10. mart 2021.5 god. comment_311192 slabo, jako slabo za sada sretno dalje, nadam se da će me razuvjeriti Prijavi
10. mart 2021.5 god. comment_311209 slabo, jako slabo za sada sretno dalje, nadam se da će me razuvjeriti de hljeba ti obrazlozi svoju tvrdnju. Prijavi
10. mart 2021.5 god. comment_311212 hahahaha šalim se sve kontra naravno, mislim da nitko nije imun na ovaj niz rezultata i sigurnosti, sve ostalo na stranu, kad je rezultat tu onda se nema šta, osim čestitati i poželjeti još bolji nastavak, i sreću Prijavi
11. mart 2021.5 god. comment_311249 Svi pricaju da je sa vernerom doslo do kurslusa i da se sa pulisicem i njim "ne razume" . Cak su i citirali da mu vikao da predje desno ovaj istao na levo! Ako je tako onda je verner ili glup ili tvrdoglav! Prijavi
12. mart 2021.5 god. comment_311263 Mislim da je to samo patka, vidjelo se na tekmi da mu samo daje instrukcije i to je to, sam Werner je rekao da gotivi sto ga neko sa klupe upućuje šta i kako Prijavi
12. mart 2021.5 god. Autor comment_311266 Pa sta, covjek ga upucuje gdje treba da bude, to igracu treba. Ne vidim neku polemiku veliku. Prijavi
12. mart 2021.5 god. comment_311289 Pa ima video gdje govori TUCHEL werneru da ide desno. 15 minuta igras lijevo a trebas desno. Prijavi
13. mart 2021.5 god. comment_311309 Bio je jedan kadar na meču samom, kada je fokus bio na Tuchela i dere se na Wernera, znam jer je na njemačkom bilo i sve sam razumio :D/ Prijavi
13. mart 2021.5 god. comment_311364 https://twitter.com/WilliamHill/status/1370742062128238597?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1370742062128238597%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url= Prijavi
13. mart 2021.5 god. comment_311365 Ne može mu se ništa zamjeriti, odličan početak. Vjerujem kako ga zabrinjava napadački segment igre i forma naših napadača. 13 golova u 12 utakmica je zaista siromašno. Prijavi
13. mart 2021.5 god. comment_311366 Strasan rekord Scolarija, mnogo impresivniji od ovog Tuchelovog radi golova datih, ali i cinjenica da je vec polovinom sezone letio s klupe. Vidjecemo, Tuchel je zategao odbranu i to jako dobro, no njegovom prethodniku se najvise zamjerala losa, bezidejna, nepovezana igra u napadu i stvaranje veoma malog broja sansi. I tu se ne vidi neki pomak zasad. Vidjet cemo nakon odradjenih priprema kako ce dogodine to izgledati. Prijavi
13. mart 2021.5 god. comment_311377 Jeste impresivniji, ali rekao bih da je Scolari imao nešto bolji kadar u odnosu na konkurente i još važnije imao je pripreme, dok je Tuchel iz aviona pravo na prvu utakmicu. Prijavi
13. mart 2021.5 god. comment_311379 Ne ide mu na ruku forma igrača kao niti Lampardu što nije išlo. Realno ja nezz koji naš ofenzivni igrač ima dobru formu ove sezone, svi su vrlo prosječni, a većina i ispod prosjeka. Pulisic i Ziyech su u Championship formi, Werner je Morata ove sezone, a Tammy je championship igrač svakako. Giroud odrađuje svoj dio ali ne može biti glavna karika, CHO je solidan ali ništa spektakularno. Mount je definitivno najbolji ove sezone ali ne može sam vući, danas je bio dosta loš ali naravno da se i njemu mora dogoditi nešto lošija utakmica. Kai je zadnje dvije utakmice najbolji ali nema raspoloženih suigrača, i bio je ozlijeđen tako da od njega do kraja sezone očekujemo najvišeDa smo imali još nekog igrača u formi ove sezone bili bi 2. bez problema nekih. Ovako smo još u super poziciji s obzirom kako neki igraju Prijavi
13. mart 2021.5 god. comment_311385 Kiksali smo, ne mozemo biti zadovoljni, jer ako cemo iskreno morali smo pobjediti danas. Ali, ne smeta mi previse, opet je to dobro, valjda se i rezultati rivala poklope, pa da ne bude bas veliki kiks. Everton izgubio, sto je dobro. E danas mi je nesto opasno zasmetalo kod Tuchela, strasno me nervirao. Odoija je vadio na poluvremenu, vadio ga iz igre nakon sto je usao kao zamjena i sl, glumio je autoritet neki na njemu, na dijetu iz akademije. A danas, nakon onako jadne, smijesne, bezobrazno lose, katastrofalne partije Pulisica i Ziyecha, on ih pocasti sa 70 minuta. Sramota. Ako je vadio Odoija na poluvremenu, za puno puno bolje partije, nego sto su ona dva debila pruzila, onda je njih danas trebao vec u 20-oj minuti izbaciti. Isto tako, gledao bih da im vise ne pruzim priliku za igru, mozda samo u kupu. Bolje ih odstraniti iz ekipe, prodati na ljeto, nego da ovako bezobrazno se ponasaju na terenu. Uredu je ispasti iz forme, to svako moze, ali da nista ne rade na terenu, da se ponasaju kao da su natjerani na igru, e pa ne moze jarani. Mrs. Prijavi
15. mart 2021.5 god. comment_311421 Baš se slabo sjećam vremena pod Scolarijem a pogotovo ovako dobrog rekorda, više mi je u sjećanju kao neki prosječan period kluba Prijavi
