31. januar 2021.5 god. comment_309061 "Napravit ću ekipu protiv koje niko neće željeti da igra" - U Championshipu jedino Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309063 Ispast ce na kraju da sam fan alonsa. Ne moze chilwell igrat svaku, nebitno jel u losoj il dobroj formi. Tako cemo dobit alonsa 2.0 Pustite covjeka da vidimo kakve ce rezultate donosit pa cemo sudit. Lampard je izvodio sastav po nasem ukusu pa smo ga pusili opet Ne moze Cilvel al moze Zorzinjo. Ima na kraju Emerson koji je sasvim solidan bek, da odmijeni Cilvela. Svi znamo ovdje da nema tog opravdanja za stavljanje Alonsa u sastav. Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309068 Bukvalno najgora moguća formacija što sam mogao zamisliti :D Očekivao sam nešto tipa, Werner i Havertz iza špica, to bi bilo dobro... ali Alonso, Rudiger, Jorginho... šteta što je Burnley protivnik pa nas nece izrešetati, bilo bi dobro da je neka jača ekipa protiv ovih ojebina naših Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309070 Ne sećam se da se ijedan trener zamerio ljudima sa CB foruma posle dve utakmice :D Neka bude da čovek koristi ove prve utakmice da dobije uvid u mogućnosti igrača koje ima na raspolaganju. Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309075 Slobodno, unbanujete me sledece sezone kad overimo titulu. Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309085 Dobro ljudi sta ste napali odma, niko vise Alonsa ne mrzi od mene ali coek je tee tek stigao i vjerovatno hoce da vidi sa cime raspolaze. Ukoliko bude drugacije pa bude forsirao onu panjinu prvi cu ga kritkovati. Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309088 Ne znam ni odakle da počnem a tek je dvije utakmice tu, stvarno ne znam koja je logika kojom donosi odluke, toliko odluka koje nemaju veze sa životom. Ona njegova priča prije utakmice protiv Wolvesa, da je to kao neka nerealna selekcija igrača kada je u pitanju prvi jedanest, da on ne poznaje sastav itd. Pa čekaj čovječe nije te niko izvukao iz pećine pa ne poznajes sastav Chelseaja, ne poznajes sastav ni igrače ali si npr. odmah kristalisao Odoia kao wing beka, plus ne treba biti naivan i misliti da on nije bar sedmicu prije Lampardovog otkaza znao da ce zamjeniti Lamparda, tako da su te priče ne znam, nisam gledao, ne poznajem stvarno za vrtić. Znači kao da nam je Tony Pulis dosao na klupu pa se nesto oslanja na neko iskustvo igrača, za oživljavanje mrtvaca tipa Alonsa nemam riječi, da ti u 2021. godini Alonso igra u prvom sastavu nakon što je konačno škartiran, sta taj Alonso moze ponuditi danasnjem fudbalu vjerovatno samo Tuchel zna. Azpilicueta takođe potrosen igrač, on i bekovska pozicija su odavno na Vi eto igrace sada i treceg stopera, moze odigrati nekad i to je to, oživljavati njega kao vođu ekipe i kapitena je nepotrebno. Kada je imenovan za trenera, prva asocijacija mi je bila oživljavanje naša dva najveća pojačanja Wernera i Havertza zbog te švabske veze, ali on se okrenuo Rudigeru. Ovo Odoi na wing beku mi je takođe suludo, pa nije to Victor Moses radi se o jednom od najtalentovanijih igrača ne u klubu nego u Europi, budućnost kluba, prirodno krilo i on će igrati wing beka. Sve izgleda toliko haotično, klupiranje igrača poput Jamesa je zločin, mlad igrač koji je konačno stekao kontinuitet i jedan od najboljih bekova u ligi će očigledno morati opet nesto dokazivati, a do ponovno dokazivanje u mnogo slučajeva moze značiti i pad bez povratka. Moje mišljenje je da se odmah na početku nakupilo toliko loših odluka i nelogičnosti, čemu izmišljanje tople vode, ako nesto cijenim kod Lamparda onda je to što je veći dio otpada poslao na deponiju, ali evo novi trener i opet ispočetka, opet trpi škart i nerviraj se. Tuchel treba da se podhitno dozove i da vidi očigledne stvari inače ćemo za mjesec dana biti predaleko od svih naših ciljeva.. Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309094 King doktorska disertacija, Igi na aparatima Ovdje je ocigledno vec nakon 2 utakmice da ce forsirati formaciju s 5 nazad i da su odredjeni igraci sebi zacementirali pozicije. To su Ridiger, Silva, Azpi, Zorzinjo i Kovacic. Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309104 za oživljavanje mrtvaca tipa Alonsa nemam riječi, da ti u 2021. godini Alonso igra u prvom sastavu nakon što je konačno škartiran, sta taj Alonso moze ponuditi danasnjem fudbalu vjerovatno samo Tuchel zna. Tisina tamo. Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309107 Vidjet cemo protiv Spursa kako ce to izgledati. Na dosadašnju igru nemam zamjerku, na izbor igraca itekako. Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309108 Hahahah ma Igi nije problem uopšte, samo je dugoročno ovaj gol više štetan nego koristan.. Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309124 Narod navija da alonso uprska tekmu da bi gledali chilwella svaku utakmicu u bmk modu. Inace dobro odradjena utakmica. Razbili bi ih da nasi momci znaju osutat. Mount i werner katastrifa sutevi. Od wernera je postalo to normala al mount je iznenadio kako je lose sutirao. Odoi nastavlja sa dominacijom. Hajmo sad kokoske poderat. Malo je falilo da jorgingo asistira alonsu. Bilo bi kolektivnog vjesanja na forumu. Za dobrobit foruma alonso nije udario najbolje Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309136 Pokazuje na grb jer mu nijedan drugi klub na svijetu ne bi dao toliko prilika na ovom nivou i ugovor od 5 godina sa platom 150k funti sedmicno. Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309154 Sto ne mogu dvostrukih arsina u pm. Da je ovako nesto uradio tvoj Azpi svrsavao bi na tu sliku, stavio bi je na screensaver. Mislim da je ovim gestom zelio pokazati da mu ipak znaci klub i da price mozda nisu u potpunosti tacne. Mozda Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309159 Zadovoljan sam samo rezultatom i igromn par pojedinaca, izborom igraca i kompletnom timskom partijom i ne bas. Necu kukatiu na Tuhela zbog ovog drugog jos uvek jer smatram da svaki trener ima pravo da sam izabere igrace za koje smatra da su u tom trenutku najbolji. Problem nastaje u momentu kad isti pocnu sa losim partijama u kontinuitetu a on ih i dalje forsira. Za sada toga nema. Sto se same utakmice tice ono sto mi je najvise upalo u oci je to da smo igrali u mnogo laganijem ritmu u odnosu na Vulvse. Izostao je zestok timski presing i brzi prenos lopte u gradnji napada. Ulazak Pulisica u drugom delu ali i to sto smo postigli gol ranije pa se Barnli malko otvorio su popravili stvar. Da je na poluvremenu ostalo 0:0 verujem da bi se mec tako i zavrsio. Iskreno sam ocekivao da cemo uci u mec zestoko kao i u prosli. Mozda je Tuhel primetio zamor kod igraca nakon takve utakmice ili ga je neko od pomocnika(Beri) savetovao da postavi taktiku malo drugacije ne znam. Ali mnogo smo bili bolji na prosloj utakmici i to je nesto cemu se nadam da ce TT teziti i ubuduce. Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309165 Sto ne mogu dvostrukih arsina u pm. Da je ovako nesto uradio tvoj Azpi svrsavao bi na tu sliku, stavio bi je na screensaver. Mislim da je ovim gestom zelio pokazati da mu ipak znaci klub i da price mozda nisu u potpunosti tacne. Mozdadpbro si spominje alonsa, Jorginha, rudigera sto su vraceni, a azpilicueta se preskace. Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309166 Ja opet mislim da smo krenuli slabije samo zbog toga sto smo zaigrali sa Wernerom i Abrahamom zajedno. Zbog toga smo izgubili dodatnog igraca u vezi i samim tim presing je bio neorganizovan kao i protok lopte. U drugom se to popravilo samo iz jednog razloga a to je ulazak Pulisica umjesto Abrahama. Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309169 Sto ne mogu dvostrukih arsina u pm. Da je ovako nesto uradio tvoj Azpi svrsavao bi na tu sliku, stavio bi je na screensaver. Mislim da je ovim gestom zelio pokazati da mu ipak znaci klub i da price mozda nisu u potpunosti tacne. Mozda Normalno da znaci, napisao sam ti gore zasto. Procitaj ponovo. Imas pricu o reakciji celnika Fiorentine kad su vidjeli da im je dosla ponuda od Celzija za Alonsa. A poredjenje Alonsa i Azpilicuete sa preko 400 nastupa u klubu, sa titulama i titulama, sa 4-5 sezona gdje uzastopno gdje je ponajbolji defanzivac Premiershipa bio, je u najmanju ruku neukusno. Elem, nije on kriv sto ga se opet forsira iako je davno ispuhao. Slicna prica bila s Banetom Ivanovicem i Murinjom, pa nikom normalnom nije palo napamet da pljuje Baneta. Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309170 Meni stvarno nije jasno šta pojedince hoće trenutno. Tek je došao, pobjeda je tu, trener je tu da bira ko će mu igrati i dok god nešto ide prirodnim tokom ne vidim problem. Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309171 Hoces reci da Azpi nije kriv sto ga se opet forsira a Alonso, Rudiger jesu? Ne kontam bas najbolje. Ocekivao sam da ces spomenuti te nastupe i titule. Nije da Alonso nema titula sa Chelsea i da je bio squad igrac. To da je 4 - 5 sezona bio ponajbolji defanzivac mislis ti i jos 4 covjeka na zemlji. Ako cemo tako po individualnim priznanjima i nagradama Alonso je bio uvrsten u PFA Team of the year 2017-2018. Ne sjecam se da se Azpi moze pohvaliti s necim slicnim, ispravi me ako grijesim. Da li je Azpi dao vise ovom klubu? Da, definitivno. Da li je Alonso imao svjetlih trenutaka u klubu? Apsolutno.Da se razumijemo ne gotivim ja Alonsa ali me strasno nerviraju dvostruku kriteriji. Toliko Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309176 Nisu nijedan krivi za to. Trener je odgovoran. Ali da ima razlike izmedju onog sto je igrao kroz karijeru Azpilicueta i Alonso, i to ogromne, to ti mozes osporavati do Sudnjeg dana i govoriti da je dvostruki kriterij, ja cu uvijek ponavljati isto. Sto se tice da mislim ja i 4 covjeka, procitaj neke analize iz sezona 12/13, 13/14, 14/15, 15/16 i 16/17. Sigurno jedan od najkonstanijih i najboljih defanzivaca Premiershipa u ovom periodu. Iza toga ide lagani pad pa sve dosad gdje vec vjerovatno vise i nije za najvisi nivo. Keru Imam pravo da mu jebem sve po spisku sto me primora da gledam odredjene debile u dresu mi omiljenog kluba. Eto tako, cekas jedva utakmicu, radujes se a on stavi Alonsa. Pa idi u pm, iskreno briga me sto su uvalili nekako 2 gola mrtvom Barnliju. Smorio sam se ziv. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.