Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thomas Tuchel (2021-2022, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 79,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• WIsey ne voli Tuchela i sta god da uradi naci ce nacin da ga kritizira. Bukvalno ne vrijedi trositi rijeci i vrijeme raspravljajuci se sa Wiseyem vise.  Ni malo ali ni malo nije realan. Ne t

• Danas je tokom utakmice bio malo dalje od trenerske klupe i odmah se vidi mali napredak. Vjerujem da bi bilo jos bolje kad bi ga jos malo udaljili npr. 500 kilometara koliko ima do Njemacke.

• Mi Everton ne mozemo pobijediti kamoli Real, mada svasta je moguce. Daj odmah Nagelsmanna pa da bude osveta sa obe strane.

Objavljene slike

Kazu matt law, carefreeyouth, kaze otac od Masona, kaze bruku njegovih neistinitih "vijesti", kaze vecina normalnih engleskih novinara.

Pa jesu li Matt Law i CFY prije dva dana izbacivali neprovjerene informacije o tome kako Rudiger maltretira mlade i

kako se ovi žale upravi na Lamparda. Besmisleno je baviti se tračarenjem i onda te iste tračeve ocjenjivati koji je "istinitiji". Tier 1 možeš misliti.

I onda se pojavi neki treći lik i on nije legit.

Jeste, ali zašto se priča onda ne slaže? Rudiger je igrao na kraju kod Lamparda. Kovačić nije nikad djelovao nezadovoljno. Igrači su to takođe demantovali i uopšte nije bilo neko pro forma demantovanje.

Ako već dijelimo te likove po tierovima onda neka postoji neki reper šta je to tačna vijest, a šta nije, jer ovo niti je dokazano niti se čini osnovano.

• Autor

Jeste, ali zašto se priča onda ne slaže? Rudiger je igrao na kraju kod Lamparda. Kovačić nije nikad djelovao nezadovoljno. Igrači su to takođe demantovali i uopšte nije bilo neko pro forma demantovanje.

Ako već dijelimo te likove po tierovima onda neka postoji neki reper šta je to tačna vijest, a šta nije, jer ovo niti je dokazano niti se čini osnovano.

Pa igrao je kod Lamparda, jer ga je htio prodati, zato Tomori npr. nije, a i da ga smiri tako sto mu daje prilike. Kovacica ovi nisu ni spomenuli, to je onaj sa talksporta nesto pricao. Alonso i Rudiger su pravili probleme, jer ih je Lampard htio otpisati, a uprava kriva sto to nije odradila i dobijes velike probleme.

Pravo dobro odradjeno, imaju i detalji sa utakmice i sta im zapravo govori da rade. Mislim da ce Tuchel gotiviti Odoia vise nego i diablo :D

https://www.youtube.com/watch?v=xWNru8C4qC0

Da, svi smo vjerujem jer nas sve zanima kako ćemo izgledati, kako će se igrati.. Uglavbom uzbudljiva vremena su ored nama

Jel vi nekako jedva cekate utakmicu protiv Burnleya? Nekako sam uzbudjen a nije u pitanju zensko :D

a ja putujem za sarajevo kad je utakmica :(

jebemu termin u 1 sat i utakmicu.

a ja putujem za sarajevo kad je utakmica :(

jebemu termin u 1 sat i utakmicu.

Sto je najgore ni ja nisam 100% siguran da cu stici. Mozda na drugo poluvrijeme.

Te izjave trenera su glupost, svako drugi trener izjavi... Slično ko kad igrači izjavljuju da im je oduvijek bio san igrat u tom klubu, svaki drugi to izjavi.
Vidjecemo, zasad nemam misljenje. Ne svidja mi se kako je postavio prvu utakmicu, ali vidjecemo vise nakon 5-6 utakmica. Vec ce se znati u kom smjeru ide njegovo vodjenje ekipe.
Sve vise mi se cini tacna ona teza da su se nabojani igraci bunili, upravo su Alonso, Rudiger, Kovacic i ostala smecs u prvoj postvi.
Ispast ce na kraju da sam fan alonsa.

Ne moze chilwell igrat svaku, nebitno jel u losoj il dobroj formi. Tako cemo dobit alonsa 2.0

Pustite covjeka da vidimo kakve ce rezultate donosit pa cemo sudit.

Lampard je izvodio sastav po nasem ukusu pa smo ga pusili opet

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.