27. januar 2021.5 god. comment_308732 Bas me zanima kako će sve izgledati, koje formacije će se igrati, ko će biti igrač koji će se forsirati, ko će biti smaknut, ko mu je omiljeni igrač kojeg će hteti da dovede po svaku cenu itd.. biće zanimljivo videti kako će sve teći. Novi trener, nove taktike, novi favoriti medu igračima. Sve novo Ne znam šta mislim o Tuhelu, nekako mi je svejedno ali biće zanimljivo videti kakve će se sve promene desiti. Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308734 Na ljeto svim silama krenuti po Eric Maxim Choupo-Motinga. Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308736 Početak je uvijek uzbudljiv i sve zanima koja će biti ideja novog trenera, jedva čekam da krene. Ono što mi je dobro je što se voli igrati nogometa Tuchel Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308758 Jebem ti sve arijevsko sto imas. Pu jebem ti pa ni sa jednim trenerom da covjek rahat odahne od propalih fudbalera. Pomalo Spaha, nije ni 24 sata u klubu, ne zna kvalitet pojedinih igrača. Nije vrijeme za psovke, bar ne još. I ako večeras igra bude kita opet ništa nije do njega, nema čarobni štapić pa da preko noći nešto uradi. Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308761 Pomalo Spaha, nije ni 24 sata u klubu, ne zna kvalitet pojedinih igrača. Nije vrijeme za psovke, bar ne još. I ako večeras igra bude kita opet ništa nije do njega, nema čarobni štapić pa da preko noći nešto uradi. Ma burazeru, ne razumijem nekad neke stvari nikako Ovog se trebala prije svega uprava rijesiti, sramotno je da je ovaj lik jos u klubu. Kao da iz uprave samo gledaju rezultate na papiru, a ne utakmice. Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308769 Tuchel said this is "the most unfair team I've ever picked, based on one training session where everyone was good. I've gone for experience Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308838 Prva utakmica, čovjek nije imao vremena da se upozna sa igračima a već je priča kako ništa nije bolje. Pa ni ne može da bude bolje preko noći. Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308841 Realno vide se neke stvari a to je prije svega presing. Nismo ga odigrali ovako jos od one utakmice protiv Uniteda kada smo zijanili 4:0. Takodjer vidjeli smo da ima muda ubaciti klasicno ofanzivno krilu umjesto beka, i to na obje strane. Nadam se samo jos da ce skontati koji su igraci najbolji na terenu jer danas je igralo nekoliko njih kojim je ozbiljan fudbal davno prosao. Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308862 Nema mu se šta reći za prvu tekmu, sigurno ni on nije ništa specijalno očekivao, znao je kakva ekipa mu ide na noge, te da će biti teško. Možda je i pametna odluka bila da čuva Wernera jer se odmah vidjelo da nam treba više sreće nego pameti da zabijemo danas Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308871 “We will build a team that no body wants play against†- Thomas Tuchel https://youtu.be/380ir6bgaT0 Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308872 Nije imao vremena nista da napravi, sudicu mu tek nakon 5 utakmica. Prijavi
28. januar 2021.5 god. comment_308883 Sumnjam da bi Lampard chilwella izbacio kako god da je odigrao. U jednom trenutku su bili na terenu kova jorg mount havertz pulisic cho i tammy. Znaci 3 stopera bez klasicnog defanzivnog veznog. Za prvu utakmicu sam zadovoljan sa tuchelom. Idemo dalje Prijavi
28. januar 2021.5 god. comment_308889 Ma za jucerasnju tekmu se nema sta reci ovom covjeku. Tek protiv Burnleya cemo moci vidjeti nekakve naznake njegove igre i sastava. Istina i sinoc je pokazao da npr ima veca muda od Lampsa. Prijavi
28. januar 2021.5 god. comment_308894 Nije stavio Gilmoura na klupu jer ne zna ko je Realno ne možeš ni očekivati da zna ko je klinac, Billy je dvije najbolje utakmice odigrao protiv Lpoola i Evertona prošle sezone, Tuchel je tada spremao ekipu za polufinale/finale LŠ, baš ga je bolio kurac za Gilmoura :D Prijavi
28. januar 2021.5 god. comment_308898 Zanimljivo. Prica generalno o Tuchelu, Lampardu, formi i razlozima Kaia i Wernera. Izgleda da je Werner pricao sa Lampardom i trazio da igra spica a ne na krilu. Bas sam sa uzitkom slusao i vidi se da covjek ne mlati praznu slamu, vec zna sta prica. https://youtu.be/b3V-XXAlGbU Prijavi
28. januar 2021.5 god. comment_308910 Realno ne možeš ni očekivati da zna ko je klinac, Billy je dvije najbolje utakmice odigrao protiv Lpoola i Evertona prošle sezone, Tuchel je tada spremao ekipu za polufinale/finale LŠ, baš ga je bolio kurac za Gilmoura :D Mislim da će Gilmour na posudbu nažalost, negdje sam pročitao jučer da je zatražio od kluba da ga pošalju na posudbu kao zbog repke da može igrati tamo. Prijavi
28. januar 2021.5 god. Autor comment_308911 Samo sto Falk voli da izmislja price tako da dzaba mu sto zna o nekim stvarima. Prijavi
28. januar 2021.5 god. comment_308913 Samo sto Falk voli da izmislja price tako da dzaba mu sto zna o nekim stvarima. Ako ti tako kazes :D Prijavi
28. januar 2021.5 god. Autor comment_308916 Ako ti tako kazes :D Kazu matt law, carefreeyouth, kaze otac od Masona, kaze bruku njegovih neistinitih "vijesti", kaze vecina normalnih engleskih novinara. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.