17. mart 2021.5 god. comment_311542 https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1372305087721259016?s=20 Mene je kupio ovaj trener već sada. Odavno se nije desilo da, koga god dobijemo (osim možda Bayerna) imamo 50-50 šanse. Dalje, svakom igraču je našao ulogu u timu gdje se on osjeća komforno. Ne zavisimo od jednog igrača : mislili smo da će izostanak Silve biti ozbiljan udarac za našu odbranu , dođe Danac i bude maestralan. U najvažnijoj utakmici dosadašnjeg dijela sezone ne može računati na prva dva izbora u poziciji centralnog štopera. Nema veze, postavi taktiku da se to ne primjeti. Kanteu ograničio minutažu, igra samo kad je potreban na terenu , rezultat dobili smo Kantea iz najboljih dana. Na kraju bih još samo spomenuo jedinstvo i slogu. Odavno nisam vidio da igrači ovako "ginu" jedan za drugoga. Možemo samo zamisliti šta će biti kada i ofanzivci proigraju. uhhh Svaka čast još jednom gospodine, ovo večeras je tvoja pobjeda. Uživaj. Prijavi
17. mart 2021.5 god. comment_311546 THOMAS TUCHEL <3 NISAM ZABORAVIO KAD STE MI IZBRISALI TEME Prijavi
17. mart 2021.5 god. comment_311547 Ma da, ovaj baš zna šta radi, sistem, organizacija, postavka mečeva, jednostavno to je na pravom nivou. Ko bi rekao da će ustabiliti tim u tako kratkom vremenu, ogroman upgrade u odnosu na Lamparda. Prijavi
17. mart 2021.5 god. comment_311558 Za sad cista 10-tka. Poziciono i strateski mi igramo vrhunski. Apsolutno kontrolisemo utakmicu protiv svakog protivnika i to je glavni razlog zasto protivnici jedva i stvaraju prilike za gol a kamoli jos i da ih postignu. Tuchel je izuzetno takticki potkovan trener, jos uvijek mlad i zeljan dokazivanja. To ocito prenosi i na igrace. Sve pohvale. Moram priznati teska srca, ali bojim se da je Lampard ostao da bi minod ove iste ekipe Atletica ispali. Prijavi
17. mart 2021.5 god. Autor comment_311596 Jedino sto zamjeram su izmjene, nemaju nikakve logike. Uglavnom sitnica, ali za ostalo, svaka cast. Prijavi
18. mart 2021.5 god. comment_311613 IN TUCHEL WE TRUST mora to još bolje, puno bolje, jer može..svi mi znamo da može za sada, i više nego zadovoljan, neočekivano brzo su uvedene određene promjene, kome krivo kome pravo al rezultati su tu, i preostaje jedino šutjeti, uživati i poželjeti sreću u daljnjem radu na putu do trofeja..možda već i ove godine, tko zna...uglavnom sretno!!! usput pozdrav za Franka, neka slavi i on i slobodno bude sretan i ponosan na svoju ogromnu ostavštinu i zasluge za ovakvu ekipu a samim time i ovu pobjedu..gledam onog jamesa sinoć, i srce mi puca od sreće, igračina!!! sretno još jednom svima, i hvala za ovu divnu stamfordsku noć eh, kad se samo sjetim...ko zna znat će https://www.youtube.com/watch?v=I3pLHBhFRfQ AJJJJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Prijavi
18. mart 2021.5 god. comment_311614 IN TUCHEL WE TRUST mora to još bolje, puno bolje, jer može..svi mi znamo da može za sada, i više nego zadovoljan, neočekivano brzo su uvedene određene promjene, kome krivo kome pravo al rezultati su tu, i preostaje jedino šutjeti, uživati i poželjeti sreću u daljnjem radu na putu do trofeja..možda već i ove godine, tko zna...uglavnom sretno!!! usput pozdrav za Franka, neka slavi i on i slobodno bude sretan i ponosan na svoju ogromnu ostavštinu i zasluge za ovakvu ekipu a samim time i ovu pobjedu..gledam onog jamesa sinoć, i srce mi puca od sreće, igračina!!! sretno još jednom svima, i hvala za ovu divnu stamfordsku noć eh, kad se samo sjetim...ko zna znat će https://www.youtube.com/watch?v=I3pLHBhFRfQ AJJJJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Vajzijevo je zaduženje da kaci Miroslava ovde, al oprostićemo ti :D Prijavi
18. mart 2021.5 god. comment_311616 Vajzijevo je zaduženje da kaci Miroslava ovde, al oprostićemo ti :D hahhahah uskačem iz drugog plana ;) bitno da se njega kači, a tko kači..lako za to :D Prijavi
18. mart 2021.5 god. comment_311645 Jedna od stvari koja mi se sviđa je upravo ta što je od domaćeg terena odmah napravio jebenu tvrđavu, kao što je prije bilo, nema zajebancije kada se na Stamford dođe. Još samo da ima navijača... Prijavi
18. mart 2021.5 god. comment_311694 Tuhelu ide na ruku to sto u timu nema ni z od zvezdi i sto se vidi da slusaju, da ga postuju i ono sto je bitno jako su koncentrisani. Taj aspekt igre je po meni najveci bum. Ono sto mu ne ide na ruku su nedostaka kreacije u zavrsnoj trecini od 3 "napadaca". I to i jeste razlig sto cesto Havertza gura bas napred jer je jedini igrac koji moze da primi igru na sebe i podeli vise key passes. Da bi uradili nesto vise moraju i Pulisic i Verner da udju u nekakvu formu. Ako se to ne desi, 1/4 finala ce biti kraj. I ono sto je jos bitniji, na kraju sezone moze tacno da definise sta nam konkretno treba i sa jednim ili 2 takva igraca ovaj tim vžce biti za klasu jaci. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.