14. maj 2021.5 god. comment_314730 Thomas Tuchel: "Mi smo Chelsea. Treba nam pobjeda i osvajanje naslova. Kad osvojim trofej, sretan sam 2 do 3 dana, a onda postoji glad za još." Tako je sefeee. Izvedi nas na ispravan put. Prijavi
15. maj 2021.5 god. comment_314844 Sefe napadni nekad od pocetka ne moras cekati da protivnici povedu. Prijavi
15. maj 2021.5 god. comment_314845 Pogrijesio sa odabirom igrača, hoće da usreći sve igrače.To ga je i koštalo Prijavi
15. maj 2021.5 god. comment_314853 Ovo je bila toliko bitna utakmica, a opet najnebitnija do kraja sezone. Nije on majstor za gubljenje finala. Mi smo klub koji to redovno radi. Treba naći statistiku ima li iko više od nas izgubljenih finala u 21. stoljeću. Community Shield smo npr. igrali 5 puta u zadnjih 11 godina i svaki izgubili. Šta je moja zamjerka za danas? Ne možeš postaviti nešto nalik na bunker i onda odjednom ubaciti 5 novih igrača koji ne znaju ni šta trebaju da rade na terenu. Trebao je ranije početi mijenjati, a ne čekati da primimo gol. Prijavi
15. maj 2021.5 god. comment_314889 Trebao je krenuti u napad cim je Evans izašao. Fofana ima karton plus su im bekovi ofanzivni tako da bi sigurno bilo prostora. Izbaciti ona dva idiota Alonsa i Ziyecha i krenuti po trofej jebeni. Prijavi
16. maj 2021.5 god. comment_314911 Sad na kraju kad izgubimo oba finala i ispusti o top4, pa bude from hero to zero. Bome gadan je nogometni posao, prije tjedan dana bio je heroj, a sad o svega 3 utakmice ovisi oćemo li ga svi proglašavat najboljim trenerom na svijetu ili će ga svi živi pljucat a lako moguće i da će popit otkaz. Prijavi
16. maj 2021.5 god. comment_314914 Pa svo vrijeme je klub bio na granici, nije to bila nikakva dominacija iako se voli preuveličavati, a sad na koju stranu će prevagnuti pitanje je. Vaganje između četvrtog i petog mjesta, nokaut faze u kupovima, ništa to nije sigurno. Međutim, teško mu je zamjeriti mnogo, sumnjam da bi iko više od njega izvukao iz ove situacije. Prijavi
16. maj 2021.5 god. comment_314916 Slažem se sa kerom, ovo nam je bukvalno maksimum ove sezone bio, računajući od onog momenta kada je došao Tuchel. Da dođemo do dva finala i da budemo u top 4 Mislim i da mu je uprava kao jedini zadatak i prioritet postavila top4, ne vjerujem da su se nešto previše nadali da ćemo dogurati do finala lš Prijavi
16. maj 2021.5 god. comment_314919 Upravo, a ja bih mu dao šansu i da ne budemo u top 4 i da izgubimo finale. Treba uzeti u obzir da je to što smo u kupu i u LP došli do finala sigurno imalo uticaj na lošije rezultate u ligi. Prijavi
16. maj 2021.5 god. comment_314920 Sudijske odluke tj greske su uticale na rezultat jucer, ali opet najvise krivim Tuchela za poraz. Alonso u prvoj u finalu? Kepa? Pulisic i Havertz na klupi? Prijavi
16. maj 2021.5 god. comment_314925 Sudijske odluke tj greske su uticale na rezultat jucer, ali opet najvise krivim Tuchela za poraz. Alonso u prvoj u finalu? Kepa? Pulisic i Havertz na klupi? Vjerovatno planira ostati do kraja ugovora u Chelziju, ili eventualno da dobije produzenje. Zato su Alonso i Kepa igrali. Prijavi
16. maj 2021.5 god. comment_314931 Ako izborimo top 4 bice uspjeh. Ako osvojimo ligu sampiona bice jedan od najboljih trenera Chelsea u historiji. Ako ispadnemo iz top 4 i ne osvojimo lš bice neuspjeh iako je preuzeo ekipu na 9. mjestu u pola sezone. Sve smo imali( Fa kup) i i dalje imamo u svojim rukama. Prijavi
