Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Maestro je danas odigrao veoma dobro,ostace u senci Coste,ali ucestvovao je kod 3 gola, i videla se ona zelja da da gol,da jurisa napred, da napadne, da udje u sansu, ato mi se svidja. Steta sto nije zabio gol, dobra utakmica,veoma dobra,to se ocekuje od tebe malac :) 

Nema boljeg igraca na svijetu kada mu se igra.Danas odigrao za 10,ali ostace u sjeni Coste.Sve u svemu milina ga gledati.Bravo.

Kako je danas odigrao uff, pogotovo drugo poluvrijeme, razbudio se pred kraj prvog ali onda u drugom teror, prolazio ih je kako je htio po bokovima kroz sredinu, radio šta je htio šut,pas,dribling ma sve. Negdje oko 80' minute kad dobije loptu tačno na ekranu vidiš kako se čitava odbrana Swansea usere u gaće kad on krene naprijed, jako dobra partija majstore ovakvog te volim gledati šteta nije tu bilo pogodka zaslužio si. :sal:

Kakav ples, kakav igrac. Zamislite njega sa karakterom Coste, kakva bi to dominacija bila na globalnom nivou.

Ne vidim zasto je njemu povecana plata.

Prvi igrac u istoriji kluba koji ce imati 200k funti platu. Mi dosli tek do 200 a mnogi su odavno presli 300.

NIje samo to,mi u tom slučaju imamo samo jednog igrača sa takvim primanjima,doduše Fabregas ne zaostaje mnogo po nekim navodima,dok Junajted i Siti (posebno junajted) imaju nekolicinu igrača sa takvim platama (di marija,Falkao,RVP,Runi)

Ta cifra me uopšte ne brine,ako smo pametni i ako Azar nastavi sa dobrim partijama,vratiće nam se desetostruko od prodaje dresova,preko sponzora,reklama...

Pretpostavljam da će ubaciti i kakve bonuse koji se vezuju za golove i asistenicije,tako da će uz dobre partije probiti i tih 200 000

sky sport je najavio i ekslkluzivni intervju u toku dana sa Azarom,verujem da će novi ugovor biti glavna tema

Nije naglasak ovde tolko na samom igraču. Poenta je da se Čelzi zaštiti,novi ugovor do 2019,bolji raspored novca iz ugla FFP a ako Real ili PSG krenu po njega moraće da plate pravo bogatstvo

ima potencijala da postane naša "zlatna koka" ,fino igra od početka sezone uz par zverskih momenata ,sa Kostom,Fabregasom čini fantastičan trio 

za klub win - win situacija kako god okreneš

Odličan danas protiv Schalkea, rastrčan, prodoran, razigravao suigrače, imao 3 dobra šuta, ali za malo neprecizna. Najbolji igrač na terenu po meni.

Pocasti nas sa karanjem Zabalete po lijevoj strani, zabij koji gol, podijeli asistenciju, ajde pokazi ko je igrac lige :D !!

Pocasti nas sa karanjem Zabalete po lijevoj strani, zabij koji gol, podijeli asistenciju, ajde pokazi ko je igrac lige :D !!

KOŠTAA!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.