1. oktobar 2013.13 god. comment_146335 Za nekih pola sata krecu svi da hvale Murinja kako je od pocetka samo vukao prave poteze i tako to :D MOU CAREE Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146367 al samo da spamerski odgovorin na neki post od gori hocu ja curu,al necu izjebanu sad pusa Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146368 Gadi mi se ovaj defanzivni fudbal koji praktikuje. I u Bukurešt ih je poslao da se, skoro pa, brane... Da nismo igrali protiv ovih poluamatera, vjerujem da više od boda ne bi vratili u London. Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146370 I meni. Davno sam to govorio. Van Ginkel je u pravu za našu igru ( samo malo smori ). Ja sam to davno govorio ali sam prestao jer Mou nikada nije imao neku "pobjedničku" ili taktiku za "nadigravanje". Mogao je puno prije uvesti Williana, Azpija i mislim da je trebao staviti Dembu. Lamps, Bane, Rami igraju čitavu utakmicu opet a imao ih je tko zamijeniti. Uopće ne odmara igrače. Odbrana je imala par lijepih pogrešaka, na čelu sa Coleom. Ali dobro, neka su pobijedili i nastavili pozitivan niz. Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146374 ima je 2 zamjene samo Crve 3 su zamjene u nogometu :P Znam šta govoriš ali kao što sam rekao iznad trebao je Dembu uvesti. Koji ga je klinac vodio ikako i koji ga klinac i vodi na utakmice. Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146375 Crve 3 su zamjene u nogometu :P Nije računao onu prinudnu izmenu sa početka utakmice. Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146383 Jose: "I'm not surprised by the FA's decision [not to ban FT]. They represent English football and not players who cheat Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146400 Nadam se da cemo u buducnosti vidjet i Matu/Edena kako grle Mourinha ko Surle :D Prijavi
2. oktobar 2013.13 god. comment_146426 I meni. Davno sam to govorio. Van Ginkel je u pravu za našu igru ( samo malo smori ). Ja sam to davno govorio ali sam prestao jer Mou nikada nije imao neku "pobjedničku" ili taktiku za "nadigravanje". Mogao je puno prije uvesti Williana, Azpija i mislim da je trebao staviti Dembu. Lamps, Bane, Rami igraju čitavu utakmicu opet a imao ih je tko zamijeniti. Uopće ne odmara igrače. Odbrana je imala par lijepih pogrešaka, na čelu sa Coleom. Ali dobro, neka su pobijedili i nastavili pozitivan niz. Je li te sramota napisati da covjek koji je osvojio vise trofeja nego ti na menadzeru nema pobjednicku taktiku? Sta hocete vi koji kurac? Prije tekme ste cvilili samo da se uzmu 3 boda. Onda momci odu u Bukurest, zapisaju Steauicu i stave 4 komada i onda ovdje ima likova koji opet seru jerbo nismo imali 90% posjeda lopte. Opet kazem, idiot je sto se i vratio. Prijavi
2. oktobar 2013.13 god. comment_146435 Je li te sramota napisati da covjek koji je osvojio vise trofeja nego ti na menadzeru nema pobjednicku taktiku? Sta hocete vi koji kurac? Prije tekme ste cvilili samo da se uzmu 3 boda. Onda momci odu u Bukurest, zapisaju Steauicu i stave 4 komada i onda ovdje ima likova koji opet seru jerbo nismo imali 90% posjeda lopte. Opet kazem, idiot je sto se i vratio. Ja sam prestao igrat menadžer jer uvijek sve osvojim :D Neću kurac nego hoću igru a ne sve na guzove. Ja nisam cvilio, meni je ovo normalno što se desilo i šta bi se trebalo dešavati u većini utakmica. Prijavi
2. oktobar 2013.13 god. comment_146440 Ja sam prestao igrat menadžer jer uvijek sve osvojim :D Neću kurac nego hoću igru a ne sve na guzove. Ja nisam cvilio, meni je ovo normalno što se desilo i šta bi se trebalo dešavati u većini utakmica. Ja hoću trofeje pa makar igrali ko da šah igraju. "Ko igra za raju i zanemaruje taktiku..." Prijavi
2. oktobar 2013.13 god. comment_146446 "Završit će karijeru u nižerazrednom Vratniku!" :D Ma doć će ovo sve na svoje. Ne može Mourinho svoj stil usadit' preko noći. Polako, s vremenom će to doć. Prijavi
2. oktobar 2013.13 god. comment_146459 Ja hoću trofeje pa makar igrali ko da šah igraju. "Ko igra za raju i zanemaruje taktiku..." hahahahaha. Pa upravo to Mou i radi. Igra za raju a neka stvar ga boli za taktiku. Prijavi
2. oktobar 2013.13 god. comment_146495 mou zna svoj posa, dok god su tu clean sheetovi ja happy inace mourinho molin te ne moras nista osvojit samo se popisaj ovon guardioli po faci u lp ove sezone, izbaci ih molin te pokazi mu dae celava budala i nek ode opet na odmor u new york mourinho mozes ti to popisaj mu se Prijavi
2. oktobar 2013.13 god. comment_146497 da ti je važnije šta će bit s nekim tamo guardiolom nego uspjeh kluba za koji navijaš, što ja sve neću pročitat na ovom forumu :( Prijavi
2. oktobar 2013.13 god. comment_146500 da ti je važnije šta će bit s nekim tamo guardiolom nego uspjeh kluba za koji navijaš, što ja sve neću pročitat na ovom forumu :( pa to je uspjeh popisat mu se na faci, jbg kad jedino on ima lijek da ga unisti i ponizi a i iznerviran san zbog tiketa jbnog i sugave utakmice Prijavi
5. oktobar 2013.13 god. comment_146705 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A8CEiFWhD6s Prijavi
6. oktobar 2013.13 god. comment_146791 [media] http://www.youtube.com/watch?v=98ngxUWc_D0 [/media] Prijavi
6. oktobar 2013.13 god. Autor comment_146806 On ih je želio i on ih je doveo u klub, a Abramovič sve to fino platio. Igrači koji su definitivno pridonijeli Plavoj evoluciji i tranziciji Chelseaja iz odličnog u vrhunski klub: Jose, hoćemo još ovakvih transfera, a ne onih koji nam dovode Samuela Eto'oa. Prijavi
6. oktobar 2013.13 god. comment_146830 To je taj majstor izmena, a ne glupi konobar stoper za stopera bek za beka a gubimo. Mou kralj! T o se trazi. Prijavi
6. oktobar 2013.13 god. comment_146831 Bravo Mou za izmene,to se trazi,nema stajanja dok sudija ne odsvira kraj! Sve u napad ako treba ili pukovnik ili pokojnik. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.