16. maj 2021.5 god. comment_314933 Ako izborimo top 4 bice uspjeh. Ako osvojimo ligu sampiona bice jedan od najboljih trenera Chelsea u historiji. Ako ispadnemo iz top 4 i ne osvojimo lš bice neuspjeh iako je preuzeo ekipu na 9. mjestu u pola sezone. Sve smo imali( Fa kup) i i dalje imamo u svojim rukama. Jebi ga sad :D Ne bi bio ni u top 3 najbolja(uspješnija) trenera u istoriji ali svakako bi bio heroj. Realan je bio poslije utakmice, dobar osvrt i analizu je imao. To mi se sviđa kod njega uvijek je realan poslije tekme i vidi šta ne valja. Samo još da ne čeka zadnjih 15 minuta da krene u realizaciju nečeg novog. Prijavi
16. maj 2021.5 god. comment_314934 Pa zbog lige sampiona ce biti sigurno. Kao i Di Mateo, to ne izbrisa niko nikad kakvi god da su strucnjaci uopsteno, osvajanje lige sampiona je sigurno najveci uspjeh ovog kluba. Prijavi
16. maj 2021.5 god. comment_314949 Svi treneri Chelsea koji su usvojili FA cup u prethodnih 15-ak godina su dobijali otkaze ubrzo nakon osvojenih trofeja (Conte, Di Mateo, Ancelotti (jedini izgurao narednu sezonu), Hiddink, Mourinho), tako da je ovo dobar znak. :P Prijavi
16. maj 2021.5 god. comment_314952 Sve je ulozio u uspjeh ove sezone. Pitanje je da li je u stanju izgraditi sampionski tim i igru kojom ce dogodine napasti titulu Premiershipa. Siguran sam da nece dobiti otkaz i da ce dobiti tu priliku, pa cemo vidjeti. Prijavi
16. maj 2021.5 god. comment_314982 Sve je ulozio u uspjeh ove sezone. Pitanje je da li je u stanju izgraditi sampionski tim i igru kojom ce dogodine napasti titulu Premiershipa. Siguran sam da nece dobiti otkaz i da ce dobiti tu priliku, pa cemo vidjeti. Mislim da si upravu. Trenutno je bitan samo rezultat i moguce je da zato Tuchel ne odstupa od ove formacije jer se pokazala rezultatski dobro. Sad nakon par kikseva mozda nije ni pametno nesto mijenjati jer nemamo prostora za jos jedan kiks. Ocekujem iducu sezonu da se vratimo na 4 nazad, previse imamo napadackog potencijala da igramo sa 5 nazad. Vidjet cemo ali misljenja sam da ni Tuchel trenutno nije spreman preuzeti toliki rizik i promjeniti formaciju u ovom dijelu sezone. Prijavi
16. maj 2021.5 god. comment_314983 Samo bih volio da ga podrže u odlukama kada je ekipa u pitanju, neka proda koga želi, neka dovede koga želi i to je to, da vidimo šta imamo. Ono što dobro radi je rotacija, to je veoma bitno te je to i jedan od razloga zašto City osvaja titule. Uvijek imaju širok roster i dosta dobrih igrača za svakoga imaju validnu zamijenu i Pep ih rotira mnogo, jeste da to jebe na fantaziju ali je zato od ogromnog značaja u stvarnosti. Tuchel također može to sve solidno izbalansirati, bitno je da se stvori taj timski duh i širina. Ne situacija kao u Lpoolu da imaš 11 standardnih pa da ti se Mane ljuti ko dijete kad ne starta utakmicu jer je u kurčevoj formi čitavu sezonu. Šta sad trebao bi bolji od tebe da sjedi na klupi dok si ti kurčina na terenu... Prijavi
18. maj 2021.5 god. comment_315147 Čestitke na osigurnom top4, cilj za ovu sezonu ispunjen. Sad se u miru posvetiti finalu. Prijavi
18. maj 2021.5 god. comment_315148 Pa nismo jos osigurali, moramo i zadnju pobijediti, ako bi Lester pobijedio. Prijavi
18. maj 2021.5 god. comment_315150 Sjetimo se kako su nas lagano pod Lampardom izvrtili Leicester, City i Arsenal. Evo sad pod Tuchelom na stranu rezultati i sve u 5 utakmica sa tim ekipama u svih 5 smo bili bolji. Prijavi
18. maj 2021.5 god. comment_315179 Samo bih isključio Arsenal iz toga. I tada su nas slučajno pobijedili. Prijavi
19. maj 2021.5 god. comment_315208 Pa nismo jos osigurali, moramo i zadnju pobijediti, ako bi Lester pobijedio. Istina, nisam iša zatim da Liverpool ima utakmicu manje Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.