Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Mogao je dati jos 2, pogotovo mi je krivo za onu sansu kada je Drogba proigrao,perverziju su napravili i on se zeza,nikada nece biti ozbiljan :D 

ali da je odigrao dobro,jeste,sada isto protiv onih papaka u nedelju. 

Igrač utakmice, mogao je biti i hattrick, da je pucao prvi penal, da se nije zajebo kad mu je DD11 odigrao petom i onaj zadnji napad kada ih je naslagao 4-5 i onda mlako opalio nisko po sredini... Bilo je još prilika, al ovo su one izglednije kojih se sjećam, ali u svakom slučaju odigrao je odlično

Mislim da je prepustio Drogbi da šuta onaj prvi penal, svaka čast...

Odlično odigrao, postigao dva gola, nadam se da mu je ovo bio zalet za nedelju..

Istina. To je i Drogba potvrdio.

Hazard legend.

Magni-fik! Ab-solut magni-fik!

Trebao bi da predje u Domzale :D

Ajmo Edene opet  ovako da ga metnes Junajtedu 

https://www.youtube.com/watch?v=pKuDUfYDVoE

inace ovo mi je najbolji njegov gol za nas 

Kakva partija, kakav igrac  ^:)^  ali dokle vise ta zavrsnica, pod hitno mora to da popravi.

Odlican mec odigrao, najbolji bio na terenu, ali mi je neshvatljivo da posle duplog pasa sa Drogbom nije uspio dati gol.

Pravio im je dosta problema i pokusavao,ali jbt nece lopta u gol i nece. strasno. Valjda ce proraditi. Dobar Eden,dobar.

Ma i njega i Oscara na razgovor kod Mourinha. Bez obzira na sve, neke stvari koje radi mora prestati raditi. Prije svega uništavati izgledne šanse. I ne govorim samo za nerealiziran pogodak oči u oči s golmanom Uniteda. Govorim i za neke kontre.

Evo poredjenje njega i Sanceza  

10435414_768737299884906_271342913651691

Samo treba tu uzeti u obzir da je Sanchez igrač koji je glavni u Arsenalu i od kojeg sve zavisi, dok je Hazard ipak igrač od kojeg ne zavisi toliko toga jer mi imamo mnogo više igrača koji rješavaju utakmice, do sada u ligi je golove postizalo 11 naših igrača.

Sada igramo više timski nego prošle i pretprošle sezone kada smo se oslanjali na njega.

Ne treba gledati igru pojedinca nego igru cijele ekipe.

Velika je razlika kada pojedinac dobro igra i kada cijela ekipa dobro igra.

A zamalo sam umro danas od smijeha kada mi je jedan lik rekao da je Azar sebican igrac :D  Ja mu kazem,kamo lijepe srece da je sebican, davao bi golove covjek a ne mlatio u prazno.

Harry Redknapp poznat je po tome da je u Tottenham svojevremeno želio dovesti dosta odličnih fudbalera. Jedan od njih bio je i Eden Hazard.

"Proveo sam četiri sata na aerodromu sa Edenom Hazardom kada je on još uvijek igrao za Lille. Govorio sam mu, pa i molio ga da pređe kod nas, ali on to nije želio. Odabrao je Chelsea i Stamford Bridge", rekao je sadašnji menadžer QPR-a.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.