Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ta liga je ove godine osvojila sve što se može - Sevilla osvojila EL, Real osvojio CL plus Atletico finalist CL-a.

Ruku na srce, ovdje postoji ta dogma da je Primera loša bar što se te obrane tiče, al ja sad tvrdim da nije. Bolja je od Premiershipa prošle sezone bila.

MA kvalitetna je liga ali ni pod kojim stvarima se nemoze mjeriti sa premiershipom.U primeri su vecinom 2 kluba koja se natjecu za titulu ovi ostali samo za LP.Cinjenica jest da Spanjolski klubovi su jako dobri u Europi ali ipak ja mislim da je premiership kvalitetnije.Npr.Tesko ces vidjeti u Spanjolskoj da Granada,Almeria itd. otkidaju bodove od Reala,Uefalone i ATL dogodi se ali ne tako kao u EPL Sunderland pobijedi nas na nasem terenu otkida bodove City Hull city u finalu FA cupa i u EPL se cesto za titulu bori 5 klubova dok vamo 2 eto ove godine izuzetak 3 

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Je li mi pričamo o Hazardu ili Messiju ? Alo, pa Torres je vidljivi protiv jačih timova nego Hazard. Gore sam ti nabrojao protiv koga je davao golove (iz igre). U ligi od jačih samo Liverpool. Protiv Cityja, Arsenala, Evertona, Tottenhama, Uniteda ne samo da nije dao gol, nego nije uradio ništa čime bi potvrdio to što ti govoriš osim kada je Zabaletu prešao. U LP kada ga trebaš nigdje ga. Nije imao asistencije a dao je samo jedan gol iz igre (i to za 3:0).

Pa čovječe ti si postavio statistiku Messija prije desetak postova i sada se kao pitaš jel mi pričamo Hazardu ili Messiju. Što više čitam tvoje posljednje postove sve više imam osječaj da ti Chelsea pratiš samo preko www.rezultati.com. Nabrajaš neke jače timove kao da se bodovi protiv ostalih ekipa osvajaju sami od sebe. U svim našim utakmicama i protiv tih jačih ekipa Hazard je bio među top 3 od naših igrača što se agilnosti tiče. Na gostovanju na Etihadu momak je izdominirao protiv odbrane Citya, dok ti vjerovatno u pauzi igranja PES-a okačiš neku statistiku. Statistika je netačan skup tačnih podataka, a Hazard je igrač koji može činit razilku na terenu i kada veže pertle na kopačkama i najjači su mi oni koji kažu "ma prodat njega i dovest tri takva igrača" takve igrače poput Hazarda sa takvim sposobnostima,talentom i kvalitetom ne možeš dovest kada ti poželiš. Vjeruj mi da ni jednom našem protivniku nije svejedno da li će Hazard biti u timu ili neće jer znaju šta on može zna.

MA kvalitetna je liga ali ni pod kojim stvarima se nemoze mjeriti sa premiershipom.U primeri su vecinom 2 kluba koja se natjecu za titulu ovi ostali samo za LP.Cinjenica jest da Spanjolski klubovi su jako dobri u Europi ali ipak ja mislim da je premiership kvalitetnije.Npr.Tesko ces vidjeti u Spanjolskoj da Granada,Almeria itd. otkidaju bodove od Reala,Uefalone i ATL dogodi se ali ne tako kao u EPL Sunderland pobijedi nas na nasem terenu otkida bodove City Hull city u finalu FA cupa i u EPL se cesto za titulu bori 5 klubova dok vamo 2 eto ove godine izuzetak 3 

Dobri su u Evropi upravo zato jer im je liga slabija pa se ne potroše.

Ne znam šta da ti kažem. Zavisi kako gledaš.

U zadnjih 10ak godina Primeru su osvajala tri-četiri kluba (Barca, RealM, Atletico i Valencia), baš kao i Premiership (ManU, Chelsea, ManC i Arsenal). Ne bih rekao da je Premiership bolja liga, iako sam do prije godinu i pol u to bio uvjeren. Sad baš i nisam više. A da je atraktivnija to jeste.

Problem sa Primerom je to sto se unapred skoro znaju rezultati kola kada igraju Real i Barselona i oni ce osvojiti uglavnom prvenstvo... na stranu sto je Atletico bio dominatan ove godine rezultatski,ali ne i po igri,mnogo su se izvlacili i jedva pobedjivali sa 1:0 ali i to je fudbal,sreca i vracanje za borbenost i ostalo.

Sa druge strane Premier liga je liga gde ce poslednji na tabeli odrati prvog,gde ne mozes NIGDE na bodove da racunas,sto smo i sami videli prosle sezone,znaci nemas lako gostovanje,tezak je onaj sa dna,onaj iz sredine ili onaj sto je vec ispao. Toga nema u Primeri,realno gledajuci. Liga kao liga (Evropu ne gledam) je mnogo bolja i interesantnija. 

Sto se tice atraktivnosti,atraktivna je i Brazilska liga,pa nikome nije toliko zanimljiva u Evropi.

Sto se tice trofeja Evrope to ni meni nije jasno. Da li je zbog manjeg opterecenja tokom ostalih utakmica ili zbog enormnog ulaganja (pre svega Reala) ili je zbog znanja ne znam. Ali sto jeste,jeste trenutno imaju primat u LS,kao sto su englezi imali pre par godina kada su 3-4 godine zaredom u polufinalu bila po 3 engleska tima i Barselona recimo. LE necui da komentarisem,englezima je to takmicenje ispod casti,to mogu reci kao neko ko se rekreativno igra kladionicu,uvek izlaze sa drugim postavama,dok recimo spanci daju sve od sebe i u tom takmicenju. 

