23. septembar 2013.13 god. comment_145299 Vjerujem Joseu. On je pobjednik i sve će učiniti da to pobijedi. Sada kad smo toliko čekali da se nešto pozitivno desi u klubu, kad smo toliko godina prizivali i iščekivali povratak Josea, sad treba podržati njega i njegovu ekipu. A ne raditi protiv... Prijavi
23. septembar 2013.13 god. comment_145304 Slepo ne verujem nikome, pa necu ni njemu. Jos uvek cekam poentu ostavljanja Mate na marginama. Za sada mu slabo ide... Prijavi
23. septembar 2013.13 god. comment_145305 Evo jedan zanimljiv razgovor Josea sa novinarima Skya, pa pogledajte ako vas interesuje kako objašnjava svoje odluke: http://www.youtube.com/watch?v=yNnAFTpQhmU&feature=player_embedded Prijavi
23. septembar 2013.13 god. comment_145317 Pa pokusava ga uklopit. Ne moze preko dana. nisam rekao da ne pokušava niti da nezna i neče uspijet, samo ukoliko ne uspije da me je razočarao kao trener a vrijeme će pokazat hoće li uspjet... Prijavi
23. septembar 2013.13 god. comment_145342 razumin moua sta zeli rec ali ce bit tesko to postic Prijavi
23. septembar 2013.13 god. comment_145370 Izjavio kako ne zna celzijevih najboljih 11. I ocekuje od igraca da pokazu ko spada u tih najboljih 11. Prijavi
23. septembar 2013.13 god. comment_145371 ma da i ja bi moga upisat medicinu samo neman ocjene za nju Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145404 Trenutno veoma razočaran potezima koje čini unutar kluba ne samom taktikom jer treba vremena da se to posloži već potezima koje vuče. Transferima nisam zadovoljan jer se previše jednakih igrača kupilo a ima pozicija u momčadi gdje se trebalo pojačati a nije se tu napravilo gotovo ništa prije svega desno krilo ne prinuđeno riješenje već kupiti igrača koji je izrazito desno krilo. Potom psudba Lukaku a dovođenje govnneta koji bi prije rađe prodavao kikiriki nego igrao za Chelsea. Imam gotovo atomsku momčad koju treba vodit no on imapreveliki ego i silom oće ostaviti svoj potpis na momčadi. Mogu reći da trenerski gotovo da nije napredovao. Čak štoviše iznenadilo me da u slučaju da krene nešto po zlu nema rezerne opcije nego se okreće publici i traži dodatno navijanje sorry stari ali to se tao ne radi. Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145412 Covjek jednom zatrazio podrsku navijaca na 5 minuta do kraja da poguraju momke koji su krepali na terenu, igrali sa igracem manje i pritom vodili. Naravno da ce pokusati animirati i navijace da poguraju momke jos koji minut. I to je sada skandalozno jer je to oslikavanje Mouovog neznanja? I sta kazes, Guardiola ga nadigrao od 70. minuta? Ne seri, ej? Nadigrao ga s igracem vise s ekipom koja je na okupu 5 godina i uigrana do savrsenstva. Bruka pukla. Nema Mou taktiku kad igra s igracem manje i jos dopusta da ga nadigravaju. Kakva logika krv ti jebem. Ovo je tako stupidno kao da si rekao da Klopp nema ideju protiv Napolija pa onda nasrce na sudiju. Sorry stari, to se tak ne radi. O kakvim taktikama s igracem manje ti uopste i smijes pricati? Vjerovatno si igrao na menadzeru cesku ligu , vodio Znojmo i ostao s igracem manje protiv Pribrama i dobio pa ti sad kao znas kako se igra s igracem manje hahahhaha. Idiot je sto se i vratio uopste. Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145413 Najsmešnije je da je od tog crvenog kartona pa do kraja rezultat bio 1:1, kao i prije crvenog. S tim da je Bayern zabio gol na odbijanac 10 sekundi prije kraja sudijske nadoknade drugog produžetka, do koje nije trebalo ni doći. Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145414 Ne bi ga ni primili da se Mou nije okrenuo prema navijacima. To mu je najveci kiks u karijeri. To se nauci na prvom predavanju trenerskog kursa da se to ne smije raditi. Ako tako postupis onda ces ga primiti 10 sekundi prije kraja. Pise tako i na menadzeru. Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145448 Ne bi ga ni primili da se Mou nije okrenuo prema navijacima. Nažalost, to mu je do sada i najbolji i najcjenjeniji potez u ova 3 mjeseca od kad se vratio... ;) IMHO, puno je više napravio grešaka i propusta... ali, on je menadžer, a ne ja... Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145449 Ajmo još malo sačekati, barem dok se ne zahukta sezona pa da mu onda sudimo o potencijalnim greškama. Zasad mi jedino smeta to dovođenje Eto'oa i posudba Lukakua, ali treba vidjeti kako će to izgledati tamo negdje početkom februara. Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145451 Zasad mi jedino smeta to dovođenje Eto'oa i posudba Lukakua, ali treba vidjeti kako će to izgledati tamo negdje početkom februara. Matu si ispustio... To je IMHO najveća greška zasad. Onda posudba Luxa i dovođenje papka Eto'oa pa prečesto izostavljanje Luiza pa sasvim nepotrebna kupovina Williana pa konstantno guranje u prvi plan Hazarda koji je u dosadašnjem dijelu sezone daleko najlošiji igrač u sastavu... do posljednje koja je bila postavljanje potpuno pogrešnog sastava protiv Basela što nas je direkno koštalo poraza... Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145474 Covjek jednom zatrazio podrsku navijaca na 5 minuta do kraja da poguraju momke koji su krepali na terenu, igrali sa igracem manje i pritom vodili. Naravno da ce pokusati animirati i navijace da poguraju momke jos koji minut. I to je sada skandalozno jer je to oslikavanje Mouovog neznanja? I sta kazes, Guardiola ga nadigrao od 70. minuta? Ne seri, ej? Nadigrao ga s igracem vise s ekipom koja je na okupu 5 godina i uigrana do savrsenstva. Bruka pukla. Nema Mou taktiku kad igra s igracem manje i jos dopusta da ga nadigravaju. Kakva logika krv ti jebem. Ovo je tako stupidno kao da si rekao da Klopp nema ideju protiv Napolija pa onda nasrce na sudiju. Sorry stari, to se tak ne radi. O kakvim taktikama s igracem manje ti uopste i smijes pricati? Vjerovatno si igrao na menadzeru cesku ligu , vodio Znojmo i ostao s igracem manje protiv Pribrama i dobio pa ti sad kao znas kako se igra s igracem manje hahahhaha. Idiot je sto se i vratio uopste. Ne drami nepotrebno nije skandalozno ali je neprihvatljivo ono navijajte branimo se bit će sve ok. Ne neće bit sve ok. Posjed lopte 69% za Bayern i to ne neaktivno tipa ko Barca gdje se dodaju dva stopera i golman.Nego probijanja i okomite lopte na obranu. 37 pokušaja na gol od čega 17 u okvir. 15 kornera Naše brojke nisu niti blizu tome jedino u čemu smo bili bolji od Bayerna su prekršaji Ok vratio se Mourinho no i on je lik koji radi greške. Nažalost Pep ga nadigrao Nisam rekao da je pozivanje publike trenersko neznanje ne izmišljaj nepotrebno Mourinho je na taktičkom planu izgubio od Guardiole. Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145478 @Lampard Nisi rekao direktno da je neznanje ali jesi izmedju redova. Evo ti ga na: Čak štoviše iznenadilo me da u slučaju da krene nešto po zlu nema rezerne opcije nego se okreće publici i traži dodatno navijanje sorry stari ali to se tao ne radi. Navodis mi tu posjed kao parametar i ocekujes da ja sad s tobom ovdje kao nesto diskutujem? 15 kornera, a KOLIKO JE AUTA BILO? Odo gledati Levante - Valjadolid. Prsti. Vec 1:1. Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145483 http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/kako-je-ferguson-izdao-murinja-146810.html Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145501 Ako se ne desi neko cudo, njegov 'ucenik' AVB ce ga pregazit u subotu Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145507 Ako neki momci ne svate ozbiljnije utakmicu izduvali smo ga ,a ako nivo igre bude zadovoljavajuci mozemo da se nadamo lakoj pobedi 2-0 Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145565 Trenutno zivi na račun stare slave i zato jer ga navijaci vole,nikako mi se to nesviđa nista nije promijenio na bolje neke stvari su otile i na gore.Pravi igraci oni koji su zeljni igre sjede na klupi igraju njegovi neki mezimci sa kojima je on u prijasnjim klubovima ostvario uspjehe..Eto rađe necu komentirat njegov transfer da takav gubavac koji prije par godina srao po Chelseu sada nosi naš dres i kune