Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thomas Tuchel (2021-2022, trener)

Istaknuti odgovori

18 hours ago, Igi said:

image.png.9c3f3f3d2c37d3b4abc2d6c9bc190b60.png

Od ovoga do 'ok je,mozemo se  fokusiramo na konferenciju' 💀

Dugo mi necemo imati ovakvog trenera opet. U derbijima nismo skidali gace, jebale su ga najvise povrede dzejmsa i cilia koji su mu bili temelji njegovog fudbala.

Al hajd bit ce bolje

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 79,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• WIsey ne voli Tuchela i sta god da uradi naci ce nacin da ga kritizira. Bukvalno ne vrijedi trositi rijeci i vrijeme raspravljajuci se sa Wiseyem vise.  Ni malo ali ni malo nije realan. Ne t

• Danas je tokom utakmice bio malo dalje od trenerske klupe i odmah se vidi mali napredak. Vjerujem da bi bilo jos bolje kad bi ga jos malo udaljili npr. 500 kilometara koliko ima do Njemacke.

• Mi Everton ne mozemo pobijediti kamoli Real, mada svasta je moguce. Daj odmah Nagelsmanna pa da bude osveta sa obe strane.

Objavljene slike

• 1 mjesec kasnije...

Iznenadilo me što je preuzeo Englesku ali eto... možda na kraju ispadne i dobra kombinacija, jel oni stvarno imaju individualni kvalitet a izbor trenera im je bio manje više šarolik, sećam se da ih je vodio i Kapelo, Hodzson, SG Eriksen..

Uvek sam nekako zamišljao da će Murinjo preuzeti njihovu englesku repku i da će napraviti totalni cirkus i sa medijima i nešto ostvariti a on na kraju ode u Romu, sad Fener...

Nikad nisam mislio da ce Jose preuzeti Englesku reprezentaciju uvijek sam mislio da ce Portugal preuzeti i ne bih se ni najmanje iznenadio da se to i desi.

Možda iz današnje perspektive djeluju čudno izbori koji su trenirali Zlatnu generaciju, ali u tom trenutku to nije bilo toliko nenormalno.

Eriksson je došao na klupu nakon što je osvojio Serie A sa Laziom i uz to europski trofej i još nekih kupova u Italiji. McClaren je stigao nakon što je sa Middlesbroughom igrao finale Kupa UEFA, a nakon posla u reprezentaciji je osvojio ligu sa Twenteom. Capello je došao nakon osvojene lige sa Realom, a prethodno je sa Juventusom uzimao lige (koje je liga uzela njima), prije toga u Romi uspješan i ranije još čitava decenija uspjeha.

Sada uvrstite u formule trenere koji su slične uspjehe ostvarili u današnje vrijeme i vidjet ćete da su to treneri koji se uvijek povezuju sa najjačim klubovima i reprezentacijama. Ali ispostavilo se da su svi flopnuli na klupi Engleske, kao što mnogi i flopaju kad zauzmu najizazovnije fotelje.

Mourinho ne može preuzeti Englesku jer je u ratu sa medijima. Za Portugal je kao stvoren.

• 2 mjeseca kasnije...
  • 5 mjeseci kasnije...

Meni lično mnogo draža njihova generacija sa Lampardom i Dzerardom ali ajde sad....

Nekako mi se čini da su Francuska i Španija nalazile neko "srednje" rešenje, kada su osvajali nisu im treneri bili vruhunski ali nisu ni bili ranga Sautgejta, što se pokazalo uz dobre igrače kao dovoljno za neki uspeh

• 5 mjeseci kasnije...

Thomas Tuchel o problemima u Chelseaju:"Ja sam navijač Chelseaja i volim klub, ali Chelsea kojeg sam poznavao više ne postoji. Korijenski problem leži dublje u menadžmentu nego u trenerskom odjelu.

Ljudi na vrhu žele biti uključeni u trenerske odluke, i previše su fiksirani na potpisivanje djece sa potencijalom. Ne možeš tako pobijediti - možeš se samo nadati budućnosti, koja dovodi do nedosljednih rezultata.

Ako žele pobijediti i vratiti Chelsea tamo gdje je bio prije, moraju početi vrbovati kvalitetne, iskusne igrače i miješati ih sa mladim talentima. Radi se o ravnoteži, ne o količini.

Potreban im je i iskusniji trener koji može da zadobije poštovanje u svlačionici. Mladi treneri su dobri, ali upravljanje mladim igračima zahtijeva iskusnog menadžera uz iskusne igrače u sastavu.

Nadam se da će shvatiti svoje greške i početi ih popravljati čim idućeg ljetnog transfera. 

• 2 mjeseca kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.