11. februar 2021.5 god. comment_309784 1 sut na gol protiv Barnslija, zadnjih 15 minuta bunker na kojem bi mu i veliki Jose pozavidio. Al pisem plus da je konacno maknuo ono sranje od formacije. Prijavi
11. februar 2021.5 god. comment_309786 ... i plus sto je pri rezultatu 1 0 u vatru gurnuo Anjorina, svaka cast. Prijavi
11. februar 2021.5 god. Autor comment_309787 Maknuo na poluvremenu, jer je morao. Vratit ce on to opet vec iduci mec. Prijavi
11. februar 2021.5 god. comment_309790 ... i plus sto je pri rezultatu 1 0 u vatru gurnuo Anjorina, svaka cast. Da, to ako bas onako spustimo kriterije. Jer u tom trenutku je trebalo biti 3 gola razlike i da udje jos neki momak s klupe. Prijavi
12. februar 2021.5 god. comment_309794 Losa tekma, najlosija otkako nas je preuzeo. Moze bit da se i nasi manekeni opuste, sto vele, jebat ih, drugoligasi, gazimo to laganini, kad ono qrcina. Mislim da se sinoc moglo vidjet zasto kova i jorg igraju u prvih 11. Nisu svjetske klase al s njima nam je veza najstabilnija. Ja ako se dobro sjecam i lampard je igrao sa njima najbolji fudbal pa poslije povratka kantea poceo eksperimentisat i vidi se gdje je zavrsio. No moram pohvalit ekipu barnsleya. 90 minuta trke i borbe, da su talenti, razvalili bi nas. Onako kad bi se nasi borili Bog zna gdje bi nam kraj bio. Prijavi
12. februar 2021.5 god. comment_309805 Losa, sramotna partija sinoc protiv drugoligasa. Samo se nadam da ce uticati na rligrace, pa da vise ovo ne ponove. Ako ipak, ponovo odograju ovako, onda mislim da se ne pise dobro ni Tuchelu. Al pohvalno je ipak sto je nesto radio tokom utakmice, mijenjao formaciju npr. Nije samo posmatrao. Prijavi
14. februar 2021.5 god. comment_309863 Kao igrač igrao je na poziciji centralnog defanzivca. Vrhunac karijere bio mu je igranje u Stuttgarter Kickersima u 2. ligi Njemačke. Kasnije je igrao još i za Ulm, a karijeru je prekinuo sa 25 godina zbog teške povrede koljena. Gledao sam sinoć na Areni magazin Lige Prvaka. Kažu da su svi moderni njemački treneri zapravo sljedbenici ideologije Ralfa Rangnicka. Tuchel je sa njim sarađivao u Stuttgartu 2000. i 2001. i od njega je pokupio ideje. Prijavi
16. februar 2021.5 god. comment_309974 On je dobio zadatak da bude u top4 i mislim da će tako i biti. Svaka utakmica se taktizira na način da se odigra koliko treba i to je to. Barnsley kup, nikako nisu igrali presing, nisu se umarali, zabili jedan gol i to je to. Sinoć, slična situacija, prvo poluvrijeme odlično, rješili utakmicu u drugom sa manje trke, dosta opuštenije i bez forsiranja. Obavlja posao i zadatak koji su mu dali, šta ćeš se kidati 90 minuta protiv Newcastlea zbog pobijede od 3 ili 4 gola i dzabe se umarati ili rizikovati povredu. Pogotovo sad kad nas čeka Soton i LŠ sledeće sedmice Prijavi
18. februar 2021.5 god. comment_310067 Zanimljivo je to sto se izgleda bas i ne trudi da Havercu nadje mesto u startnoj postavi, niti da ga "vraca u život". Sa Vernerom je malko kombinovao i izgleda da mu polako pronalazi ulogu u ekipi. Ne znam sta ce biti sa Kaijem.. Prijavi
18. februar 2021.5 god. comment_310068 Ima neku lakšu povredu, zbog toga na zadnje 4 utakmice nije bio u protokolu. Prvu je igrao čitavu, drugu ušao zadnjih 10 minuta. Prijavi
