Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thomas Tuchel (2021-2022, trener)

Istaknuti odgovori

Bas me zanima kako će sve izgledati, koje formacije će se igrati, ko će biti igrač koji će se forsirati, ko će biti smaknut, ko mu je omiljeni igrač kojeg će hteti da dovede po svaku cenu itd.. biće zanimljivo videti kako će sve teći.

Novi trener, nove taktike, novi favoriti medu igračima. Sve novo

Ne znam šta mislim o Tuhelu, nekako mi je svejedno ali biće zanimljivo videti kakve će se sve promene desiti.
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 79,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• WIsey ne voli Tuchela i sta god da uradi naci ce nacin da ga kritizira. Bukvalno ne vrijedi trositi rijeci i vrijeme raspravljajuci se sa Wiseyem vise.  Ni malo ali ni malo nije realan. Ne t

• Danas je tokom utakmice bio malo dalje od trenerske klupe i odmah se vidi mali napredak. Vjerujem da bi bilo jos bolje kad bi ga jos malo udaljili npr. 500 kilometara koliko ima do Njemacke.

• Mi Everton ne mozemo pobijediti kamoli Real, mada svasta je moguce. Daj odmah Nagelsmanna pa da bude osveta sa obe strane.

Objavljene slike

Početak je uvijek uzbudljiv i sve zanima koja će biti ideja novog trenera, jedva čekam da krene. Ono što mi je dobro je što se voli igrati nogometa Tuchel

Jebem ti sve arijevsko sto imas.

Pu jebem ti pa ni sa jednim trenerom da covjek rahat odahne od propalih fudbalera.

Pomalo Spaha, nije ni 24 sata u klubu, ne zna kvalitet pojedinih igrača.  Nije vrijeme za psovke, bar ne još. 

I ako večeras igra bude kita opet ništa nije do njega, nema čarobni štapić pa da preko noći nešto uradi.

Pomalo Spaha, nije ni 24 sata u klubu, ne zna kvalitet pojedinih igrača.  Nije vrijeme za psovke, bar ne još. 
I ako večeras igra bude kita opet ništa nije do njega, nema čarobni štapić pa da preko noći nešto uradi.

Ma burazeru, ne razumijem nekad neke stvari nikako

Ovog se trebala prije svega uprava rijesiti, sramotno je da je ovaj lik jos u klubu.

Kao da iz uprave samo gledaju rezultate na papiru, a ne utakmice.
Tuchel said this is "the most unfair team I've ever picked, based on one training session where everyone was good. I've gone for experience

Realno vide se neke stvari a to je prije svega presing. Nismo ga odigrali ovako jos od one utakmice protiv Uniteda kada smo zijanili 4:0. Takodjer vidjeli smo da ima muda ubaciti klasicno ofanzivno krilu umjesto beka, i to na obje strane. Nadam se samo jos da ce skontati koji su igraci najbolji na terenu jer danas je igralo nekoliko njih kojim je ozbiljan fudbal davno prosao.

Sumnjam da bi Lampard chilwella izbacio kako god da je odigrao.

U jednom trenutku su bili na terenu kova jorg mount havertz pulisic cho i tammy.

Znaci 3 stopera bez klasicnog defanzivnog veznog.

Za prvu utakmicu sam zadovoljan sa tuchelom. Idemo dalje
Ma za jucerasnju tekmu se nema sta reci ovom covjeku. Tek protiv Burnleya cemo moci vidjeti nekakve naznake njegove igre i sastava. Istina i sinoc je pokazao da npr ima veca muda od Lampsa.

Zanimljivo. Prica generalno o Tuchelu, Lampardu, formi i razlozima Kaia i Wernera. Izgleda da je Werner pricao sa Lampardom i trazio da igra spica a ne na krilu. Bas sam sa uzitkom slusao i vidi se da covjek ne mlati praznu slamu, vec zna sta prica.

https://youtu.be/b3V-XXAlGbU

Realno ne možeš ni očekivati da zna ko je klinac, Billy je dvije najbolje utakmice odigrao protiv Lpoola i Evertona prošle sezone, Tuchel je tada spremao ekipu za polufinale/finale LŠ, baš ga je bolio kurac za Gilmoura :D

Mislim da će Gilmour na posudbu nažalost, negdje sam pročitao jučer da je zatražio od kluba da ga pošalju na posudbu kao zbog repke da može igrati tamo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.