Da se vratimo na temu Edena... Eden bi mogao puno vise da zeli,dakle da ima motivacije kao npr Ronaldo,odavno bi bio u rangu Mesija i ROnalda. On je vise zajebant i voli da se sprda na terenu,a verovatno i na treninzima sto smo citali. Sa njim si mnogo sigurniji na terenu,uvek moze da odradi jedan potez i da resi utakmicu i kada ga nema 89 minuta na terenu nigde. Mnogo paznje odvlaci protivnicima i navlaci ih na sebe. 

Igrac je koga je milina gledati sa kakvom lakocom vodi loptu,kako se sprda sa protivncima i kako ih terorosi ali opet ono KADA ON HOCE i kada mu je dan. 

Malo da se uozbilji i bice sila,ali za sada nazalost puno vise su na SP pokazali Neymar, mali Rodrigez i jos neki igraci,a od Edena se puno vise ocekivalo,nazalost nije to opravdao.

A ruku na srce,zabole me sta radi u reprezentaciji,nisam Belgijanac da me to pogadja,zao mi je samo zbog mog ocekivanja od njega. ALi ono sto radi u Chelsea,to me zanima i nama je trenutno najbolji igrac i onda kada ne igra kako treba,ali to je vec nas problem.

Je li mi pričamo o Hazardu ili Messiju ? Alo, pa Torres je vidljivi protiv jačih timova nego Hazard. Gore sam ti nabrojao protiv koga je davao golove (iz igre). U ligi od jačih samo Liverpool. Protiv Cityja, Arsenala, Evertona, Tottenhama, Uniteda ne samo da nije dao gol, nego nije uradio ništa čime bi potvrdio to što ti govoriš osim kada je Zabaletu prešao. U LP kada ga trebaš nigdje ga. Nije imao asistencije a dao je samo jedan gol iz igre (i to za 3:0).

razumeš se u fudbal ko sveta marija u krivi kurac

Vjerujem da ce Vam sam Hazard na terenu pokazati zasto je nas najbolji igrac. U danasnjem modernom nogometu, jedan igrac ne moze rjesavati utakmicu, nego cijela momcad mora sudjelovati u tome. (Ocito to nekima nije jasno ovdje, i kakve smo imali probleme sa napadackim nogometom i napadacima kroz zadnje dvije sezone.) Meni je dosta vidjeti kada se Hazard svaku tekmu duplira, pa i troje znaju ga zonirati, onda znas koji je njegov kvalitet. Onda je sve ostalo pitanje suigraca i momcadi hoce li to iskoristiti, po meni je Mata je to vrhunski koristio kako bi se obrana bazirala na Hazarda on je uvijek imao prostor vise i sa svojom velikom nogometnom inteligencijom iskoristavao to, i bilo bi predivno za vidjeti kako njih dvoje funkcioniraju sada tu vidim Fabregasa i njega. Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 2 sedmice kasnije...

Naš najzgodniji fudbaler, iako je tek nešto viši od 170cm.

1902160.jpg

Ta bradica seksi i pogled koji strelja!

4ZGMVfiS.jpeg

eh2.jpg?w=870

KAKWA G00ZA

Samo malo ozbiljniji pristup utakmicama i može biti najbolji igrač na svijetu.Da bi to bio treba mu čvrsta ruka Jose Mourinha i njegova želja da to postane.

10561079_336070426548685_1545382754_n.jp

Vidljiv je ogroman napredak u prošloj u odnosu na pretprošlu sezonu, a uvjeren sam da će se te njegove igre podići i na još jedan viši nivo u ovoj sezoni. Ono što je najveći "problem" kod njega je konstantnost koju, nažalost, još nema, tu je Jose, tu su i odlični suigrači uz koje bi vrlo lako mogao to postići.

Ja mislim da on nikada neće biti najbolji igrač svijeta na žalost. Jednostavno mu je takav karakter. Nema on te ambicije. Recimo da je na našu žalost puno više balotelijast, umjesto da je ronaldast.

Nama je dovoljno da on bude najbolji igrač u našem timu i već smo u plusu, za svijet manje više..

Samo što recimo titula najboljeg igrača u našem klubu ne može uvijek biti mjerilo jer sve zavisi koliko uspiješnu sezonu imaju ostali.

Hazard je bio možda i ponajbolji naš igrač u posljednje dvije sezone ali te sezone i nisu bile nešto specijalno uspješne na kolektivnom nivou, tako da očekujem i da ostali igrači svojim odličnim partijama "poguraju" Hazarda.

Takođe očekujem da pruži bolje partije u LP.

Tako da očekujem i da ostali igrači svojim odličnim partijama "poguraju" Hazarda.

Takođe očekujem da pruži bolje partije u LP.

To sigurno, milsim da će Fabregas tu dosta doprinjeti i da neće biti više onog košarkaški rečeno "udvajanja" na Hazardu kao i broj prekršaja na njemu po ćemu je prošle godine bio "najbolji" ako to tako možemo reći. U svakom slučaju mislim da smo se kvalitetno pojačali da bi oslobodili (čitaj pritiska) Hazarda.

• 2 sedmice kasnije...

Jel debeli igrao ikako?

ne pratim pripremne.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.