20. august 2013.13 god. comment_139528 http://www.youtube.com/watch?v=T23JhMQp1gs Legenda ponovo pokazala zabavnu stranu. Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139938 Nije podbacio po meni danas, napisao sam vec u topicu o tekmi pa necu da ponavljam. Izjalovila se sva taktika nakon primjenog gola u 48 oj. u drugom smo malo podbacili ali da je imao spica pravog umjesto Dembe razbili bi ih jos u prvom. Villa je bila odlicna a Lambert jos bolji. Duel dovice sjajnih trenera odlazi u ruke onom malo iskusnijem iako mozda i malo nepravedno. Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139950 Kad Jose poludi, prava trenercina koja "gine" za klub!! Umalo ovaj nije popio jedan direkt. Volim te Jose Legendo!!! Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139954 hahahahaahah kolko sam se smejao od njega,kako brani čelzi,vidi ga,kao da mu je rodjeno dete u ptianju Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139981 smija san se cilo vrime dok se svada s meni ljigavim lambertom Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139990 smija san se cilo vrime dok se svada s meni ljigavim lambertom Mozda ti je ljigav priznajem da i ja nisam vjerovao u njega pogotovo prosle godine ali je odlican trener i vidjeli smo to danas, sklopio je kockice za ovu sezonu cini se, Mogu bez problema biti na sredini tabele ako budu igrali ovako, ispadanje u nizi rang nije opcija. Izgubio je sugavo ako cemo realno i kako je samo bodrio svoje momke u 90 oj. Imam karakter covjek. Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_140002 Kad Jose poludi, prava trenercina koja "gine" za klub!! A Debeli bi mrtav - 'ladan sjedio i zapisivao novi recept u svoj kulinarski notez... :-S Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_140006 garantiram da će poslati ponudu za rooneya dan ili dva prije tekme s unitedom da pokara moyesa mindgamesima i destabilizira ih. ja bi to napravio na njegovom mjestu. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140058 Jose on Paul Lambert"Paul has a certain type of personality and behaviour on the bench that pushes for that,"Mourinho told reporters."He reminds me of myself 10 years ago when I was complaining about every decision."I want to coach my team and at the same time have a whistle at my lips, He is a young manager, and very intelligent, because he plays very well adapted to the qualities of these players. I wish him well. I like him." kara Mou :D Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140059 E da sada nije cijela ova strka oko Rooneya, kladim se da bi poprskao po faci Moyesa na presici prije Uniteda. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140081 http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/238501/Murinjo-Bane-je-dzin "Pol Lambert me podseća na mene, kada sam bio njegovih godina. Sada se bunim zbog nekih odluka, ali u njegovim godinama sam se bunio zbog svake sudijske odluke. On upravo to radi, a ja sam bio isti takav. Što se tiče Baneta i Bentekea... Benteke pravi mnogo faulova, a i rival koj ga čuva to mora da radi. Benteke i Ivanović, pa to su vam dva džina", rekao je Murinjo. Prijavi
23. august 2013.13 god. comment_140409 Jedva cekam utakmicu sa Utd-om, Mourinhno ce nesto smutiti sa Rooneyem u toku utakmice 100%,prici ce njihovoj klupi,zagrlice ga na pocetku ili na kraju utakmice,samo da raspali atmosferu :D Prijavi
23. august 2013.13 god. comment_140413 Kad gledam ove slike, osjećam se ponosnim navijačem Chelsea, ponosan sam što je Mou opet tu Prijavi
23. august 2013.13 god. comment_140414 Žao mi što nisam gledao ovu pressicu danas, čujem da je napravio lom sa ovim za Williana, Matu i to... Majstorski, ko u stara dobra vremena. :D Prijavi
23. august 2013.13 god. comment_140415 Žao mi što nisam gledao ovu pressicu danas, čujem da je napravio lom sa ovim za Williana, Matu i to... Majstorski, ko u stara dobra vremena. :D imas ovde za vilijana http://www1.skysports.com/football/news/11668/8884736/transfer-news-willian-to-reject-tottenham-and-sign-for-chelsea-says-jose-mourinho Prijavi
23. august 2013.13 god. comment_140448 Najjače je ovo oko kad klima glavom za Williana i oko 12:30 kad priča o medicinskim pregledima prije ugovora. :D Prijavi
23. august 2013.13 god. comment_140450 Koliko mi je falilo da imamo menadzera koji jednim komentarom moze da napravi frku. Prijavi
23. august 2013.13 god. comment_140506 Gledam press konferenciju i UZIVAM,smireno,odmoreno,zagonetno :D ON JE BOG MEDJU TRENERIMA! Jbt bas sam srecan sto se vratio. :sal: :zastava: Kraljina jeeee :D jel dolazi Willian? Klima glavom da :D Znaci gotovo je sa transferom? Ne mogu nista da potvrdim :D legenda :D Prijavi
23. august 2013.13 god. comment_140546 Mourinho je izjavio kako mu je na prvom mjestu uigrati sadašnju momčad i napraviti iz nje najbolje. I da ljudi kad se priča o tome da će se Chelsea pojačati odmah misle o tome kako će potrošiti 50+ milki u jednom roku. E jebeno ih je razuvjerio, još Rooneya kupi i eto nas na 100 milijuna, bravo. Willian?! Kome, čemu, zašto? Da dokaže Tottenhamu da je jači od njih? Ovo me muči i zgraža. Još kaže netko će morati na posudbu. Ma bravo genije, kupi još 3 igrača i sve ih šalji na posudbu onda, k'o da ih nemamo već dosta po posudbama, kao i prošlih sezona. Meni se ovo ne sviđa i Jose tu krši svoju riječ. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.