Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ove sezone igra u kontinuitetu dobro sto mi je drago. Volim da gledam kako igra kada je raspolozen kao i svi ovde :D

Samo jos zavrsnicu da uvezba, do sda je mogao stici Costu sa golovima koliko je masio prilika onih izglednih,ali polako .

Pa grena što ti treba ovo spominjanje političkih stranaka na forumu, nije ovo mjesto za to, ne može ovako dalje. :P

btw. Hazard je odličan ove sezone, i ovako nam ide dobro, još kad bi on usavršio završnicu ne bi bilo zanimljivo.

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Ove sezone najjaci igrac 1v1 na svijetu. Da, rekao sam.

Ove sezone najjaci igrac 1v1 na svijetu. Da, rekao sam.

Pa nije samo 1v1, vec i 1v2, 1v3, pa i 1vN kako bi to programerski napisali.

Ozbiljno, i po statistikama ima najvise driblinzigova u ligama petice.

Trebao svojim kvalitetom da nam donese prevagu protiv Sanderlenda, a on ne da nije to uspio vec je bio mozda i najgori na mecu. Nazad na trening,  mora se jos vjezbat da bi se dostigao nivo onih sto ih poominjemo cesto u istoj recenici sa Azarom :D

Ružne su.

Meni su ove narandzaste koje nosi najjace

Azar je po fudbalskom talentu na nivou Mesija i Ronalda ali ja se boji da on nikada nece dostici njihov nivo jednostavno jedostavno nema on taj karakter,tu glad za golovima,reda radi recimo Ronaldo je sa 23.god za Junajted uvaljivao po 30 golova u sezoni...

Cazorla: "Hazard is different to the norm & I think if he wants to he could get very close to the level of Neymar, Cristiano and Messi"

Kako to mislis Neymar u top3?

Treba biti posten i reci da su igraci : Messi,Ronaldo,Ibrahimovic(ali jos malo) i mozda Robben trenutno ispred Edena po kvaliteti i statistici.Tu dalje dolaze igraci kao sto su Hazard,Di Maria,Alexis,Bale,Neymar,Suarez,Ribery,Muller i drugi i izmedju njih su stvarno nijasne u pitanju.Dok su ova tri igraca( i haj nek bude Robben) stvarno klasa za sebe.

Sto ne znaci da Eden Hazard nece dostici njihov kvalitet u buducnosti.Prije svega mislim da igranjem u Premiershipu nece taj iskorak uspjeti napraviti jer su odbrane u Primeri,Bundesligi i ostalim ligama smijesne u porednjenju sa Premiershipom.

Treba biti posten i reci da su igraci : Messi,Ronaldo,Ibrahimovic(ali jos malo) i mozda Robben trenutno ispred Edena po kvaliteti i statistici.Tu dalje dolaze igraci kao sto su Hazard,Di Maria,Alexis,Bale,Neymar,Suarez,Ribery,Muller i drugi i izmedju njih su stvarno nijasne u pitanju.Dok su ova tri igraca( i haj nek bude Robben) stvarno klasa za sebe.

Sto ne znaci da Eden Hazard nece dostici njihov kvalitet u buducnosti.Prije svega mislim da igranjem u Premiershipu nece taj iskorak uspjeti napraviti jer su odbrane u Primeri,Bundesligi i ostalim ligama smijesne u porednjenju sa Premiershipom.

Znas sta je fora sto Azar bolje igra od Mesia i Ronalda vodi igru Celzija ima vise loptu u nogama,naspram Mesia i Ronalda koji znaju da budu gotvo nevidljivi ali postizu golove svaku utakmicu!

Neka on osvaja titule EPL, UCL, pa i FA kupa, a indivudalne nagrade su manje vazne. Bice i njih ali je jos rano da pricamo o tome.

https://www.youtube.com/watch?v=-OnAW7I70iU 

Majstor, ne bi ga dao za 2 Messija i Ronalda u paketu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.