Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Kome ti mater? :P

Bar se ovde na forumu ne moramo ispravljati oko pravopisa, svako svakog razumije, mislim da tako kako sam ja to napisao nije bilo teško shvatiti šta sam imao namjeru reći, znam ja sve to kako je ispravno pisati ali nemam namjeru da sve pišem po pravilima. Dođem tu da napišem komentar o Hazardu a ne o Vuku Karadziću..

Velika stvar, da li ću napisati oštri ili oštriji, to sam poštovao u školi, ovde nije bitna gramatika već ono šta si imao namjeru reći..

Portal je mjesto gdje se pazi na gramatiku, dok je ovo forum..

Ma ok, vidio sam vise puta da grijesis i htio sam ti ukazat na to. Nista lose nisam mislio :D

Dzan pravi se da si pametni od nas negdje drugo

Ne pravim se pametan Kale, to je pismenost. Samo sam mu mogao pomoc, nista drugo...

Ma ok, vidio sam vise puta da grijesis i htio sam ti ukazat na to. Nista lose nisam mislio :D

Ne pravim se pametan Kale, to je pismenost. Samo sam mu mogao pomoc, nista drugo...

Nisam ja neko ko je prošao kroz školu onako reda radi, znači ja znam sve kako je šta ispravno, ali nemam potrebe da se ovde na forumu pridržavam svega toga jer cilj ovog foruma sasvim nešto drugo. Ovo je navijački forum, i ja mnogo puta naletim na neke gramatičke greške ovde na forumu, ali ne vidim ni jedan razlog zašto da ja nekog citiram i ukazujem mu na te greške, jer shvatam šta je on imao namjeru reći i to mi je dovoljno. Pa kada bi se svakodnevno citirali oko grešaka ovog tipa pa forum bio otišao u kurac. Znači jedna od najglupljih stvari na forumu mi je kada neko nekog citira zbog gramatičke greške, nema veze da li se radi o meni ili o nekom desetom, ali meni je to glupo. Nisam ni mislio da si ti imao lošu namjeru, ali ne vidim ni jedan razlog zašto bi to tebi smetalo ako si shvatio šta sam ja imao namjeru reći određenim postom. Recimo imaš slučaj crva, on tako piše i tako govori, njegov post izgleda konfuzno, ali ga većina shvata i to je dovoljno.

Evo jednog tvog posta, pa me zanima da li je on gramatički ispravan? Ja mislim da nije, ali svakako mi to nije smetalo jer sam shvatio šta si htio reći. Mogao sam ja tebe citirati i pitati te kako možeš miješati dva različita jezika u istoj rečenici ili zašto nemaš tačku na kraju rečenice, što je osnovno pravilo, ali kako sam već rekao, shvatio sam smisao i to je dovoljno.

LtrmvCO.png

Ma jebes me, iz dobre namjere nekog ispravis i ispadnes debil. Zaboravi :D

Ma sve uredu, ništa strašno, nisi ispao debil, jer shvatam da nisi imao lošu namjeru baš kao što ni ja nisam imao lošu namjeru. :D

Ja sam se viđao s jednom curom iz kuharske škole koja je umjesto "Ja bih" pisala "Jabi" i npr. spajala još neke riječi "dase" umjesto "da se". Od tog sam se ježio, al se nisam žalio na to, jer je bila velikodušna i nije tražila vezu.

Vratimo se na temu ;-)

Ima vjeruj mi, i ja sam mislio da nema nikakve veze, ali iznenadio bi se koliko Hazard ima veze sa gramatikom. :D

Za razliku od nekih ovde koji sa gramatikom nemaju veze. :P

Za razliku od nekih ovde koji sa gramatikom nemaju veze. :P

Da, upravi si..

Ja sam se viđao s jednom curom iz kuharske škole koja je umjesto "Ja bih" pisala "Jabi" i npr. spajala još neke riječi "dase" umjesto "da se". Od tog sam se ježio, al se nisam žalio na to, jer je bila velikodušna i nije tražila vezu.

Vratimo se na temu ;-)

To je važno, jebeš gramtiku :P

Mislim da si se ti kada je ta mala u pitanju ježio iz još nekog razloga, ne samo zbog gramatike. ;)

https://www.facebook.com/video.php?v=10152957339307259

Evo malo duzi snimak igranja FIFA-e sa Edenom. 

I eto sta njemu fali u Chelsea, nista,sprda se totalno,zaradjuje ekstra, borba za trofeje je tu, sve ima u Londonu sto pozeleti moze. 

Inace izgleda da je bas druzeljubiv i ok ovako. Bar kada gledas snimke.

Prvo poluvrijeme odigrao po mom meraku, pervezija, driblo ih, vrtio,dodavao, sutirao, najbolje poluvrijeme  Azara ove sezone u Premier ligi.  Drugo nesto nisam gledao pazljivo, mislim da je popustio kao i ostatak tima.

Sve super osim zavrsnice.Pomalo pocinje da lici na Zervinja koji ce preci tri igraca,ako treba i golmana a gol nece dati.Obavezno poraditi na zavrsnici.

Sve super osim zavrsnice.Pomalo pocinje da lici na Zervinja koji ce preci tri igraca,ako treba i golmana a gol nece dati.Obavezno poraditi na zavrsnici.

Sustina njegove igre, samo sto je puno bolji od njega mada to ne treba ni spomenuti.

Ove sezone igra u kontinuitetu dobro sto mi je drago. Volim da gledam kako igra kada je raspolozen kao i svi ovde :D 

Samo jos zavrsnicu da uvezba, do sda je mogao stici Costu sa golovima koliko je masio prilika onih izglednih,ali polako .

Čekamo da se oglasi True Blue posle prve slabije utakmice komentarom ŠTA SAM VAM REKAO MATA JE BOG ZA OVOG TIKVANA NIKAD IGRAČA OD NJEGA.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.