Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

http://www.index.hr/sp2014/clanak/hazard-imas-se-cega-i-sramiti-od-googlea-zatrazio-da-izbrise-sve-o-njegovom-nastupu-protiv-argentine/765625.aspx

Ovaj dečko pod hitno mora da se trzne i da počne raditi na sebi. Njegova uspavanost i ljenost ga je dovela do ovoga do čega ga je dovela. Da bude uz bok Ronaldu, Messiju ili Baleu nažalost za sada može samo sanjati.

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Eto, džabe mu šta je tražio od Google-a da se sve izbriše, kad na Google-u možeš nać da je tražio od Google-a da se briše. Sad mora od Google-a tražit da izbrišu da je tražio od Google-a da izbrišu da je bio loš protiv Argentine. 

Komentar jednog citaoca...oplakah :D

Nadam se da ce se uozbiljiti i biti fudbaler svetske klase,a ne zabavljac sirokih narodnih masa. 

Sve predispozicije ima da bude jedan od najboljih,ali mora da se uozbilji,poradi na sebi i da se trgne. Vreme je za trofeje, a tu nam on moze odraditi pola posla i vise. Pogotovo kada sada ima ko da sprema lopte u mrezu. 

Sa pola snage je jedan od najboljih kod nas i jedan od top 20 na OStrvu. Sta bi bilo kada bi igrao sa 80%. 

Uozbilji se Edene.

Ova sezona je za njega biti ili ne biti u CElsiju.Nece njega MUrinjo trpit jos mnogo,ako nastavi da cese muda ne pise mu se dobro u Celsiju .

Sad Hazard ako ne zapne nece nikada, igrac poput njega mora dati 100% vise od prosle sezone sada, a i drugacije i ofanzivnija je ekipa sada pa cemo vidjeti, nema vise Torresa, Dembe; Djeda u napadu

Opet on ladi jaja i zabavlja publiku , proba petom asistirat, borio se ali mora jos jace.

Netko reče da će i Hazard proigrati uz Fabregasa, Costu i ovu ekipu i novu ofenzivniju filozofiju. Pa Bogme, čini mi se iako se po jednoj tekmi ne može suditi. Ali čini mi se da bi od njega moglo nešto biti ove sezone i da neće igrati toplo-hladno, nego konstantno vrhunski kako i dolikuje njegovoj klasi. Onaj slalom včrs za drugi gol, ma moć.

Možda mu i taj toliko željeni broj 10 na leđima u kojem je žario i palio u Lilleu donese neko psihičko olakšanje.

Mozda je to,a mozda je i sada sto ce biti rastereceniji mnogo. 

Protivnici su uglavnom njega zatvarali. Torres nema potrebe da pisem, Mata dobar,ali nije probojan i ne puca cesto, Schurle ne puca precizno (uglavnom), Wilian ne napada, Lampard vec covek u godinama, Mikel, Ramires? 

Sada ce morati odbrane da se koncentrisu prvo na napadaca kojeg hvala Bogu imamo, pa na Edena,a i naravno moraju zatvarati Fabregasa zbog lopti kakve salje i ideje koju ima. Dakle moraju se siriti,a to je pozicija za Edena da pokaze kako plese sa loptom. I nadam se da ce vise pucati po golu jer ima dobar sut (da se ne ponavljam,pisao sam o tome bar 15 puta)

Moze pricati ko sta hoce,ali njega protivnici ne smiju napasti,ali bukvalno.Samo se povlace kada on ima loptu i cekaju da on njih napadne i onda mu igrom slucaju uspiju oduzeti loptu.Strasan igrac,i kako godine odmicu bice samo bolji.

Prodoran kao i uvijek. Par puta je nanizao nekoliko protivničkih igrača s takvom lakoćom da je to čudo jedno. 
Jedina zamjerka za sinoć je bila što je par puta usporavao naše napade, ali ajd' nije to toliki problem ako ostane na par puta. :D 

I on je prihvatio Ice Bucket Challenge..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=zQYSd7LqD2M&hd=1[/media]

ma ovo polivanje je cista glupost , sta se koji kurac polivaju , nek daju neku paru tim bolesnicima, ovako im nikako ne mogu pomoc, a mogu sebi naskodit, ko se normalan poliva na 40 stepeni lednom vodom. Ne moze nista bit normalno sto amerikanci retardirani izmisle.

