19. mart 2021.5 god. comment_311706 Nije problem imati superstara u ekipi, problem je kako se on/oni ponašaju. Imao je onaj Chelsea superstarova pa su opet gazili i ginuli za klub. Prijavi
19. mart 2021.5 god. comment_311746 Ono su bili pravi superstarovi, danas su ovo obicni glumci i primadone, influenseri ili kako vec. Nasi raniji igraci su ratove zaustavljali, a ovi danas... Tuchel, majstore kupio si me. Definitivno. Za tako kratko vrijeme, je od nas napravio bas ono sto je obeco, da niko ne zeli s nama igrati. Prejaki smo postali. Atletico 2x, Everton, Liverpool, United, Totenham, Leeds, protiv ovih smo igrali i ne da nam nisu zabili gola, vec nisu 3 postene sanse nam napravili svi zajedno. Strasno. Tako smo dominantni, tako su svi igraci preporodjeni, da uz ovo silno rotiranje, mi ne gubimo na kvaliteti, dakle sistem jarane. Tu je trener sto zna sta radi, a uz ovako talentovane igrace, samo nebo je granica. Atletico igra negativan fudbal, ali su kvalitetni. Mi smo ucinili da izgledaju kao ekipa iz Championshipa, nije mala stvar. Samo naprijed i uz malo srece, da dignemo klempu 😉 Prijavi
21. mart 2021.5 god. comment_311766 Polako, sezona se tek zakuvala, ne treba se previše uzdići. Raduje me što imamo dovoljno vremena za napredak i raduje me dobar raspored, lijep balans protivnika, također nemamo puno problema sa povredama. Kada bi našli efikasniju formulu u napadu digli bi ekipu za još jedan nivo. Prijavi
21. mart 2021.5 god. comment_311811 Sarri, Conte ili Tuchel? Ko je veci ziheras? Kako mislis? Prijavi
22. mart 2021.5 god. comment_311822 Lampard nam je prošle sezone proširio igrački kadar za 5 igrača tako što je od igrača na posudbi napravio upotrebljive igrače za prvi tim. Uprava nam je između dvije sezone proširila igrački kadar za 5 igrača tako što je dovela 5 novih igrača za prvi tim. Tuchel nam je ove sezone proširio igrački kadar za 5 igrača tako što je od igrača koje smo otpisali napravio korisne igrače za prvi tim. Svako je na svoj način doprinio. Prijavi
28. mart 2021.5 god. comment_311901 Šef u konkurenciji za menadžera mjeseca ! Mislim da bi mogao uzeti to lagano, jebene je rekorde postavio Prijavi
28. mart 2021.5 god. comment_311904 Pa dobio je juce ja mislim nagradu? Gledao sam anime po čitav dan tako da jebi ga, kasnim :D Mada evo ne vidim ipak negdje da je dobio nagradu, zajebo si se ti, meščini :D Prijavi
28. mart 2021.5 god. comment_311905 Haman da jesam, i ja sam juce rostiljo citav dan, malo me haman ufatilo pa poceo halucinirat :D Prijavi
28. mart 2021.5 god. Autor comment_311909 hahaha svi rostiljali i cugali jucer :D I ja sam se fino napio i najeo. Prijavi
29. mart 2021.5 god. comment_311929 hahaha svi rostiljali i cugali jucer :D I ja sam se fino napio i najeo. Ja sam čak i guzio Prijavi
2. april 2021.5 god. comment_312120 Sad sam mu slusao press, odusevljen sam kakav je odgovor dao u vezi sa Vernerom. Prijavi
3. april 2021.5 god. comment_312131 Tuchel zaskuzeno pokupio nagradu, strasan trener. Mislim da smo najdominantnija ekipa trenutno, jos ako nam napad procepi, ne bojim se nijednog protivnika, protiv svih ocekujem pobjede. Bas me podsjecaju na prvi Mourinhov mandat, kada smo tako jaki bili, da nas niko nije mogao zaustavit. Sada smo ponovo na taj nacin jaki. Hvala Tuchelu. Prijavi
