Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Postavio bi ga ja jednu na klupu cisto da se opameti :D 

Mislim da je posle jedne takve situacije proigrao.

On moze mnogo,mnogo vise,ali se ne trudi, ne radi, tj radi ali retko, onda kada ga nije htelo,kada je jurio da da gol onda mi je odigrao ekstra,videla se zelja,volja i odlucnost,ovo je sve mlako sada. Kao da se zadovoljava sto zbog drugih pobedjujemo. Nema pobednickog mentaliteta, sve mu je lagano, sto se kaze,bice,samo polako. 

Steta sto je tako, da je malo ozbiljniji vec bi bio u rangu onih najvecih trenutno,oako on je i dalje potencijal,tj,malo vise od potencijala.

Da igra kako moze da igra, pesma leta,uzivanje.

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Sumnjam da će on biti na klupi, prosto nije došlo do te faze da bi on ispao iz početnih jedanest, koliko god bi možda to bilo dobro da se on malo trgne, mislim da se Mourinho vodi činjenicom da je Eden igrač koji može 88 minuta biti najgori igrač na terenu i onda za 2 minuta namjestit dva gola..

Kurac moj Azar loše igra,nastavlja tamo gde je i stao,kreira prilike koje drugi upropaste

pa gle sinoc u prvih 20 min samo dve kakve lopte je namestio švabi i ovaj ne iskoristi

još murinjo pomeri azara na desno krilo a švabu pusti na levo krilo(to mu je kao bolja strana) i to ponovo nije dovoljno da nemac zabije

a protiv Sitija,ko je ponovo asistirao pa Azar i to ponovo sa desne strane

i to samo što sam video u prvih 20-25 min

Kurac moj Azar loše igra,nastavlja tamo gde je i stao,kreira prilike koje drugi upropaste

pa gle sinoc u prvih 20 min samo dve kakve lopte je namestio švabi i ovaj ne iskoristi

još murinjo pomeri azara na desno krilo a švabu pusti na levo krilo(to mu je kao bolja strana) i to ponovo nije dovoljno da nemac zabije

a protiv Sitija,ko je ponovo asistirao pa Azar i to ponovo sa desne strane

i to samo što sam video u prvih 20-25 min

I to je bilo sve :D

Danas nas može nositi nositi do pobjede samo ako bude na svom nivou, znači ako Hazard bude imao svoj dan mnogo smo bliži pobjedi, to smatram jer će kod Arsenala desnog beka igrati 99% Chambers i tu bi Hazard trebao da napravi dosta + Chambers u većini slučajeva nema ispred sebe igrača koji mu može nešto specijano pomoć u defanzivi, tako da tu vidim našu šansu.

Napokon odigrao odlicnu partiju, ovako da nastavis da lomis kicme protivnickim odbranama, a ne da se guzis po terenu :D 

Kako je samo izveo jedanaesterac , gleda u jednu stranu svo vrijeme i na kraju puca u drugu 3:-O 

Danas sam uzeo stvari i svoje "ruke" , prodor kod jedanaesterca perverzija , oketao igrače Arsića kao malu djecu ... ovo je Eden kojeg svi želimo gledati.

Pokidao.Bas sam pomno pratio da kada Eden ima loptu,apsolutno ga ne smiju napasti vec cekaju u stavu i stalno se povlace cekajuci sta ce upravo on da uradi.

Vidim niko nije primjetio da radi isto k'o i Lamps, gdje isplazi jezik tu opuca :D

Nisam primijetio ni da isplazi jezik. A za Lampsa, to je istina, davno sam skužio. Samo on zna nekad isplaziti pa onako jezikom oblizati usne s jedne strane na drugu da zajebe golmana haha :D 

"Hazard je došao povrijeđen iz Londona, ali čini mi se da nije ozbiljno. Prst mu je poplavio ali nije ništa slomljeno. Pridružit će nam se, nadam se, što je prije moguće", rekao je selektor.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.