Nemoj pretjerivat, ovo je odlična ideja, vidiš da su svi zaluđeni s tim, čak i slavni, a nije to samo da se oni poliju, oni se i poliju i doniraju svi koliko žele, npr. Dan Bilzerian je donirao $10,000 ... Odlično je jer dopire do svih i onda se svi zapitaju zašto to pa se objasni i o bolesti i donira se novaca, ma odlična akcija.. Istina da nije baš zdravo, ali nisu ni na 40 stupnjeva, vidiš da su svi većinom unutra ili na nekih cca. 25 stupnjeva, nije baš da je nešto pretjerano vruće, posebno ove godine, ni kod nas, a ni dalje.

Nemoj pretjerivat, ovo je odlična ideja, vidiš da su svi zaluđeni s tim, čak i slavni, a nije to samo da se oni poliju, oni se i poliju i doniraju svi koliko žele, npr. Dan Bilzerian je donirao $10,000 ... Odlično je jer dopire do svih i onda se svi zapitaju zašto to pa se objasni i o bolesti i donira se novaca, ma odlična akcija.. Istina da nije baš zdravo, ali nisu ni na 40 stupnjeva, vidiš da su svi većinom unutra ili na nekih cca. 25 stupnjeva, nije baš da je nešto pretjerano vruće, posebno ove godine, ni kod nas, a ni dalje.

Zamislite Obama se odazove izazovu, polije se ledenom vodom i srce ga prekine. Cijeli ovaj Ice Bucket projekt bi bio proglašen gorim od fašizma.

I da hejteri gledaju rojalsku plavu i grb grada Londona svaki put kad im se ćefne da opiče partiju

Nisam nimalo subjektivan, ali ja ne mogu zamisliti veći derbi u Ligi prvaka u posljednih 10ak godina od derbija Chelsea vs. Barcelona. I baš zato je dobar ovaj cover za FIFA15.

Nisam nimalo subjektivan, ali ja ne mogu zamisliti veći derbi u Ligi prvaka u posljednih 10ak godina od derbija Chelsea vs. Barcelona. I baš zato je dobar ovaj cover za FIFA15.

Uvek je bilo neizvesno u poslednjih 4 dvoboja ( 3 u knock-out fazi i 1 u grupnoj fazi ) . Upravo najveci derbi. Najbolji engleski i spanski predstavnik u poslednjih par godina.

Uvek je bilo neizvesno u poslednjih 4 dvoboja ( 3 u knock-out fazi i 1 u grupnoj fazi ) . Upravo najveci derbi. Najbolji engleski i spanski predstavnik u poslednjih par godina.

Ne samo u igračkom smislu, nego i zbog toga što se međusobno mrzimo iz dubine duše. Mi smo skroz dvije različite filozofije. I još kada dodaš na sve to Mourinha ufff. Uvijek je papreno. Mi smo Barceloni nakon Real Madrida (mislim na stav njihovih navijača) najveći rivali i najomraženiji klub, ali često neće to da priznaju, jer bi time indirektno dali ''važnost plastičnom klubu'' prema njihovom mišljenju. Isto je s Arsenalom. Mi smo njima najveći rival i najomraženiji klub i to je jasno kao dan. Čak veći od Tottenhama, osim onih navijača u Londonu koji gaje to tradicionalno rivalstvo prema Spursima, jer je to službeno derbi sjevernog Londona. Ali pitaj navijače Arsenala iz bilo kojeg drugog dijela svijeta, svi će reći da im je CFC najomraženiji. Jbg ipak smo mi donijeli Ligu prvaka u London, a to je nevjerojatna bol za njih i već sada neprevaziđen kompleks.

Eden Hazard says Chelsea team-mate Diego Costa looks older than 25... (and that he is the best thing in Belgium alongside French fries, beer and chocolate!) 
  • Eden Hazard has jokingly questioned team-mate Diego Costa's age
  • 25-year-old Costa joined in a £32million move from Atletico Madrid in July
  • Hazard has been impressed by Costa and new signing Fabregas 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.