Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Po meni danas ostavio najbolji dojam, al jebiga, kad promasi penal i onakav zicer sve to pada u drugi plan

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Jel po vama bolje Lamps šutirao penale? Eden to radi na ''psihičku prevaru'' tj. da ga golman pogrešno pročita, pa mu uspije, a evo vrčs nije. Lamps je to radio na snagu i preciznost. Mogao je golman pročitati, ali ne i obraniti od siline udarca.

Ja licno 'ne vjerujem' u ovakvo izvodjenje kao sto to Eden radi. Al posto je dosad skoro sve zabijao, ko sam ja da sudim?
Za mene je penal: jaka, niska i u cosak. Nema tu filozofije, cekanja da se golman baci, gledanja, odmjeravanja i psihicke igre. Ako je puknes kako treba i nekim cudom golman izvadi onda mu treba cestitati.

https://twitter.com/WhoScored/status/530297438616424448

Ma dzaba mu i da ih je napravio 54 kad je promasio 100% sansu, a onda i penal!!

Ovo je vec drugi put da masi 100% sansu, samo ga je prosli put Didi "izvukao", ali ovaj put ne. To zabrinjava!!!

Svako moze profulati penal. Sinoc sam bas imao predosjecaj da ce mu odbraniti i znao sam da ce sutati u desnu stranu.

Meni licno se ne svidja onaj nacin izvodjenja penala.

Ipak moram reci da je cijelu utakmicu bio nas najbolji pojedinac.

onakvo izvođenje BITNOG jedanaesterca je  S R A M O T N O

Covjek uvijek isto izvodi penale, ne znam sta je tu cudno.

I bolji su fulali u polufinalu lige prvaka pa i u finalu. (PS. Barca, Bayern)

Licno meni Eden igra ove sezone dosta zrelije i odlucnije nego prosle.U prilog tome mozda ne idu brojke tj. statistika ali njegova zelja i odlucnost da napravi nesto konkretno kada ima loptu u nogama je ocigledna.Sto se tice ove utakmice,pa radio im je sto god je pozelio,jest promasio penal ali zato sam 100 % siguran da ce iducih 10 penala dati.

Svako moze profulati penal. Sinoc sam bas imao predosjecaj da ce mu odbraniti i znao sam da ce sutati u desnu stranu.

Meni licno se ne svidja onaj nacin izvodjenja penala.

Ipak moram reci da je cijelu utakmicu bio nas najbolji pojedinac.

Covjek uvijek isto izvodi penale, ne znam sta je tu cudno.

I bolji su fulali u polufinalu lige prvaka pa i u finalu. (PS. Barca, Bayern)

sve isto mislim i ja...

ono sam napisao sinoć frustriran..a napisao bih i sada (dopizdilo mi, stalno isto radi), jer ono po meni nije najbolji način za izvođenje penala...

znamo svi kako su izvodili lamps i drogba, i to je po meni najproduktivniji način izvođenja..

azarovi penali, kad prođu izgledaju onako šmekerski i hladnokrvni..ali nek on tako izvede svojih 100, i lamps sto komada na svoj način, i vidjela bi se jasna i velika razlika čije je izvođenje produktivnije..

PS. da je prokido i sinoć i zadnjih nekoliko tekmi, je, i svaka mu čast..to se i oćčekuje od njega..

samo realizaciju 1vs1 mora popraviti..ostalo sve top topova

Promasio jbt, ni prvi ni zadnji. Nakon bruku pogodjenih penala(svaki put golmana posalje u drugu stranu) bio sam siguran sto posto u njega. I ostao sam. I ne da gleda u jednu suta u drugu, nego ceka djelic sekunde u kom golman prvi pravi potez, jer mora. U tome je majstor i za ovakav nacin izvodjenja penala sam za

OOOOO

Dobar i danas  ali nekako imam osjećaj da mu fali ono "nešto" da  baš bude u vrhu (Messi Ronaldo)

Fali mu ubilacki instikt,ako to ne dobije, bice sranje igrac.

Stvarno gotivim Azara,ali me nervira covjek, kad treba da sutne da pas,kad treba da pruzi pas on sutne :) OOO

Mogao je i trebao dati gol. Ali bar se nervirao, pokazivao frustraciju sto je dobro jer to znaci da mu je stalo, da zeli da to popravi. Najgore je kad igrac promasi i onda slegne ramenima ili popravlja frizuru ko kakva tetkica. Vristi, kidaj dres, jebi mater i onda jos vise grizi.

Slažem se, dobro je što ima reakciju nakon promašaja kojom pokazuje da mu nije svejedno, posebno se iznervirao nakon onog drugog bloka Johnsona..

Samo da bude oštri u završnici, protiv Liverpoola je imao situaciju kod našeg prvog napada kada je došao do šesnesterca, i umjesto da zvekne po golu, on traži Costu koji ima oko sebe dva igrača.

Proške sezone je dosta golova dao na isti način, ono kada uđe u kazneni prostor, izvuće se na desnu nogu i onda gol u dalji ugao. Toga u ovoj sezoni nema, a trebalo bi da bude.

Nekada kada treba šutati on ide na dribling a kada treba sebi popraviti situaciju nekim driblingom on šutira, mislim da je kod ona dva bloka protiv Liverpoola mogao bar u jednom slučaju da malo izmiješa odbranu driblinog i onda završi akciju.

Ali dobro, ja sam zadovoljan sa njim kako je do sada odigrao u ovoj sezonu, zalaganje je na puno većem nivou nego kada je tek stigao..

King jebemu mater OSTRIJI, nemos rec OSTRI... SVOJIH, a ne SVOJI...bez uvrede, samo kazem

Kome ti mater? :P

Bar se ovde na forumu ne moramo ispravljati oko pravopisa, svako svakog razumije, mislim da tako kako sam ja to napisao nije bilo teško shvatiti šta sam imao namjeru reći, znam ja sve to kako je ispravno pisati ali nemam namjeru da sve pišem po pravilima. Dođem tu da napišem komentar o Hazardu a ne o Vuku Karadziću..

Velika stvar, da li ću napisati oštri ili oštriji, to sam poštovao u školi, ovde nije bitna gramatika već ono šta si imao namjeru reći..

Portal je mjesto gdje se pazi na gramatiku, dok je ovo forum..

Kome ti mater? :P

Bar se ovde na forumu ne moramo ispravljati oko pravopisa, svako svakog razumije, mislim da tako kako sam ja to napisao nije bilo teško shvatiti šta sam imao namjeru reći, znam ja sve to kako je ispravno pisati ali nemam namjeru da sve pišem po pravilima. Dođem tu da napišem komentar o Hazardu a ne o Vuku Karadziću..

Velika stvar, da li ću napisati oštri ili oštriji, to sam poštovao u školi, ovde nije bitna gramatika već ono šta si imao namjeru reći..

Portal je mjesto gdje se pazi na gramatiku, dok je ovo forum..

Samo što će neko retko ozbiljno shvatiti čoveka koji se nepravilno izražava. :/

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.