Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Kakve gluposti čovjek ovdje sve čuje ito od članova od kojih ne očekuješ, stašno. Da nekome nije palo na pamet da je on igrao čitavu sezonu konstano, da skoro nikako nije odmarao i da je imao povredu. I unatoč tome je ok odigrao ali to pojedincima nije dovoljno. Mora svaku tekmu on da riješi ito protiv onako taktički zrele Argentine. Sve je on kriv, što su ih taktički zatvorili i što nije mogao da probije protiv onakve odbrane. Nema šta treba mu raskinuti ugovor.

Ja njega volim normalno, nekad ga i kudim. Pokušavam biti realan i mislim da ovdje jesam. Ako neko ima neki podatak nešto neka mi kaže ali relno milsim da dobro pretejrujete.

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Mene realno boli kurac i za Belgiju i to kako je Hazard igrao u toj istoj reprezentaciji..

Nama bi bilo najbolje da je presjedio na klupi cijelo prvenstvo.

Na ovoj temi se mijenja stav kako vjetar duva, sada je za većinu flop i žalimo se kao što nam je on glavni igrač, a svi znamo da kada se vrati  u Chelsea i na ovim pripremnim utakmicama uradi dobar potez biće komentari "Hazard majstor".

Lepo sam ja pricao na kraju prosle sezone. U 80% utakmica on je neozbiljan. Ne mogu da kazem da je los igrac, zato sto je doktor fudbala, ali njegov odnos prema pojedinim utakmicama je uzasan. Razocarao me sinoc, lepo Wilmots kaze da Hazarda treba sutnuti u dupe da bi proradio.

gledaj pedera sad bi šutnuli Hazarda a kupili Jamesa Rodrigeza na koga sada svi svršavaju

Hazard je pokazo da je igračina u ove dve sezone, to što je odigrao ispod svog nivoa ovo prvestvo ne znači da će sada narednih 5 godina igrati tako

Ma ovdje su mislhenja kako vjetar zapuse. 2 lose tekme donji si 2 dobre bog si.

Muniain odigra finih tekmi za atletic bilbao i bude bolji igrac od svakog naseg a danas su i zaboravili za njega
A u pm ispast ce da sam kingovu frazu uzeo "kako vjetar zapuse" a na mobi ne mogu editovat post xd

Lepo sam ja pricao na kraju prosle sezone. U 80% utakmica on je neozbiljan. Ne mogu da kazem da je los igrac, zato sto je doktor fudbala, ali njegov odnos prema pojedinim utakmicama je uzasan. Razocarao me sinoc, lepo Wilmots kaze da Hazarda treba sutnuti u dupe da bi proradio.

To je to! Nema se šta dodati.

Vrhunski nogometaš koji je lijen i neozbiljan. Nešto ko Baka Slišković što je bio.

Njegove igračke kvalitete uopće nisu upitne, al Bogme mora proraditi na sebi, najprije na svojoj psihi. Truntav je, lijen, ne trudi se. Ne daje 100% od sebe. Prvo on sebi treba postaviti pitanje ''Želim li ja biti najbolji nogometaš na svijetu ili bar u top 3 najbolja?''. I onda će dalje znati što treba.

Eh da je nama Hazard, al da mu je pamet od Cristiana Ronalda koji je najambiciozniji igrač na svijetu, mrzili ga ili voljeli.

Kad ga gledaš kako igra na SP-u, rekao bi prosječan igrač ili malo iznad prosjeka. On može pet puta bolje igrati da se potrudi i da poradi na sebi. Treba se ugledati na jednog Sofiane Feghoulija koji je strašan tehničar, a i gine na terenu.

Niko ovdje ne mijenja mišljenje... Jednostavno ne možemo zatvarati oči pred činjenicama. A činjenica je da se od njega očekivalo isto kao i od Messija, a učinak mu je blago rečeno smiješan.

Isto tako je i činjenica da je bio jedan od naših najboljih igrača posljednje dvije sezone, kažeš da ne možemo zatvarati oči pred činjenicama a našeg najboljeg igrača se proglašava flopom svake dvije sedmice, zar to nije isto tako zatvaranje očiju pred činjenicama. Učinak na ovom SP je bio ispod njegovog nivoa eh sada ja tebe pitam šta bi bilo da je on pokidao na ovom prvenstvu? Vjerovatno bi tada Chelseaju bilo zagarantovano osvajanje Premiershipa jer je eto Hazard igrao dobro za Belgiju i svi bi na forumu rekli "on je igračina". Konstantno se u istom kontekstu govori o njegovim fudbalskim kvalitetima i karakternim osobinama, on možda jeste igrač koji nema discipline u igri i igrač koji u nekim slučajevima očekuje da nešto dođe samo od sebe ali je momak klasa i tu nema priče. Nama za naše igrače jedino mjerilo treba da bude Chelsea kakve crne reprezentacije. 

Nije problem što on ovako igra za Belgiju, nego što u 90 % utakmica za Chelsea igra isto.

