jel po vama bolje Lamps šutirao penale? Eden to radi na ''psihičku prevaru'' tj. da ga golman pogrešno pročita, pa mu uspije, a evo vrčs nije. Lamps je to radio na snagu i preciznost. Mogao je golman pročitati, ali ne i obraniti od siline udarca.

EEE pa umijes li ti sutnut penal drugacije, jebote, svaki penal sutira na istu foru pogled lijevo ,lopta desno, pa normalno da ce golman koji ima ista u glavi i koji je gledao njegova izvodjenja prije da mu odbrani ono. Sramotno je da opet onaj zicer nije realizovao jedan na jedan sa Handanom, mora mnogo bolje. Mou mora da ga zabetonira 3 meca na klupu, pa cete da vidite kako ce da proigra kad mu se zadrma status u timu.

Jel po vama bolje Lamps šutirao penale? Eden to radi na ''psihičku prevaru'' tj. da ga golman pogrešno pročita, pa mu uspije, a evo vrčs nije. Lamps je to radio na snagu i preciznost. Mogao je golman pročitati, ali ne i obraniti od siline udarca.

Pa smijesno je i poredit. Ako se penal sutne jako i precizno golman to ne moze odbranit sve da je Ceh ili Bufon,a ako se sutira kao ono sto sutira Azar, sanse su 50-50.

Nemam mu sta zameriti danas, jedino ono 1 na 1 sto je promasio,vec drugi put u kratkom razdoblju. Mora vebati realizaciju. Mozda mu je malo teze kada se zatrci kao konj posto je brz, da odreaguje,ali to nije izgovor,ono mora biti gol. 

Sto se tice njegove igre po meni najvise se trudio,trcao, driblao, pokusavao napadao ali nije htelo. Nece ga gol to me nervira i kada zasluzi gol ona nece da udje... Samo da mu to psihu ne zezne, treba mu nesto da ga probije ove sezone, da pocepa nekog (nadam se Lverpul,zreli su za to) pa da ga krene kako valja.

Sto se tice penala nemojte biti licemerni (mozda malo teska rec da se neko ne uvredi,druga mi ne pada na pamet,jbg) kolektivno svrsavanje je bilo svaki put kada je do sada dao gol iz penala kako to radi majstorski, hladnokrvno, jebacki itd... i sada kada je promasio svi su skocili na njegovo izvodjenje,a pre toga niko nije spomenuo to. Promasaj je morao doci kad tad, bolje sada protiv Maribora,nego u finalu LS ili poslednjem kolu PL gde nam treba pobeda za titulu.

Glavu gore, konacno igra kako se ocekuje od njega,samo realizaciju da sredi i moze onda rame uz rame sa najboljima, polako da hvata prikljucak. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.