Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thomas Tuchel (2021-2022, trener)

Istaknuti odgovori

Preloše igramo u malim utakmicama. Kiks protiv Southamptona, kiks protiv Leedsa, kiks protiv WBA, kiks protiv Brightona. Jesu utakmice protiv velikih klubova najbolji pokazatelj snage kluba, vrijede te pobjede najviše kod navijača, ali ovo bi nas moglo koštati. Naravno, završimo li četvrti na kraju sve ovo neće biti važno, ali pristup u ovim utakmicama je prva stvar koju treba popraviti.

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 79,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• WIsey ne voli Tuchela i sta god da uradi naci ce nacin da ga kritizira. Bukvalno ne vrijedi trositi rijeci i vrijeme raspravljajuci se sa Wiseyem vise.  Ni malo ali ni malo nije realan. Ne t

• Danas je tokom utakmice bio malo dalje od trenerske klupe i odmah se vidi mali napredak. Vjerujem da bi bilo jos bolje kad bi ga jos malo udaljili npr. 500 kilometara koliko ima do Njemacke.

• Mi Everton ne mozemo pobijediti kamoli Real, mada svasta je moguce. Daj odmah Nagelsmanna pa da bude osveta sa obe strane.

Objavljene slike

prakticno mi od osvajanja premier lige zadnji put ne mozemo da napravimo neki ozbiljan iskorak u ligi.

koliko se vec ovo sezona borimo za top4, a posebno kad treba da to osiguramo mi ili kiksamo ili nam kiksaju protivnici pa se nadjemo nekim cudom u top4.

zaista nekad nevjerovatno zvuci ovo da se mi patimo kad treba najvise da se zapne.

A dobro jbga evo i sam Tuchel kaze da su pod dojmom prethodnih desavanja i da se samo o tome pricali pa i pred sam pocetak utakmice. T da mozda i ima neke logike ovakva partija sinoc.

Pa kad skontas da su igraci 1h bili zadrzani duze u autobusu zbog protesta navijaca, i generalno sva ta desavanja u globalu oko Superlige.

Ne kazem da je opravdanje ali i onu su ljudi, igraci, treneri, strucni stab.
Nije fer Wisey. Bez zajebancije. A zasto?

Pa zato sto je covjek preuzeo ekipu u pola sezone bez dana treninga. Preuzeo je ekipu i igrace koju nije on sastavljao. I sta je postigao? Imali smo skoro 10 bodova zaostatka za ligom sampiona, a tretno smo 3 boda ispred i u top
4.
U ligi sampiona prosli smo Atletico, ekipu protiv koje nam vecina pa cak i ovdje na forumu nisu davali sanse. Zatim smo prosli i Porto, i evo nas u polufinalu nakon toliko godina.

Prosli smo i u finale FA kupa i to protiv veoma jake ekipe kao sto je City.
Kad smo vec kod ovih jakih ekipa, sve smo ih dobili i to nam ljudi nisi dali cak ni gol. Pa sta treba jos? Jel to bgti treba ocekivati od covjeka koji je dosao da spasi sta se spasiti da nesto vise od ovog?

Ajde malo realnosti jebemu, pa nije ni Tuchel madjionicar pa da moze ama bas sve u tako kratkom periodu.

Btw, Westham nismo pobjedili u gostima jos od 2016/2017, cak sezone.

Ma sprdam se brate, dobar covjek posao radi rezultatski. Cestitam na tome, ali igra mi je teska smaracina. Sto bi Englezi rekli, ko da gledas susenje boje. Svaka tekma ko da poradjaju neku sansu ili gol.

Opet se ponavljam ali moram sta cu. Idalje nemamo nijednog apsolutno nijednog raspolozenog ofanzivca u ekipi. Protiv Evertona je to bio Havertz i Pulisic i vidjeli smo kako je odmah to sve lakse.
Sve se nadamo da ce se Wernes dozvati medjutim on iz kolo u kolu promasuje zicere (evo situacija od danas- onu priliku u prvih 10tak minuta ti Timo u RB Lapzigu zakucao u mrezu, sigurno. Utakmica bi otisla u drugom smjeru, rano bi probili protivnika i bilo bi lakse igrati.) Danas je jos i dobro zavrsilo. Ove sezone ne bilo utakmica (posebno protiv uvjetno receno manjih protivnika) gdje je trebao neko istupiti, izmisliti neki go (kao Costa onomad) i donijeti 3 boda.

Da li je to do manjka ofanzivaca u formaciji, do same formacije, stila igre, igraca, trenera, nedostatka navijaca, mjeseceve mjene... ne znam i o tome se moze raspravljati.

Ako uzme bilo koji trofej od ova 2 sto je jos u igri i ako obezbjedi top 4, od mene ocjena 10/10 za Thomasa.
  • Autor

Pa do formacije i izbora igraca. Ne mozes stvoriti sanse sa milion defanzivaca. Ne mozes ocekivati od ofanzivaca da nesto urade kada imaju 2 sanse na mecu. Mozda kada bi trojica u napadu bili messi, ronaldo i mbappe, pa da izmisljaju golove. Dosadne tekme, ali dok rezultatski ide neka nastavi.

Šta je čovjek napravio za samo par mjeseci... Od ekipe koja je strepila da će primiti tricu od tamo nekog Wolvesa, do ekipe koja na gostujućem terenu dominira protiv Atletica i Reala, i ekipe koja lagano rješava Liverpool i Man City. Respect čovječe, samo tako nastavi.

Ja strepim od Fulhama sad za vikend

Njegova selekcija igrača i taktika uvijek ima smisla, nisam ni sam očekivao da je ovako taktički dobar. Jedino što mi nikako ali nikako ne ide u glavu je zašto Azpilicueta igra desnog WB-a. Dakle na vidim uopšte šta on to donosi što Reece ne može, hajde da nema Reecea pa da biraš između Azpija i CHOa ali pored Jamesa zivog i zdravog Azpi ne može primirisati toj poziciji

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.