Pa pogledaj nekad neku utakmicu Chelsea nemoj samo pisati gluposti. Koje su to 90% utakmica, ispadaš bezveze glup sa tim izjavama a ne treba ti to. Baš me čudi kako je u tih 10% (dobrih utakmica) uspio da bude naš najbolji strijelac i asistent. Kako smo sa tih njegovih 10% došli do polufinala lige prvaka i do kraja ostali u borbi za prvaka Premiershipa. Kako je sa 10% bio naš najbolji igrač i to ubjedljivo? Kakvi su onda ostali igrači?

Dolazim do zaključka da su u Chelseau sve invalidi.

Njegova statistika prošle sezone :
1wtEKJg.png

Dao je 17 golova (prosječno po golu 229,65 minuta ili 2,55 utakmica)

Vidimo da je bez penala dao 12 golova (prosječno po golu 325,3 minuta ili 3,6 utakmica).

Zabilježio je 10 asistencija (prosječno po asistenciji 390,4 minuta ili 4,33 utakmice)

Gol ili asistencija - ukupno 27 (u prosjeku svakih 144,6 minuta ili 1,6 utakmica)

Gol (da nije iz penala) ili asistencija - ukupno 22 (u prosjeku svakih 177,45 minuta ili 1,97 utakmica)

Krenut ću od LP. Dao je dva gola. Jedan protiv Schalkea (za 3:0 u 87 minuti) i protiv PSG-a (penal).

U ligi bez penala dao 10 golova. Od tih 10 golova :

1 Norwichu

2 Cardiffu

2 Sunderlandu

1 Swanseaju

1 Liverpoolu

1 Hullu

2 Newcastleu

Iz penala je dao : WBA-u, Newcastleu, Tottenhamu i Arsenalu.

U ligi nije dao gol iz igre od 8. februara kada je dao hat-trick Newcastleu.

U kupovima bez golova.

U Super Cupu protiv Bayerna dao gol.

Znači od jačih ekipa iz igre je samo dao Schalkeu, Liverpoolu i Bayernu. Od ova 3 gola 2 su imala uticaj na dalji tok meča.

Od 10 asistencija :

1 protiv Cardiffa

1 protiv WBA-a (Eto'o dao iz odbijanca)

1 protiv West Hama

1 protiv Sunderlanda

1 protiv Crystal Palacea

1 protiv Southamptona

2 protiv Fulhama

1 protiv Derbyja

Imao je još jednu asistenciju ali na transfermarktu ne piše protiv koga.

Ako je ovo vama dovoljno da ga kujete u zvijezde, onda ne znam...

Nemojte mi govoriti kako statistika nije važna. Možda nije za centralnog veznog ali za krilo jeste.

True Blue 97, možemo reći da je statistika bitna, al ajde samo razmislim ko je bio u vrhu napada? Onaj jebeni krpelj što na prazan gol ne može zabit, pa Hazard bi imao minimalno 20 asistencija da smo imali napadača 

Ako je ovo vama dovoljno da ga kujete u zvijezde, onda ne znam...

Nemojte mi govoriti kako statistika nije važna. Možda nije za centralnog veznog ali za krilo jeste.

Poenta je u tome što je on i sa navedenom statistikom naš najbolji i najkvalitetniji igrač..

Naravno da cemo ga kovati u zvijezde kad je nas najbolji igrac. Koga cemo ako njega necemo?

Niko nikada nije rekao da je on kao Ronaldo ili Messi. Samo da moze biti a vrijeme ce pokazati hoce li ili nece.

Lik je jebena klasa, igrac nevjerovatnog umijeca s loptom i graciozne tehnike, igrac kojeg kad gledas 10 minuta dovoljno ti je da zakljucis o kakvom se velemajstoru lopte radi.
I onda dodju ovi hibridi da ubjedjuju brojkama kako ja ne znam gledati fudbal.

Lik je jebena klasa, igrac nevjerovatnog umijeca s loptom i graciozne tehnike, igrac kojeg kad gledas 10 minuta dovoljno ti je da zakljucis o kakvom se velemajstoru lopte radi.
I onda dodju ovi hibridi da ubjedjuju brojkama kako ja ne znam gledati fudbal.

Je li mi pričamo o Hazardu ili Messiju ? Alo, pa Torres je vidljivi protiv jačih timova nego Hazard. Gore sam ti nabrojao protiv koga je davao golove (iz igre). U ligi od jačih samo Liverpool. Protiv Cityja, Arsenala, Evertona, Tottenhama, Uniteda ne samo da nije dao gol, nego nije uradio ništa čime bi potvrdio to što ti govoriš osim kada je Zabaletu prešao. U LP kada ga trebaš nigdje ga. Nije imao asistencije a dao je samo jedan gol iz igre (i to za 3:0).

Šteta pa se u fudbalu gledaju i druge stvari osim golova i asistencija.

Da se preteruje sa njim, preteruje se, ali jeste milina gledati ga. Čuj, Tores vidljiviji...

Dovedi ih u PL pa nek rade to što rade u Španiji gdje se igra najgora odbrana još u vrijeme titove jugoslavije kada su se ljudi sklanjali da prođeš ako je tekma namještena

Ta liga je ove godine osvojila sve što se može - Sevilla osvojila EL, Real osvojio CL plus Atletico finalist CL-a.

Ruku na srce, ovdje postoji ta dogma da je Primera loša bar što se te obrane tiče, al ja sad tvrdim da nije. Bolja je od Premiershipa prošle sezone bila.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.