se da ce dati sve od sebe a i sami vidimo da samo bere pare.Nisam zadovoljan sa nicime sto je do sada napravio.ideje nema nikakve igre nikakve nista Chelsea trenutno nema.Obecan je nekakav napadacki nogomet a igra se ajmo rec antinogomet jer igra koju Chelsea trenutno prezentira nije nista.Ali tesko je otvoriti oci i priznati da Mourinho nezna igrati napadacki nogomet a ima igrace kao stvorene za to,ali eto trenutno stanje na tablici nije toliko lose ali jos nisu dosle prave utakmice Arsenal i City djeluju mocno i silovito,dok se Chelsea na čelu s Mourinhom nekako šlepa i jedva skuplja bodove.Situacija na tablici je odlična kakva nam je igra. Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145568 Nažalost Pep ga nadigrao Nisam rekao da je pozivanje publike trenersko neznanje ne izmišljaj nepotrebno Mourinho je na taktičkom planu izgubio od Guardiole. Ti ocito ne znas sta znaci rijec "nadigrati". Mi smo imali igraca manje i poveli i odlicno se nosili sa najboljom ekipom na svijetu, koja je nadigrala Barcu i Real, nas nisu. A koja ekipa moze sa igracem manje da zabije go Bayernu? Ako je takticki nadigran kako da sa igracem manje zabijemo go? Mi smo bili blizu pobjede ali nazalost izgubili na lutriji. Penali su lutrija i tu je mogao pobjediti bilo ko. Izgubili smo u zadnjih 20 sekundi utakmice. Niko tu nije nadigran jer Bayern je vrlo lakho mogao da izgubi. ...................... Matadore, Mourinhov Chelsea je obaro rekorde i po postignutim golovima, i po praznoj mrezi i po bodovima na tabeli itd itd. Mourinhov Real je postigao golova vise nego iciji prije. O cemu ti pricas to da Mourinho ne zna igrati napadacki?? Jebo te Arsenal, pa ti su uvijek ekipama kao sto su Norwich i sl, davali 5+ golova, bas su silni, nema sta... Sir Alex Ferguson godinama pobjedjivao na guzove, 1:0 u zadnim minutama 90+... I svi djavoli bili sretno, samo posrani, nezadovoljni plavac trazi dlaku u jajetu. Idite vise u kurac, trazili ste Mourinha, popusili biste mu da dodje, sad bi da ga tjerate. Kakav napadacki nogomet, sta buncate, covjek ima svoj stil kojim je osvajao trofeje i ostaje pri tom stavu. Sad, ako se neki igraci ne uklapaju u njegov sistem, to je njihova stvar. Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145570 ne znam što se čudite glupost je bila očekivat od mou-a napadački nogomet, jedno je što priča a drugo što će stvarno radit... druga stvar bezveze ste se uvatili utakmice s bayernom, tu smo utakmicu odigrali skroz dobro, sad drugo je to što bi neki htjeli da imamo preko 60% posto posjed i a drugo što donosi rezultat, činjenica je da smo primili tek zadnje minute gol i da smo dobili taj crveni i sve u svemu odigrali sasvim solidnu utakmicu i bili vrlo blizu pobjede, mislim da smo imali puno lošijih utakmica od te i da je ta najmanji problem... što se tiče mouovog vodstva kluba, jednostavno prerano je za bilo kakav zaključak, treba mu dati vremena, upravo to nestrpljenje i mišljenje da se ekipa može stvorit preko noći dovelo nas je do nekih lošijih sezona, s nekim stvarima koje mou radi nikako nisam zadovoljan ali konačan sud ću ostavit za kraj sezone... Prijavi
25. septembar 2013.13 god. comment_145573 Pep ga nadigrao a Chelsea bio opasniji u prvih 90 minuta. Precke i neuer ih spasavao. Mi kad smo crveni dobili i poveli nakon toga bayern je postao dominantan i zabio u zadnjih 10s gol. E jest ga nadigrao poserem ga usta. Nadigrao ga tako sto ga dobio na penale. Ekipa ima negdje problem, kvaliteta je tu al nemaju povezanost nikakvu. Ni kod Di Mattea nit Beniteza nismo bili konkretni, Benfica npr dominira protiv nas a na kvalitet ih dobijemo na kraju. Nadam se a i vjerujem da ce Mou s vremenom poboljsati ekipu, uigrati, nije bitno kakav nacin, kontre, polukontre, napadacki igrat, duge lopte, ili sta vec. Samo da krene na nesto liciti.Kad bude nekakva povezanost + kvalitet sto imamo krenut ce pobjede i niko nece plakat ovdje i pitat sto ne igramo napadacki nego cemo svrsavat na pobjede. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.