3. april 2021.5 god. comment_312158 Tuchel zaskuzeno pokupio nagradu, strasan trener. Mislim da smo najdominantnija ekipa trenutno, jos ako nam napad procepi, ne bojim se nijednog protivnika, protiv svih ocekujem pobjede. Bas me podsjecaju na prvi Mourinhov mandat, kada smo tako jaki bili, da nas niko nije mogao zaustavit. Sada smo ponovo na taj nacin jaki. Hvala Tuchelu. This didn't age well. Prijavi
3. april 2021.5 god. comment_312162 Daleko najgora utakmica od njegovog dolaska. Prvi put smo nekom dozvolili malo više toga i iskoristili su sve. Ništa nije funkcionisalo. Nadam se da se ovo neće ponavljati i da je ova utakmica samo incident. Samo me jedna stvar zanima. Kakva je ovo bila izmjena na poluvremenu? Pa ono nema nikakvog smisla. Ofanzivnije izmjene je pravio Big Sam.. Prijavi
3. april 2021.5 god. comment_312175 Sad mi je jasno sto ne smije da se otvori, sa onim konjima u odbrani stalno bi primali 3-4 gola kao kod Lamparda. Alonso koji za svaku dobru stvar u napadu 3 puta ostavi pustinju iza sebe u odbrani, ispadne ko najveći debil, i ne može stići bukvalno nikoga. Zouma koji opet pokazuje crnački maloumnizam, te naravno Rudiger koji je malouman uvijek. Još kad Jorginho počne sa asistencijama... Izjava: " After the red card, we could cop with situation, I don't know why..." Najebi im se mrtvih majki Naravno spominje i maloumne greške, koje su prethodile golovima u prvom poluvremenu Prijavi
3. april 2021.5 god. comment_312178 Samo me jedna stvar zanima. Kakva je ovo bila izmjena na poluvremenu? Pa ono nema nikakvog smisla. Ofanzivnije izmjene je pravio Big Sam.. Izmjena sve govori o filozofiji i shvatanju igre Tuchela. Barem otkako je u Celziju, ne pricam o proslim avanturama. Zamaskirane su mnoge stvari dosad rezultatima, ali posto je ovo prvi kiks (?), ili bolje reci blamaza, pusticemo da vidimo dalje. kune zaboravljas da je vecina tih igraca bila u outu i gotovo pa odstranjena, ozivjeli su tek sa novim trenerom Prijavi
3. april 2021.5 god. comment_312187 Imaš 3-4 igrača koji su odigrali poluvrijeme tako da se sami presvuku i ostanu u svlačionici (svi su ili veznjaci ili odbrambeni igrači) i on vadi Pulišića i ubacuje Mounta i na to troši drugu izmjenu, a ostaje mu još jedna. Rezultat toga je da smo pokušavali igrati napadački sa 9 igrača u polju, a kako je nedostajalo ofanzivnih igrača na poziciji lijevog krila se često nalazio Zouma, a Alonso je bio primoran da dribla igrače. Ni prvo ni drugo nije valjalo i tako smo samo gubili i odbranu i napad. Prijavi
3. april 2021.5 god. comment_312194 Mogao je samo izbaciti Alonsa i ubaciti Chillya te ići sa 4 nazad, neka Reece ide na krilo. Ali dobro, hoće da smo koliko toliko sigurni sa tri stopera, imamo ako ništa 1:0 Nakon što smo im poklonili dva gola u 4 minuta na poluvremenu izlazi Pulišić, može li samo da kaže šta je on pokušao tom izmjenom, čisto da nas prosvijetli Prijavi
3. april 2021.5 god. comment_312208 Promasio je selekciju igraca totalno. Medjutim, nije toliko kriv za selekciju koliko je kriv za izmjene kasnije. Izabrao je igrace koji su odmorniji, koji su odigrali manje ili nikako utakmica za reprezentaciju, apsolutno je birao onako kako bi i mi mozda birali, osim Alonsa(mada je i Chilwel igrao za repku dok je ovaj odmarao). Jebat ga, mozda je dobro sto se ovo desilo da nas malo razdrma, bolje deff nego da smo danas pobjedili ali da se slicno nesto desilo protiv Porta. Vidjet cemo ali nadam se da je makar svjestan sta se danas desilo i da ce poduzeti sve sto je u njegovoj moci da vec iducu utakmicu budemo 200% bolji. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.