Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Nije podbacio po meni danas, napisao sam vec u topicu o tekmi pa necu da ponavljam.

Izjalovila se sva taktika nakon primjenog gola u 48 oj. u drugom smo malo podbacili ali da je imao spica pravog umjesto Dembe razbili bi ih jos u prvom. Villa je bila odlicna a Lambert jos bolji.

Duel dovice sjajnih trenera odlazi u ruke onom malo iskusnijem iako mozda i malo nepravedno.

smija san se cilo vrime dok se svada s meni ljigavim lambertom

Mozda ti je ljigav priznajem da i ja nisam vjerovao u njega pogotovo prosle godine ali je odlican trener i vidjeli smo to danas, sklopio je kockice za ovu sezonu cini se, Mogu bez problema biti na  sredini tabele ako budu igrali ovako, ispadanje u nizi rang nije opcija.

Izgubio je sugavo ako cemo realno i kako je samo bodrio svoje momke u 90 oj. Imam karakter covjek.

Kad Jose poludi, prava trenercina koja "gine" za klub!!

A Debeli bi mrtav - 'ladan sjedio i zapisivao novi recept u svoj kulinarski notez...  :-S  

garantiram da će poslati ponudu za rooneya dan ili dva prije tekme s unitedom da pokara moyesa mindgamesima i destabilizira ih. ja bi to napravio na njegovom mjestu.

Jose on Paul Lambert

"Paul has a certain type of personality and behaviour on the bench that pushes for that,"Mourinho told reporters.

"He reminds me of myself 10 years ago when I was complaining about every decision.

"I want to coach my team and at the same time have a whistle at my lips, He is a young manager, and very intelligent, because he plays very well adapted to the qualities of these players. I wish him well. I like him."  

kara Mou :D 

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/238501/Murinjo-Bane-je-dzin

"Pol Lambert me podseća na mene, kada sam bio njegovih godina. Sada se bunim zbog nekih odluka, ali u njegovim godinama sam se bunio zbog svake sudijske odluke. On upravo to radi, a ja sam bio isti takav. Što se tiče Baneta i Bentekea... Benteke pravi mnogo faulova, a i rival koj ga čuva to mora da radi. Benteke i Ivanović, pa to su vam dva džina", rekao je Murinjo.

1003915_659116024099366_1053076898_n.jpg

Jedva cekam utakmicu sa Utd-om, Mourinhno ce nesto smutiti sa Rooneyem u toku utakmice 100%,prici ce njihovoj klupi,zagrlice ga na pocetku ili na kraju utakmice,samo da raspali atmosferu :D 

Žao mi što nisam gledao ovu pressicu danas, čujem da je napravio lom sa ovim za Williana, Matu i to... Majstorski, ko u stara dobra vremena. :D

Žao mi što nisam gledao ovu pressicu danas, čujem da je napravio lom sa ovim za Williana, Matu i to... Majstorski, ko u stara dobra vremena. :D

imas ovde za vilijana

http://www1.skysports.com/football/news/11668/8884736/transfer-news-willian-to-reject-tottenham-and-sign-for-chelsea-says-jose-mourinho

Koliko mi je falilo da imamo menadzera koji jednim komentarom moze da napravi frku.

Gledam press konferenciju i UZIVAM,smireno,odmoreno,zagonetno :D ON JE BOG MEDJU TRENERIMA! Jbt bas sam srecan sto se vratio.  :sal:  :zastava:

Kraljina jeeee :D jel dolazi Willian? Klima glavom da :D

Znaci gotovo je sa transferom? Ne mogu nista da potvrdim  :D legenda :D

Mourinho je izjavio kako mu je na prvom mjestu uigrati sadašnju momčad i napraviti iz nje najbolje. I da ljudi kad se priča o tome da će se Chelsea pojačati odmah misle o tome kako će potrošiti 50+ milki u jednom roku. E jebeno ih je razuvjerio, još Rooneya kupi i eto nas na 100 milijuna, bravo. 

Willian?! Kome, čemu, zašto? Da dokaže Tottenhamu da je jači od njih? Ovo me muči i zgraža. Još kaže netko će morati na posudbu. Ma bravo genije, kupi još 3 igrača i sve ih šalji na posudbu onda, k'o da ih nemamo već dosta po posudbama, kao i prošlih sezona.

Meni se ovo ne sviđa i Jose tu krši svoju riječ.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.