31. januar 2021.5 god. comment_309179 Nisu nijedan krivi za to. Trener je odgovoran. Ali da ima razlike izmedju onog sto je igrao kroz karijeru Azpilicueta i Alonso, i to ogromne, to ti mozes osporavati do Sudnjeg dana i govoriti da je dvostruki kriterij, ja cu uvijek ponavljati isto. Sto se tice da mislim ja i 4 covjeka, procitaj neke analize iz sezona 12/13, 13/14, 14/15, 15/16 i 16/17. Sigurno jedan od najkonstanijih i najboljih defanzivaca Premiershipa u ovom periodu. Iza toga ide lagani pad pa sve dosad gdje vec vjerovatno vise i nije za najvisi nivo. Keru Imam pravo da mu jebem sve po spisku sto me primora da gledam odredjene debile u dresu mi omiljenog kluba. Eto tako, cekas jedva utakmicu, radujes se a on stavi Alonsa. Pa idi u pm, iskreno briga me sto su uvalili nekako 2 gola mrtvom Barnliju. Smorio sam se ziv. Ovo je baš ružno i bez razloga. Nije nikome ovaj sastav bio drag ali pravo trenera je da odabere i koliko se može vidjeti nije pogrješio za ovu utakmicu. I u ovoj formaciji je logičnije postaviti Alonsa na wb nego Chilwella, jer je vjerojatno bolji igrač na toj poziciji Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309198 Keru Imam pravo da mu jebem sve po spisku sto me primora da gledam odredjene debile u dresu mi omiljenog kluba. Eto tako, cekas jedva utakmicu, radujes se a on stavi Alonsa. Pa idi u pm, iskreno briga me sto su uvalili nekako 2 gola mrtvom Barnliju. Smorio sam se ziv. Naravno da imaš, ali hajmo sačekati malo. Jer stvarno mi nije jasno u čemu je problem bar danas, vjerovatno ni ja nikad ne bih odabrao ovu prvu postavu, ali pobjeda je tu i igra je bila dobra. Kontrolisali meč, protivnik ne bi dao gol za još 90 minuta, malo završnica da je bolja bila, ali u globalu ne vidim zašto bi iko bio nezadovoljan. Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309221 Zadovoljan sam Tuchelom za sada, ocekujem da bude jos bolje s njim. Sastav, nije po mom ukusu, ali donio je dobru igru i pobjedu, ja prezadovoljan. Alonso igrao, zabio gol, golcinu. Svaka cast. Mislim da nebi smio identicnu ekipu postaviti protiv Mourinha, ali necu se puno mijesati. Samo zelim pobjedu i da prikupimo sto vise bodova, moramo uci u LP. Ako cemo uci golovima Rudigera i Alonsa, neka tako bude, boli me taki. Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309226 Čovjek je došao u klub prije manje od 7 dana. Znao je da će postati trener 5 dana prije toga. Došao je sa nekim novim idejama i želi da vidi kako to izgleda. Mogao je gledati Lampardov Chelsea podjednako koliko i mi, opet ne može za 5 dana odrediti prvu postavu. Dobio je tim u kojem ima preko 20 respektabilnih fudbalskih imena i očekivano je da će ih sve isprobati. U napadu su svi igrali, dok se na ostalim pozicijama nije toliko rotiralo. Volio bih da su i tu isprobane neke kombinacije, što ne znači da neće. Meni je ovo trenutno jako uzbudljivo. Nije mi problem da Alonso odigra utakmicu, problem bi mi bio ako se nepotrebno forsira. Isto važi i za bilo kojeg drugog igrača. Znamo ko su i znamo da ne mogu da budu konstantni. Ako budu - super, ako ne budu neka ih se makne. Igrački kadar je takav da ne postoje igrači koji se izdvajaju, barem ne po trenutnoj formi. Čovjek nije prošao pripreme sa timom i ovo je neka vrsta priprema. Očekujem na sljedećoj Kantea, Jamesa i Zoumu. Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309234 To si upravu. Jedini problem ce biti ako bude forsirao igrace koji nisu u formi, to se ne smije desavati, ali on kao trener ima pravo da bira igrace koje on hoce i ako donose pobjede, nemamo pravo da se bunimo. Naravno, želimo i dobru igru. Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309236 Očekujem da protiv Tottenhama odigra hrabro. Najviše me kod Lamparda nervirala nikakva igra u derbijima Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309237 Realno nešto što bi najvise značilo i Tuchelu a pogotovo ovoj ekipi to je jedna velika pobjeda, ova ekipa realno nije osjetila "ukus" velikih pobjeda u skorije vrijeme. Dobijanje jednog derbija bi pomoglo i svakom pojedincu koji je u kanalu, ali opet pobjeda u derbiju je nesto sto zahtjeva jednu kompletnu predstavu ekipe, možemo li to vidjet ćemo.. Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309239 Alonso i Azpi kao i formacija sa 3 pozadi se akontaciono popljuju a bez previse razloga. Mogu da mislim sta bi se desilo da su obojica odigrali lose i da nisu dali po gol. Razapeli bi tuhela ali obojca ko da su znali. Azpi je igrac koji je prilagodljiv u obe formacije i treba da se koristi. Sa godinama je sporiji sto je normalno ali ima to iskustvo koje ovom timu znaci. Sto se tice tog ving beka kad malo bolje pogledas Odoi i James nisu toliko razliciti igraci i pozicija RWB obojici je neka sredina gde obojica mogu da daju ono najbolje od sebe. Brzina, ponavljanja i dobri centarsutevi. Odoi nema taj vic driblig vec vise koristi brzinu a James nesto slicno. Realno gledano Odiu je MR prava pozicija a Jamesu je RWB prava pozicija jer i dalje nema tu preko potrebnu sigurnost za RB. Alonso je za LWB takticki jako pismen i daje jako mnogo. Nema bekova na svetu koji imaju takvu zavrsnicu ko on i moze biti jako koristan. Za klasicnog beka nije i to nije novost da je tanak al ovde daje mnogo i to je pokazao i pod Konteom al se to ovde zaboravlja. Mislim da je tuhel tako knapirao da James i Chilwel igraju protiv Pilica jer su bolji defanzivno. Takodje mislim da ce Cileelu trebati malo prilagodjavanja ali ce i on dati mnogo, ne mozda najbolje sto ima ali bice dobro. Sto se tice taktike taj 343 ili 352 je jako mocno oruzje i konte je to pokazao sa ne najboljim igracima. Ali kad se uigra kako valja je jako mocno oruzje. Pozadi uvek imas 4 ili 5 igraca a napred uvek +1 igraca u odnosu na taktiku sa 4 pozadi i mi smo bas zbog tog +1 i razbili ovaj bunker. Ako uspe igrace da obuci da mogu da funkcionisu u obe formacije bice veliki + ali je to mac sa dve ostrice i moze vrlo lako da se saplete zbog toga. Imamo sirinu u timu za to ali igraci nemaju mnogo iskustva za tako nesto i bice Tuhelu jako zajebano. Tim koji moze da se transformise iz jedne u drugu taktiku je zajebano za skauting i prilagodjavanje protivniku i puno bi nam znacilo. Da rezirmiram, samo malo strpljenja, ne znamo do kraja ni sta zeli a vec pljujemo. Sacekajmo malo pa da sudimo. Reko sam ranijr i ponavljam i sada igraci mogu biti jako losi ako ne znas da ih koristis a mogu izgledati i kao klasni ako znas da ih koristis. Svi do jednog. Stvarno su degutantni komentari e sranje Alonso i Azpi dali golove. Pa sta jel treba da navijamo da slome nogu da igraju lose, ne razumem? Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309241 Stvarno su degutantni komentari e sranje Alonso i Azpi dali golove. Pa sta jel treba da navijamo da slome nogu da igraju lose, ne razumem? To nije ništa čudno, ljudi su unazad nekoliko godina istraumirani forsiranjem određenih igrača koji su bili van forme, koji su bili ljubimci određenih trenera, koji nisu donosili nista a forsirani su do besvjesti. Toliko vremena smo čekali da imamo dva "normalna" beka, i sada kada ih imamo ponovo se ukazuje Alonso, jednostavno ljude je strah da taj Alonso ponovo bude standardan u prvih 11, a recimo Chilwell bude klupiran, zato se skače odmah na neke odluke. Ako će forma i određena situacija i tip utakmice diktirati početnih 11 onda danasnji start Alonsa uopste nije problem, ali opet kažem traume od forsiranja pojedinaca iz prošlosti čine svoje zato su ljudi u strahu zbog golova Alonsa i Azpilicuete, nikakvo navijanje protiv ekipe nije u pitanju.. Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309242 Alonso i Azpilicueta nemaju sta traziti u prvom sastavu, i nije tacno da se nije kritikovao Ivanovic kad je igrao lose, Ivanovic je veci igrac od Azpilicuete. Jedini razlog zasto su obojicu u sastavu su da je trener htio iskusnije igrace u ovim prvim utakmicama i sto je Chilwel odigrao onako lose protiv Wolvesa da nije ni zasluzio da startuje. Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309244 Bravo odlican post, godinama smo bili taoci navedenih i njihovih gresaka, logicno je zasto se bojimo njihove pojave. Nisam rekao da ne mogu biti korisni u ovakvom sistemu, ali ako gledamo buducnost ekipe ne mozemo se u njih pouzdati zbog svima jasnih stvari. Pa samo se sjetite partije Alonsa protiv WBA ove sezone, a koliko smo se takvih partija nagledali, pa nismo dzabe godinama navijali za odlazak Luiza i Williana, isto je i sa Alonsom pa onda Azpilicuetom. Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309249 Pa pravili su greske ili iz razloga kad nisu imali alternativu (losa transfer politika ili povrede) a ponajvise jer nisu korisceni kako valja. Poenta trenera jeste da izvuce najvise od svakog igraca i da prepozna kad i gde i kako to moze( protivnik, pozicija, i formacina gde ne bi trpeli ostali). Alonso je najvise kiksao kad je igrao klasicnog levog beka sa 4 pozadi. Pa ili ga koristis na tog wing beka ili ga prodas al treba da znas sta hoces a kod nas cesto nisu znali sta zele. Prijavi
3. februar 2021.5 god. comment_309380 https://youtu.be/KuTK2oTKqpY?t=417 Gotivan lik. Novinar ga pita 3 pitanja zaredom vezano za Tottenhem i njihove igrace, odg. Tuchela mi je bas vrhunski. Prijavi
3. februar 2021.5 god. comment_309397 Sve mi se vise i vise svidja. Nadam se samo da ce to tako i biti. https://www.theguardian.com/football/2021/feb/03/thomas-tuchel-determined-to-get-the-right-tune-out-of-chelsea “For that we need a good relationship between the players and me,†Tuchel said. “The results will hopefully follow. In the Premier League you cannot control the result. But we can take care of our performance. There will arrive moments when I went into the dressing room after the match and it was a draw, even a defeat, and I was praising the performance. “But I had to prove it. It is not enough if I say: ‘I was happy.’ We have to be clear what performance is. What do I need to do? What does the manager expect from me and why? What does the team expect from me as a player and how should we play together as a group? “In the end it’s like an orchestra. We have to follow a certain rhythm. We have to follow a certain discipline, a speed, a style. There will arrive matches where we win and we will be absolutely unhappy and we will show the team why. If you ask me if I prefer tomorrow to win lucky or I lose undeserved, I go for a lucky win. Of course. With a win it’s easier to improve.†“I believe in a disciplined structure,†Tuchel said. “It gives us the chance to play faster because everybody knows where the other guy is. It gives us the chance to give every player a couple of possibilities to choose. When we lose the ball we can start effective counter-pressing. “It’s just to give possibilities and it always stays the choice of the players, what decision they take. Maybe Mason Mount goes for a different solution than Hakim Ziyech on the same position, for sure he will than for Kai Havertz, but I absolutely want that they have all one, two, three, four options to take. There are players that will take the fifth one or sixth one that I don’t even think about.†Prijavi
4. februar 2021.5 god. comment_309469 Tuchelova armija Izgleda ce ovo biti nas troll trener, Thomas Tuchel. 😠Prijavi
7. februar 2021.5 god. comment_309605 Promijeniti ime teme u Massimiliano Allegri. Meni se čini da smo njega doveli za trenera. Trener ima kapu i masku, lice mu se uopšte ne vidi, a po načinu na koji igramo i izmjenama koje pravimo rekao bih da nas vodi neko iz italijanske trenerske škole. Prijavi
7. februar 2021.5 god. comment_309611 Rutinski iskontrolisana utakmica, verujem da je uprokos pobedi mnogo toga naucio danas. Covek bukvalno flexuje nad protivnicima sa odabirom igraca. Prijavi
7. februar 2021.5 god. comment_309626 Prosle sezone je izgubia 3-0... Inace definitivno ima losijih ekipa od Sheffielda, ne zasluzuju Championship po kvalitetu i to pokazuju u poslednjih mesec dana. Prijavi
7. februar 2021.5 god. comment_309633 Nije Sheffield loš koliko to bodovi i pozicija na tabeli govori, bruku puta izgube jer nemaju sreće, sve sa jednim golom razlike... Traži Tuchel još uvijek neku idealnu postavu, traži gdje koga da ubaci, mada večerašnje izmjene su mi bile jako, jako loše... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.