18. februar 2021.5 god. comment_310075 Zanimljivo je to sto se izgleda bas i ne trudi da Havercu nadje mesto u startnoj postavi, niti da ga "vraca u život". Sa Vernerom je malko kombinovao i izgleda da mu polako pronalazi ulogu u ekipi. Ne znam sta ce biti sa Kaijem.. Mislim da će Kai dobiti poziciju u ekipi, samo je pitanje ko će izvisiti ili će Werner u vrh napada a ne iza Tammya/Girouda, što mi je i najlogičnije jer trenutni par iza napadača Werner-Mount teško da će izvisiti za poziciju Prijavi
18. februar 2021.5 god. comment_310097 Možda da Havertza prekomanduje u špica. Vrijedi probati Havertz ima dobar osjecaj za prostor. Prijavi
20. februar 2021.5 god. comment_310182 Ovaj potez vađenja Odoia mi se ne sviđa nikako, nije da je baš drkao kurac i da se nije vidio njegov uticaj, poređenja radi Ziyech koji je ušao se uopšte nije vidio dakle svojih 15 minuta je odradio lošije neko Odoi svojih 30 i to puno lošije.... Druga stvar, kod ovakvog rezultata ti se praviš debil, vadiš krilo, napadača a ostaješ sa morem defanzivaca, umjesto da je izvadio Azpija ili Alonsa i odigrao sa 4 pozadi do kraja tekme... Prijavi
20. februar 2021.5 god. comment_310184 Meni se vala svidja ovo, dosta je vise i njihove budalestine i zuluma. Ako bolujes od kurcobolje i ne zasluzujes nista bolje. Jedino mi se ne svidja sto je to CHO, vise bi volio da je to Alonso. Upravo zbog ovoga Ziyech i ne igra, work rate 0 bodova. Prijavi
20. februar 2021.5 god. comment_310185 Nisam gledao utakmicu ali cim vidim da se trenira strogoca na Odoiju a isti likovi u sastavu, ista taktika, ista formacija stalno sa 3 suta u okvir za 90 minuta sve mi je jasno. Prijavi
20. februar 2021.5 god. comment_310186 Nisam kometarisao, cekao sam da prodje nekoliko utakmica da formiram misljenje. Da ne duzim, stvari koje mi se svidjaju su presing koji igramo, i sigurnija odbrana, uloga Maunta koji je dobio povjerenje i nije lose izgledao CHO na wingbeku. Stvari koje mi se ne svidjaju su: guranje nekih igraca tipa Alonso, mislim da Chilvel ima za ponuditi vise od njega. Takodje, Aspi igra okej ali mislim da bi James mogao biti bolja opcija od njega jer je i defanzivno i ofanzivno bolji. Formacija mi se ne svidja ali Boze moj, dokle god to izgleda kompaktno neka gura. Napad je sterilan i to mora da se popravi. Oduzih ga ipak :D Prijavi
20. februar 2021.5 god. comment_310192 Kakav je plan sa Pulisicem, Ziyechom, Havertzom? Od Odoija se pravi neki desni wing-back? Chilwell sjedi na klupi dok igra Alosno. Da li je Gilmour vec otpisan jer ga u ozbiljnijim mecevima nema? Sigurno u ovakvom fudbalu koji forsira Tuchel i zeljenoj formaciji za mnoge nece biti mjesta. Prijavi
20. februar 2021.5 god. comment_310196 Ma ne mozes ni praviti neke planove sa prvom dvojicom. Pulu i da kontas za neke buduce planove frajer je staklen. Evo opet povreda neka. Nema od tog nista. Zijo brat se ponasa ko da ima minimalno 3 zlatne lopte. Jedino me boli to sto Chilly ne igra. Ne moze biti losiji od Alonsa, nema sanse. Prijavi
20. februar 2021.5 god. comment_310201 https://twitter.com/optajoe/status/1363132784248844293?s=21 Moj dosadasnji sud o Tuchelu je i vise nego dobar. Apsolutno kontrolisemo igru protiv protivnika i sve zavisi od nas. Da su igraci individualno malo bolje raspolozeni bilo bi to jos bolje. Jedina zamjerka mi je selekcija igraca. Alonso je nepotreban kao i igranje Zoume kao centralnog stopera mi nema smisla. Narednih 5-6 utkakmica su: Atletico, United, Liverpul, Atletico, Everton, Leeds. Nakon ovih 6 utakmica znat ce se ishod ove sezone kao i Tuchelova buducnost u ovom klubu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.