Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thomas Tuchel (2021-2022, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 79,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• WIsey ne voli Tuchela i sta god da uradi naci ce nacin da ga kritizira. Bukvalno ne vrijedi trositi rijeci i vrijeme raspravljajuci se sa Wiseyem vise.  Ni malo ali ni malo nije realan. Ne t

• Danas je tokom utakmice bio malo dalje od trenerske klupe i odmah se vidi mali napredak. Vjerujem da bi bilo jos bolje kad bi ga jos malo udaljili npr. 500 kilometara koliko ima do Njemacke.

• Mi Everton ne mozemo pobijediti kamoli Real, mada svasta je moguce. Daj odmah Nagelsmanna pa da bude osveta sa obe strane.

Objavljene slike

Tuchel zaskuzeno pokupio nagradu, strasan trener. Mislim da smo najdominantnija ekipa trenutno, jos ako nam napad procepi, ne bojim se nijednog protivnika, protiv svih ocekujem pobjede.

Bas me podsjecaju na prvi Mourinhov mandat, kada smo tako jaki bili, da nas niko nije mogao zaustavit. Sada smo ponovo na taj nacin jaki.

Hvala Tuchelu.

Haha al me popisa.

Ma ovo danas je cudno sve bilo. Da smo sa devet igraca igrali svih 90 minuta(u oravoj formi), nebi primili 5 golova. Danas kao da nije Chelsea igrao.

Uvjek nas pauza sjebe, uvjek slijedi kiks nakon sto trener dobije nagradu, smijesno zvuci ali tako je.

Ne vrijedi pljuvati ni ekipu ni trenera. Prvi je kiks, nazalost ne samo kiks vec ogromna sramota, ali da vidimo protiv Porta, da li je to bio samo los i cudan dan ili ulazimo lagano u krizu i sa Tuchelom, jer i utakmica protiv Shefilda u Fa cupu je bila katastrofalna.
  • Autor

Sve je njegova krivica. Protiv WBA poceti sa 5 defanzivaca, pa nastaviti i ukidati napadackog igraca da bi nastavio igrati sa istim brojem defanzivaca protiv ekipe koja ispada iz lige. Lik je presmijesan za izmjene i tu nema price tokom citave price njegove.

Lik je dobar trener ako treba da se nesto radi protiv jacih ekipa, mozda ce nam to pomoci protiv bayerna, reala i takvih ekipa. Vidjet cemo kako ide protiv glupe ekipe kao Porto.

Ovo je ocajno sta radi sa izmjenama, znaci lik mijenja nebitne pozicije, umjesto da popravlja napad koji protiv WBA je bio potreban i na kraju ostavio jednog igraca ofanzivnog kako treba.

Pa nista cudno kad si bacio karte u napad a imas jos igraca manje.

Da silva ne dobi crveni sumnjam da bi kiksali i sad bi se druga prica vrtila.

Tusko je odmarao pojedine igrace za porto jer mu je haman bitnija ta utakmica. U srijedu cemo vidjet sta ce uradit ak tu kiksa onda pocinju problemi.
Mislim da se desilo ono o čemu sam govorio prije par dana i onog čega me bilo strah pred utakmicu sa WBA, jednostavno fokus je već bio na Portu, glavama smo već bili na utakmici protiv Porta, dok je utakmica protiv WBA shvaćena kao "jebeš WBA to ćemo lako". To nam se osvetilo, zaboravili smo da igramo u Premiershipu gdje se bodovi ne pišu unapred, izgubili smo utakmicu koja nam je bila od ogromnog značaja za TOP 4, dovest cemo sebe u situaciju da se vadimo npr. protiv Citya.

Nula koncentracije, nula ideje, hladan tuš, hocemo li se oporaviti vidjet cemo.
Puno bolje igramo protiv jačih ekipa. Pobijedili smo Liverpool, Everton i Tottenham. Bodove smo gubili protiv WBA, Leedsa, Southamptona i Wolverhamptona bez Jimeneza. Sigurno je stvar koncentracije i vjerujem da je nakon svega ovoga Tuchel shvatio gdje je došao. Prošli posao mu je bio u PSG gdje je mogao na 30% da dobije 2/3 ekipa.
Sa lampsom smo dibijali slabije a sad kontra....
Generalno ovaj tim zavisi od dobrog treninga i fokusa i kad ga nema cao ragazi. On mora ovom timu fokus sve vreme a to nisu igraci koji su dosad jurili trofeje i bili sampioni vec to mogu da budu u buducnosti!
Ja se nadam da im je jebo sve po spisku i da ce to imati pozitivan efekat. Nuzno je da imamo igraca kiji potezom resava sve.
I jos jednom da ponovim neposgojeci zuti jer nije bilo intencije lopovluk.

Izmene pametne na mestu, na vreme je izvukao Wernera i Kaia, cak je i Mount dobio mali predah, a kad je Kante usao postali smo dosta povezaniji, Emerson je usao cisto reda radi da malo uzme vremena. Neugodan je bio Porto, ali dobro je priveo utakmicu kraju.

Kakav kukavički fudbal i izmjene.

po meni je greska sto je ubacivao zirua i pulu mjesto havertza i wernera.

Kante ke trebao upast umjesto jednog ofanzivca da preuzmemo inicijativu u sredini jer si jorg i kova, pogotovo kova zakazali kao nikad otkako je tuchel trener.

Porto je pokazao muda al su ih nasi nadmudrili u 2 poteza.

Sve u svemu, protiv reala ce nam trebat veznjaci u formi inace ce nas luka i kroos pojest

Kakav kukavički fudbal i izmjene.

Treba i Porto pohvaliti, kada su počeli sa presingom, kontao sam prvih pola sata i padaju, onda sam kontaju padaju oko 60og minuta. Međutim odigrali su jako dobro i čitavu utakmicu nam nisu dali da organizujemo nešto iz zadnje linije. Pritisnu Christensena i Jorginha i odmah nastane haos i moraju ići duge lopte.

Tuchel također oprezan nakon onog debakla u subotu

Ja ni ne očekujem neku posebnu igru, tek sljedeće sezone nakon normalnih priprema. Tuchel nastavlja gdje je Lampard stao, podigao je psihički igrače i promjenom formacije malo učvrstio obranu i vratio neke igrače u život (što je kratkoročno dobro, a dugoročno je upitno), za više od toga nema vremena. Osim toga činjenica je (koja je mučila i Lamparda) da niti jedan ofenzivni igrač osim Mount nije u formi. Tako da tek iduće sezone možemo očekivati pomak u igri + da se raščisti tko je tek u lošoj formi ili mu treba vremena za adaptaciju a tko je flopp

Više bih volio zbog Silve da osvojimo. Provedeš tolike godine u PSGu, kojem je primarni cilj osvajanje lige prvaka i ne uspiješ u toj namjeri.

Bila bi to dobra priča ako bi uspjeli osvojiti trofej u njegovoj prvoj sezoni sa Plavcima.

Do sada u 81 dan proveden u klubu uspio je pobijediti:
Jose Mourinha
Jurgrna Klopa
Carla Ancelotia
Diega Simeonea 2x
Pepa Gouardiolu

I to bez primljenog gola, meni dovoljno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.